Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Ako pogledaš svoj prethodni post, koji sam kvotovao, videćeš da ti je ton bio takav da namećeš ljudima mišljenje, a pritom si u žestokoj manjini.
Makso, meni je tvoj post zvucao kao prilicno generalizovanje u stilu "16gb na telefonu je premalo i maltene neupotrebljivo".
Ja npr telefon koristim za fotkanje kad mi aparat nije pri ruci i za posao (email i komunikacija) + navigacija. Za to mi je 16gb vise nego dovoljno (a imam 32gb). Ne slusam muziku, nemam ni izbliza 40 aplikacija instaliranih (mislim da od prijatelja za koje znam kako koriste telefon to niko nema), ali opet verujem da nisi jedini koji tako koristi telefon. Sa druge strane, ne verujem da si bas u velikoj vecini.

Ček sad po vama telefon ne treba da služi za slušanje muzike :D hahaha

Ma ne to. Svi znamo da ce cene biti takve da niko normalan to nece kupovati, ko ima i malo osecaja za ekonomiju. Ja sam o tome vec pisao. Mi po oglasima imamo najeftiniji iPhone, mozda i u svetu, a radujemo se zvanicnom dolasku, gde ce da skidaju kozu sa ledja. Nego cisto sa gramatickog aspekta. Kako moze da nesto bude skuplje od najskupljeg. Nema komparacije prideva dalje od superlativa. :D

Poenta je u ironiji , bili su pakete kod svih , kod kojih je svaki telefon bio jedan dinar . Onda je to izmenjeno, pa su nekadasnji najskuplji paketi dobili jos skuplje ... i to su svi uradili u zadnjih par meseci , jer nearavno znali su da ip dolazi . Kapiram poentu komentara , ali sta znam mislim da je nepotreban . Ocigledno je bilo da operateri tim potezom *ebu

Ček sad po vama telefon ne treba da služi za slušanje muzike :D hahaha
Ja to nisam napisao, a cini mi se da nisu ni ostali. Procitaj opet diskusiju.

Ljudi koriste telefone na najrazlicitije moguce nacine i upravo tvrditi da telefon treba ili ne treba da se koristi na bilo koji nacin je u najmanju ruku smesno.
Svi proizvodjaci imaju ozbiljnu statistiku koriscenja svojih uredjaja i na osnovu nje prave modele kojim gadjaju najsiru mogucu grupu korisnika, Njihova je procena da je ovakav skup modela najbolji. To je to.

Poslednja tri posta su govorila o tome kako oni ne slušaju muziku i kako im je to glupo i nepotrebno i samim tim aludirali na besmislenost iste

Poslednja izmena:
Sto se cene tice mislim da nece biti mnogo skuplji od ostalih flagship-a. Ne znam da li ste videli cene flagshipa kod distributera ili u maloprodajama bez ugovora. iPhone nije mnogo skuplji nigde u svetu, pa ne bi trebalo ni kod nas...

Pa to, bice slicno kao i Note 4.....
A koliko cujem tesko da ce vip da krene sada 31. sa iPhonom

Verovatno sva 3 operatera krecu od 1.11, sa osnovnom cenom od oko 100k (+)
Ali zivi bili pa videli :)

U VIPu će cena uz Smart 1000(2099din) biti oko 65000. Za ostale pakete računajte. ;)

Mene je u usa malo skuplje izasao 6 sa 64gb simfree.

Zasto mislite da ce biti skup telefon?

Ja mislim da nece biti nista skuplji od drugih flagship telefona.

Zaboravili ste da kada je operater obavezan da od apple-a kupuje odredjenu kolicinu telefona svaki mesec, a sva tri operatera ce imati iphone u ponudi.
To znaci da ako ne budu imali atraktivne ponude ici ce u minus sa nagomilavanjem lagera telefona.

Zato što i ostali flagship telefoni su kod nas skupi kod operatera.

Zasto mislite da ce biti skup telefon?

Ja mislim da nece biti nista skuplji od drugih flagship telefona.

Zaboravili ste da kada je operater obavezan da od apple-a kupuje odredjenu kolicinu telefona svaki mesec, a sva tri operatera ce imati iphone u ponudi.
To znaci da ako ne budu imali atraktivne ponude ici ce u minus sa nagomilavanjem lagera telefona.

Jedino si zaboravio da se osvrnes na nas mentalitet. Vece su sanse da cemo mi imati minus na racunu u banci i prazan frizider kako bi imali ajfon u dzepu nego oni da idu u minus nagomilavanjem uredjaja.

Jedino si zaboravio da se osvrnes na nas mentalitet. Vece su sanse da cemo mi imati minus na racunu u banci i prazan frizider kako bi imali ajfon u dzepu nego oni da idu u minus nagomilavanjem uredjaja.

А тај ”менталитет” (намерно под наводницима јер никако није генерално применљиво на већину популације већ на шаку јада оних које смо раније звали покондирене тикве) је лимитиран бројем таквих људи.

6+ ,920 e, 6 , 817 e, 5s, 678 e

@ays, ja bih rekao da je limit o kome ti pricas vecina danasnje populacije u srbiji, ako ne vecina onda je sigurno veliki procenat u pitanju

@maki22, jesi li ti to guglovao turke ili imas neki insajderski info za srbiju?

Pitao čovek za Tursku....

Ja sam rezervisao Xperiu Z3 u telenoru i cena mu je oko 63000 sa paketom koji se mesecno placa 1500 din.

Koliko li ce iphone kostati na tom istom paketu radije bi uzo njega zbog velicine 4.7 ali ako prebaci 100 iljada mnogo je

Sta mislite, ukoliko dodje do toga da operateri stave abnormalne cene kao sto i hoce, jel bi bilo moguce/realno da sami sverceri dignu vec postojece njihove cene ili bar uspore pad istih?
Nije da prizeljkujem to, ali ovde se svakakve nelogicnosti desavaju.

ovo cu cene, za 16 GB , a 6+ 128 GB, 1130e

Ma znao sam koliko je u turskoj nego je neko rekao da ce cena iPhone-a biti kao u nemackoj..oko 700..ljudi od toga nema nistaa..

Normalno da nema nista. Ljudi zive u iluzijama. Uostalom bice sve jasno za par dana.

Zar je vazno da li je 700e ili 800e, ako zelim iPhone telefon onda ne sitnicarim ;)

http://www.kurir-info.rs/vesti/poli...prodavati-ajfon-za-jedan-dinar-clanak-1592888

Koliko će ih to čudo tehnologije koštati?
- Kad je reč o ceni, ona će biti od jednog dinara pa naviše, u zavisnosti od paketa.

Zvuči primamljivo jer je cena na tržištu od 200 do 600 dolara. Koji su to paketi uz koje za dinar postajete vlasnik ajfona?
- To su paketi koje tretiramo kao nešto skuplje jer sadrže više minuta, više megabajtova. Ajfon će po povoljnoj ceni moći da priušte i korisnici sa ugovorom bilo kog paketa, ako se odluče na pretplatu od 24 meseca.

Nazad
Vrh Dno