kao što rekoh, ne hranite trola. A sad nazad na temu - iPhone SE.
Ima li informacija od operatera? Imam utisak da ga svesno ne uvoze ne bi li rasprodali zalihe 5S.
Ja sam gledao uz KT 2000 i cena je bila 22000 sto znaci da je tu bio i Mix XL ± par stotina dinara.Posto ne mogu da vidim na mts-u, moze li neko da napise koja je cena bila za Mix XL paket (2 godine ugovor)?
Ja sam digao ruke od MTS-a.
Ako me pozovu pozovu, ako ne boli me uvo, "četvorka" i dalje radi kao sat.
Hvala za info Vlado.
zato sto sam analizu pravio u aprilu a tada ljudi nisu prodavali SE po ceni od 390e 16GB (doduse ovo je jedan jedini oglas sa ovom cenom) i 540e 64GB.Ti si bese pricao da je isto uzeo ga za kes ili na ugovor? Otkud sad razlika?
mislim da ni ti nisi pogledao tabelu.Pa ako imas para idi na -50% i uzmi telefon za kes...rate ili ne, nije isto ako mesecno placas 1000 ili 4000din![]()
Tebi se ne mogu objasniti neke stvari. Ok, platices ga 570. Koliko kosta ovako na oglasima? U mts-u ako uzmes moraces da placas punu cenu paketa a ovako 50% manje. Ako imas kes na gomili ne znam koju racunicu imas da uzme na rate stvarno.
I nemam potrebe da gledam tabelu jer nikako ne moze da bude povoljnije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledao sam tabelu (i mislim da je iphone jedini tel kod koga izadje isto manje vise). Ali icno ne volim da se obavezujem bilo kakvim ugovorom...pojma nemam sta ce da bude za godinu a kamoli dve u ovoj srbiji i zato kazem 1000din npr uvek i mozes da skrpis pa da platis radu mesecno ali kada se obavezes na 4000 ili koliko vec to je nezgodno skroz.
Pa ne znam onda sta pametujes i pitas kad vec znas i izracunao si da je isto. Idi kupi u mts na rate i uzivaj. Svasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari