Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Da li su zakljucani za mts,to je pitanje glavno :)

Dobro je da ce stici u 2015 god :D
haha.PNG

Fora kod Telekoma je da se mora imati neki racun koji je placan vise od 6 meseci i preko iznosa 1000 dinara, a s obzirom da sam raskinuo ugovor za fiksni telefon, uslova za uzimanje iP6 nemam...

Poslednja izmena:
Ako još nisu zaključani (u šta čisto sumnjam) nema potrebe ni razmišljati da li izabrati MTS ili Telenor.
Definitivno je MTS pametnije postupio i bolje skapirao stanje na našem tržištu - npr. kad se pogleda ponuda ugovorne obaveze od 24 meseca Telenora 15000 + 7000 i MTS-a 1 + 7600 cifra koja se na kraju plaća je skoro pa identična, ali je psihološki MTS-ova ponuda bolja.

Сад има вип да дође са, за нијансу, бољом понудом од телекома :)

Sada je iPhone za stepenicu manje statusni simbol u Srbiji, cim ce svaka dzudza da ga uzme "na ratu" :d

Sada je iPhone za stepenicu manje statusni simbol u Srbiji, cim ce svaka dzudza da ga uzme "na ratu" :d
Naravno. Sada nece drzati toliku cenu kada bude bio polovan. Na rate ce ga uzimati i deca od 14god i babe od 65.
Ovo za android korisnike isto moze da bude dobro. Brze ce padati cene flagship androida zbog uticaja iphona u srbiji :)

Naravno. Sada nece drzati toliku cenu kada bude bio polovan. Na rate ce ga uzimati i deca od 14god i babe od 65.
Ovo za android korisnike isto moze da bude dobro. Brze ce padati cene flagship androida zbog uticaja iphona u srbiji :)

Eto preteče me :D izgleda da će biti mesta za raju sa platom od 20k ;)

A i brzo nešto menjaš mišljenje :)

Teško da će deca od 14 leta i babe , proći kreditni biro ....pozdrav

mts:

Iphone 6 plus u Super Plus paketu = 1 dinar na 24 meseca ugovora

Veoma ozbiljna ponuda.

Zao mi riba, sad nece znati ko ima love..ko je na paket...ko na rate....ima da bude konfuzija...

Drago mi je sto je mts izasao sa boljom ponudom od telenora

U pravu je covek. Kako ce ribe znati ko ga je platio prve neeelje 1300evrica :(

Zao mi riba, sad nece znati ko ima love..ko je na paket...ko na rate....ima da bude konfuzija...

Drago mi je sto je mts izasao sa boljom ponudom od telenora

aahahahahhh daaaa!! Sad će se razlikovati samo po futrolama i bumper-ima...cirkoni,šljokice,aluminijum itd... :D

Strašno, a ja imam drugaricu koja ima pare, a nema iPhone.

Realno .... dosta povoljniji mts...bravo...posle dugo dugo godina odoh iz mobtela

Poslednja izmena:
Sad ko nema original koznu apple futrolu cca 40e to ko i da nema iphone.......to vam kazem posle 12 godina prodaje i servisa mobilnih telefona....
Dosta offa

Ono sto mene interesuje jeste kako ce resiti reklamacije/servis (znam da ih je minimalno kod iphona ali...).

A drugi deo je kad musterija udje u poslovnicu ne moze account da otvori - hoce im reci treba fake US adresu da odaberete, ali pre toga morate krenuti od skidanja besplatne aplikacije itd. itd.

Nisam zao, drago mi je da je iphone stigao legalno kod nas cisto da se ne osecamo kao ******i neki iz neke vukoj**** , ali jednostavno sve naopacke u nasoj zemlji ide....

Poslednja izmena:

Na žalost potpuno suprotno, eplovo dizanje cena u nebesa je nateralo i ostale proizvođače da prate trend. Poenta "premijum" proizvoda i jeste u visokoj ceni, i promociji koja prati sve to. Ako nije dovoljno skup, ne može biti ni dovoljno "premijum".

Poslednja izmena:
Pricam o mobovima preko oglasa. Cim se smanji traznja cena brze pada.. A smanjice se jer ce ljudi pre dati 500e za iphone nego neki tamo htc m9.
Zivi bili pa videli..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno