Nema hejta, jedino ne volim ljude u mojoj okolini koji kazu da je iPhone ovo, iPhone ono, ne valja nista, Android je keva, ili ti nipodostavaju one koji ga imaju, kao I ja npr... Naravno kada nekome u Srbiji vide iPhone svi pomisle burzuj, fenser I sta ti ja znam, ali evo ja koristim sve njegove mogucnosti bez JB-a, od sinhronizacije sa iTunes-om, do AppStore-a, znaci kako je Apple zamislio koriscenje njihovog telefona. Naravno ima ljudi koji se stvarno k***e sto imaju iPhone I to je stvarno strasno, posebno moje vrsnjakinje po FB-u, mislim da osim kamere, FB-a I safari-a ne znaju nista drugo otvoriti, tako da ne stavljajte nas u isti kos (bar vi koji se razumete u tehnologiju)... Ne volim kada ljudi zele sebe da izbace u prvi plan jer imaju skup telefon, jer jednostavno ne zivimo u takvoj drzavi gde vecina moze sebi priustiti to zadovoljstvo I onda nije lepo isticati se puno (totalno razumem ako ti treba skup telefon zbog njegovih mogucnosti, performansi, igrica I sta ti ja znam, ali za pokazivanje da si ti neko I nesto jer imas fon od 500+eur, a da pritom ne znas pola stvari u njemu, to ne razumem). Ja sam moj priustio menjazom I to opet nisam uzeo top iPhone vec 4S, ali da kucnem u drvo radi ko bombona, I veoma sam zadovoljan telefonom I performansama. Mozda sam malo omasio samu temu, ali opet znate sta zelim reci