Mene interesuje za telenor ako neko zna.
Majkl
Koji te zanima?
Mozda je off, ali mene stvarno interesuje cime se vi ljudu bavite u zivotu kad vam je lako da za uredjaj koji nosite u dzepu relativno lako da izbrojite +-800€ nekom na ruke ili preko racuna nebitno?
Razumem da neko da za laptop ili nrki alat 800 koji ce mu zavrsiti posao ili kojim ce zaraditi vise al za igracku dati tolike pare mi je suludo.
Pa radimo, zašto misliš da ne možeš u zemlji Srbiji da zaradiš? Ne možeš kao na zapadu ali i troškovi su ovde manji. Dok radiš za drugog tu i tamo, onog momenta kada sam rešio da otvorim svoju firmu onda sam više i radio ali i više zarađujem. Ali ne posle 5-6 godina staža, mnogo "leba" mora da jedeš da kreneš da naplaćuješ konkretno (ne računam developere koji rade za strane firme pod neizvesnim ugovorima).Mozda je off, ali mene stvarno interesuje cime se vi ljudu bavite u zivotu kad vam je lako da za uredjaj koji nosite u dzepu relativno lako da izbrojite +-800€ nekom na ruke ili preko racuna nebitno?
Razumem da neko da za laptop ili nrki alat 800 koji ce mu zavrsiti posao ili kojim ce zaraditi vise al za igracku dati tolike pare mi je suludo.
Telefon je alat mnogima u današnje vreme. Or običnih biznisa preko razvoja ili testiranja aplikacija i sl... Takav novac za alat se ne smatra raskoši ili razbacivanjem.
Koliko ima developera za IOS u Srbiji? Ne mnogo. A 6-ica kao poseban model osim njima nije neophodna skoro nikome, te "biznis stvari" mogu da se obave na bilo kojem savremenom telefonu. Ovde se svi upinju da pokažu kako im telefon treba za ne znam kakve biznise, kao da je problem napisati da si kupio nešto radi čistog uživanja. Potrošiš pare da uživaš u nečemu, ne moraš sigurno nikome na forumu da polažeš račune. Ćejf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari