Moguće, ali teško, Vipovci koji BTW imaju najgori prijem od svih alaviji su od svih...
![]()
Dobro je da ce stici u 2015 god
Pogledajte prilog 152655
Fora kod Telekoma je da se mora imati neki racun koji je placan vise od 6 meseci i preko iznosa 1000 dinara, a s obzirom da sam raskinuo ugovor za fiksni telefon, uslova za uzimanje iP6 nemam...
Sad će i kod nas da se pravi spektakl oko telefona i da ljudi stoje u redu od ponoći.....
Sada je iPhone za stepenicu manje statusni simbol u Srbiji, cim ce svaka dzudza da ga uzme "na ratu" :d
Pročitaj šta piše na screenshot-u...
Naravno. Sada nece drzati toliku cenu kada bude bio polovan. Na rate ce ga uzimati i deca od 14god i babe od 65.Sada je iPhone za stepenicu manje statusni simbol u Srbiji, cim ce svaka dzudza da ga uzme "na ratu" :d
iPhpone je odavno prestao da važi za premium proizvod![]()
Naravno. Sada nece drzati toliku cenu kada bude bio polovan. Na rate ce ga uzimati i deca od 14god i babe od 65.
Ovo za android korisnike isto moze da bude dobro. Brze ce padati cene flagship androida zbog uticaja iphona u srbiji![]()
Dobro je da ce stici u 2015 god
Pogledajte prilog 152655
Fora kod Telekoma je da se mora imati neki racun koji je placan vise od 6 meseci i preko iznosa 1000 dinara, a s obzirom da sam raskinuo ugovor za fiksni telefon, uslova za uzimanje iP6 nemam...
Zao mi riba, sad nece znati ko ima love..ko je na paket...ko na rate....ima da bude konfuzija...
Zao mi riba, sad nece znati ko ima love..ko je na paket...ko na rate....ima da bude konfuzija...
Drago mi je sto je mts izasao sa boljom ponudom od telenora
Ovo za android korisnike isto moze da bude dobro. Brze ce padati cene flagship androida zbog uticaja iphona u srbiji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari