Ma sve zavisi od modela i trzista kojem je namenjen... dac je isti
Imam dva ista telefona jedan za UAE trziste bez FT-a i EU... razlika u jacini zvuka nebo i zemlja...
NARAVNO u korist za UAE telefon daleeeeko glasniji Zvuk ali distorizja se pojavljuje dok kod eu toga nema... sta to treba da znaci?
SE ima najslabiji zvuk na izlazu na slušalice od kako pamtim iPhone, ni blizu taj kvalitet ni jačina. Muči se da gura sluške sa 4 drajvera, iste te na 6s gruvaju ko filharmonija, baš su ga osakatili za jačinu izlaza i jačinu zvuka u toku razgovora. Preko BT sluški ista priča, kao da je telefon od 30e. Lumia 735 ima bar duplo bolji zvuk na izlazu ili BT. Ako ti imaš neki vanserijski skraćeni 6s, drži i čuvaj ga ko dete, takav SE kako ti opisuješ, to ne postoji. Proverio sam na više modela SE.
Čudi me da niko to nije spominjao u temi, uglavno hvalospeve o SE, a zakinut za zvuk samo tako. Sve ostalo je dobro, radi odlično na 10, više sam zadovoljan sa njim što se tiče rada na 10, nego sa 7 na 11.
Kad vec pricate o zvuku jel neko uporedjivao 7 i 8.Ja sam poredio 6s i 8, ogromna je razlika ali sa 7 nisam.
7 i 8 nisam, jesam 7 i 7 Plus, odličan je zvuk na oba, na 7 Plus zvuk u toku razgovora čak malo jači od 7. Meni je 7 prvi iPhone posle par godina modela iPhone, pa tačo od 4s, poslednji sa kojim sam bio zadovoljan zvukom u toku poziva je 4s, sa kojim su se vratili na neki stari nivo kvaliteta koji su imali, da i na ovom polju mogu da pariraju konkurenciji, inače Samsung i HTC su ih drali na ovom polju, od 7 ponovo odličan zvuk u toku poziva.