Šta je novo?

iPhone SE (2020)

Dobili su prvi kontignent. Kada će dobiti drugi i koliko će dobiti verujem mi da znaju tek kada dobiju telefone, tj. ulaznu fakturu.

Imam velike šake, mali je to telefon za mene. Mislim da bi bilo mucenje da predjem na njega sa mi9pro. Zbog baterije i Amoleda.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

ma salim se, i ja kad malo bolje razmislim pre i uzeo dobar polovan XS nego nov SE za iste pare

Isti dan narucio, jos uvek nista. Na cetu na sajtu vrte jedne te iste odgovore, kako je jos uvek u procesu rezervacije i da proveravam status na sajtu. Na mejlu [email protected], isti odgovori, samo malo opsirniji. Nisu mi jasni uopste.

pola operatera radi od kuće još uvek, odgovaraju u 23.30... ali nekima su stigli, a zvanično nas obaveštavaju da još nije nijedan poslan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moje iskustvo je da rezervisani telefoni u mts-u kasne po 3-4 meseca , nekada i ne stignu...

S obzirom da svaki put bude problema i to baš sa MTS-om, mislim da pošto su državna firma ima dosta "burazerskih" kombinacija za uzimanje novog iP-a, da zato brzo ode ta prva tura. Možda grešim, ne znam.

Ali meni SE nekako nije uopšte roba za neke takve stvari... ovo je po meni stvarno telefon za one koji žele manji i jeftiniji iOS uređaj.

Meni je verovatnije da je stigla smešna količina.

Poslednja izmena:
Ko zna šta rade, stekao sam utisak da su izuzetno neprofesionalni po tom pitanju.

Ali meni SE nekako nije uopšte roba za neke takve stvari... ovo je po meni stvarno telefon za one koji žele manji i jeftiniji iOS uređaj.

Meni je verovatnije da je stigla smešna količina.
Ne mora da znači...

Ovo je i za one ljude da imaju iPhone za malo para, pa su ugrabili.

Meni je stigao telefon iz Vipa za 3 dana. Poručen je 12.05. a dostavljen 15.05.
Maskica je stigla dan ranije. Telefon inače odličan, veličina baš po meri.

Šuraku stigao u subotu iz Vipa, zajedno smo otpakovali. Telefon mozda jeste “jeftin” ali je osećaj premium.

Ja trenutno koristim 11, čisto da imate osećaj da nine prvi put da vidim iPhone, ali SE je baš kvalitetno napravljen, mnogo je lep osećaj u ruci i generalno izgleda dobro iako je dosadio dizajn.

Ko ne planira da igra igrice i koristi kao glavnu spravicu za gledanje video sadržaja, ne vidim bolju kupovinu trenutno.

I ja sam se danas malo poigrao, iako na svim ovim testovima sto sam gledao na youtubu nije neka razlika u brzini u odnosu na sedam ali kad ih uporediš direktno u realnom radu razlika je itekako uočljiva, i kamera je mnogo nnogo bolja

Pa ok, ali niko ne spominje bateriju...??? Jel ima neko realan od iPhone korisnika ko telefon aka i njaka preko dana? Da mu ne cuci telefon na stolu u kancelariji... Koliko traje baterija na 4G, plus navigacija tu i tamo npr.?

Па то једино може да ти каже неко ко игра игрице на истом.

До сада су сви рекли да уз регуларно коришћење издржи цео дан.

Ja sam mozda malo zahtevniji,na poslu ga ne diram toliko ali kuci da. Negde oko 19-20 uvece je vec pri kraju,a meni dan pocinje u 6,tako da drzi dobro za sada.

Evo jedan prilicno realan video po pitanju baterije.
Nije za igrice, dok je za normalno koriscenje izgleda pon pogodak.

https://youtu.be/_BbJrmTmMYU

Deluje da ja ova prva tura planula ili je bila mikro.

Verovatno, ali vec zadnja dva dana su sklonili “Rezervisi” sa sajta, nego direktno porucujes. Ali opet, ko zna kada ce ti telefoni stici do nas...

A sto se tice ostalog, koristim iPhone 8 vec dve godine, i vrlo sam zadovoljan (normalno korišćenje-bez zahtevnih igrica), i bas sam razmisljao gde da nabavim novu 8-icu, uglavnom zbog baterije i pojavi se SE... i jos jedna funkcija za kojom sam patio je Portait mode...

Licno sam bio u prilici da uzmem Iphone 11, ali vise volim ono hw dugme na 8 ici...

Ја сам недавно узео осмицу баш због компактности и што ме играм игрице и слично већ оно интернет, сурф, куцкање, помало Јутјуб и фоткање... Батерија ми изгура мало преко једног дана тако да сам задовољан.
Ако планираш узимати нови телефон иди на СЕ 2020 због А13 чипсета пошто ће имати и нешто дужу подршку и ето због можда мало боље камере.

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk

Prica o bateriji je za svakog korisnika drugacija. Niko ne koristi isti broj app, niko ne igra isto i iste igrice, neko nema ni jednu kao ja npr, osvetljenje svako drzi drugacije podeseno, mreze imamo 4 i svaka drugacije crpi batt na istom mestu. Mislim da prezahtevni korisnici moraju da se prilagode telefonu jer to je telefon a ne navigacija/psp/akciona kamera iako on sve to moze. Jednostavno kapacitet za to nema ni jedan tel da moze da gura 2 dana silovanja. Ustvari ima, ali su to preslabi telefoni pa samim tim i neupotrebljivi. Asus ima maleni power bank sa odlicnim kapacitetom i eto resenja.

Temu imate u naslovu, sem ako necete da malo odmorite od foruma.

Samo sto je izasao se2 oni vec pricaju o se3, dal su ljudi normalni...ajmo odmah o se5 da vidimo hoce li imati grafitnu bateriju 20.000mah i 4 ultrawide kamere. Izvinjavam se, ali iznervirah se.... sta je sledece i uvek sta je sledece...

Bukvalno, danas ljude ništa ne može da zadovolji. Flagship se koristi dva-tri meseca i već se javlja “potreba” da se promeni, kupi nešto novije, bolje... samo da bi se Fejsbuk učitao 0.045sec brže.

Nazad
Vrh Dno