Šta je novo?

iPhone SE

kao što rekoh, ne hranite trola. A sad nazad na temu - iPhone SE.

Ima li informacija od operatera? Imam utisak da ga svesno ne uvoze ne bi li rasprodali zalihe 5S.

Ja sam digao ruke od MTS-a.

Ako me pozovu pozovu, ako ne boli me uvo, "četvorka" i dalje radi kao sat.

Ja odlucio da cekam 7-icu, nadam se da ce biti modela od 4".

Ljudi, vi jos uvek niste fon dobili sto ste porucili pre par meseci ? :d

Kakva država, takva joj i firma...:D

Nije u tome stvar, i 6 i 6s su stigli prilično brzo, kad i kod drugih u regionu. Nesto drugo su razlozi.

Velika nestasica je svuda u Evropi. Pogledajte madjarski Istyle, odredjeni modeli se cekaju 4 nedelja.

Posto ne mogu da vidim na mts-u, moze li neko da napise koja je cena bila za Mix XL paket (2 godine ugovor)?

Posto ne mogu da vidim na mts-u, moze li neko da napise koja je cena bila za Mix XL paket (2 godine ugovor)?
Ja sam gledao uz KT 2000 i cena je bila 22000 sto znaci da je tu bio i Mix XL ± par stotina dinara.

Ja sam digao ruke od MTS-a.

Ako me pozovu pozovu, ako ne boli me uvo, "četvorka" i dalje radi kao sat.

:) ista situacija... pogotovo sto sad gledam po oglasima da je 6s sa 64GB nesto preko 500e.

nov SE 64GB je 570e.
ovde na oglasima "polovan" SE 16GB je 390e. i niko ga ne kupuje... dakle SE kad prodje par meseci ce biti kao i 5C - za kesicu bombona :D

Koliko realno vredi iP SE 64gb sa mts-a, da se preproda odma u vakum pakovanju sa 2 god garancije, vidim ja cene na kp za 16gb koje idu od 420 pa navise, a 64 ima samo simfree i nema sa mreze i oni su 540-550+...?

Prodavao je covek ovde nov od operatera 16gb za 390e...e sad ti mozes da lupis 500+ pa spustaj dok ne ode ako ti nije hitno.

aj pogodite sta se danas desilo:

zvali me iz posta da mi kaze da je stigao telefon i ugovor... posle... cek da pogledam: 28. aprila sam napravio rezervaciju, sad je 10. jun.!

problem je sto se sad razmisljam da li da ga uzmem na ugovor jer me tad telefon izadje 570e ali na rate a po oglasima vidim da se pojavljuje za manje...

Pa ako imas para idi na -50% i uzmi telefon za kes...rate ili ne, nije isto ako mesecno placas 1000 ili 4000din ;)

Ti si bese pricao da je isto uzeo ga za kes ili na ugovor? Otkud sad razlika?

Ti si bese pricao da je isto uzeo ga za kes ili na ugovor? Otkud sad razlika?
zato sto sam analizu pravio u aprilu a tada ljudi nisu prodavali SE po ceni od 390e 16GB (doduse ovo je jedan jedini oglas sa ovom cenom) i 540e 64GB.

kako bi video koje su cene bile u aprilu mozes pretraziti moje postove ;) (ako te mrzi onda mogu da zakljucim da je tebi bitno samo da se nesto bezveze piskara i pljucka sa strane)

Pa ako imas para idi na -50% i uzmi telefon za kes...rate ili ne, nije isto ako mesecno placas 1000 ili 4000din ;)
mislim da ni ti nisi pogledao tabelu.

ako uzmes SE 64GB u mts-u telefon ces platiti 570e (oko 70.000din, plus/minus 1000 din u zavisnosti od paketa) na 24 rate.

Tebi se ne mogu objasniti neke stvari. Ok, platices ga 570. Koliko kosta ovako na oglasima? U mts-u ako uzmes moraces da placas punu cenu paketa a ovako 50% manje. Ako imas kes na gomili ne znam koju racunicu imas da uzme na rate stvarno.
I nemam potrebe da gledam tabelu jer nikako ne moze da bude povoljnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gledao sam tabelu (i mislim da je iphone jedini tel kod koga izadje isto manje vise). Ali icno ne volim da se obavezujem bilo kakvim ugovorom...pojma nemam sta ce da bude za godinu a kamoli dve u ovoj srbiji i zato kazem 1000din npr uvek i mozes da skrpis pa da platis radu mesecno ali kada se obavezes na 4000 ili koliko vec to je nezgodno skroz.

Tebi se ne mogu objasniti neke stvari. Ok, platices ga 570. Koliko kosta ovako na oglasima? U mts-u ako uzmes moraces da placas punu cenu paketa a ovako 50% manje. Ako imas kes na gomili ne znam koju racunicu imas da uzme na rate stvarno.
I nemam potrebe da gledam tabelu jer nikako ne moze da bude povoljnije.

ti meni kazes da mi se ne mogu objasniti neke stvari

a ja sam nacrtao sve u tabeli koju neces ni da pogledas.

ti si bezobrazan i $%^#$%^#

molim te zaobidjime ubuduce.

Pa ne znam onda sta pametujes i pitas kad vec znas i izracunao si da je isto. Idi kupi u mts na rate i uzivaj. Svasta.

Gledao sam tabelu (i mislim da je iphone jedini tel kod koga izadje isto manje vise). Ali icno ne volim da se obavezujem bilo kakvim ugovorom...pojma nemam sta ce da bude za godinu a kamoli dve u ovoj srbiji i zato kazem 1000din npr uvek i mozes da skrpis pa da platis radu mesecno ali kada se obavezes na 4000 ili koliko vec to je nezgodno skroz.

stoji sve to. ni ja ne volim i nije mi svejedno.
najvise me brine to sto mislim da ce cena iPhone SE ici dole daleko brze nego npr. 6s... a moj tel. ce biti jos i vezan za mts...
ne znam, jos malo cu da razmislim. kad sam cekao mesec i po dana na mts, neka sacekaju i oni par dana na mene :)

Imate i opciju preko Unicredit banke na 6,12,24 rata za kupovinu
IPhone-a.
Uz cenu u iStyle + 150 din mesecno za odrzavanje racuna.

Pa ne znam onda sta pametujes i pitas kad vec znas i izracunao si da je isto. Idi kupi u mts na rate i uzivaj. Svasta.

Napravio sam tabelu pre svega za sebe a onda sam je podelio i sa drugim da vide pravu cenu SE na ugovor u mts-u jer se ona iz podataka sa sajt mobilnog operatera jednostavno NE VIDI.
Napravio sam je i zarad takvih kao ti, sto pametuju da je "bolje 50% popusta i vozi" (ali ocigledno dzaba).

@OA5599 u iStylu je 78.000 a u MTSu 70.000 mada mozda nekom vise preko banke i otkljucan telefon...

Poslednja izmena:
Znamo i sami da racunamo, ne moras ti da nam pravis tabele. Hvala. ;)

Stigao mi SE, 64GB, space gray :)

Ali podigao sam prašinu u MTS-u, bunio se i eto...

Evo sad i ja izvedoh racunicu za se 64gb i iznenadih se. U mts uz recimo paket koji ja koristim (mix xl) i punu cenu pretplate na dve godine izadje 95000 din sve ukupno. A onda sam malo poceprkao oglase i jedva nadjoh neki od 64gb po ceni od 590e i sa pretplatom od 1000 din umesto dve to izadje skoro 97000 din. Ja sam se bas iznenadio. A bio sam ubedjen da je uvek povoljnije telefon sa oglasa i 50% pretplate. Dobro, mozda neko ko se potrudi moze da nadje naoglasu 10-20e nizu cenu, ali ni to ne menja nista specijalno...onda bi dosli tu na egal sa cenom. E sad to je verovatno slucaj samo sa iphone koji je u Srbistanu idalje svar prestiza i stvar za pokazati na "astal u ficka" pa je onda i cena na oglasima takva. Za ostale marke idalje sam misljenja da je jeftinija kombinacija oglas plus 50%. Ali eto uvek prvo treba proveriti...

iPhone SE je ludački dobar telefon!!!

Transfer sa "četvorke" prošao glatko, sve je tu, a SE radi za medalju...

Vrh Dno