Na stranu što su mali ekrani smartfona pogodni samo za neke manje izmene u dokumentima, a ne za ozbiljan rad, ali nadam se da si svestan da je Microsoft ozbiljne Office aplikacije objavio prvo na iOS platformi, pa tek onda preneo na android.Do pre godinu dana sam moze se reci bio poweruser kada su u pitanju smartphone-i i tada igraju'i se sa Iphone-ima poynanika sam prvi pljuvao gomilu ogranicenja koje androidi nisu imali, a meni su u tom trenutku znacili: file manageri sa root pristupom, dakle snimim gde i sta hocu, prebacim na kompjuter i nazad, editovanje excell, word, menjanje svega zivog u telefonu, flashovanje rom-ova itd...
Kao što je napisao chimpresco, čak i ako ne koristiš third party aplikacije ništa te ne sprečava da dodaješ attachmente svih formata u nativnoj Mail aplikaciji sa cloud servisa (Dropbox, iCloud Drive...). Dugačak pritisak na sadržaj mejla i to je to.I da, fali mi jailbreak, jer i dalje neke osnovne stvari kao sto su dodavanje attachmenta u mail iz samog maila a sa telefona (ne mislim na slike i snimke), pravi file manager, i mogucnost koriscenja kao mass memory uredjaja.
Kao što je napisao chimpresco, čak i ako ne koristiš third party aplikacije ništa te ne sprečava da dodaješ attachmente svih formata u nativnoj Mail aplikaciji sa cloud servisa (Dropbox, iCloud Drive...). Dugačak pritisak na sadržaj mejla i to je to.
Neke druge aplikacije, poput Airmail koju koristim nude prilično širok spektar opcija, nisam siguran da neka android mail aplikacija može da se poredi sa njom u ovom aspektu:
![]()
Moraš još malo da istestiraš platformu pre nego što doneseš definitivne zaključke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari