Promenis postpejd tarife u zmaj...
Ni meni nije jasan tvoj post, da mislis da su svi (tacnije 99%) “ludi” kako ti kazes, ako bi nesto kupili. Imas gore dobar video na tu temu, ako vam se nesto ne svidja, zaobidjete bez glupih komentara i ne osudjujete nikoga, telefon je bas takav kakav jeste i naci ce svoju publiku, to ce i prodaja pokazati na kraju krajeva.
Svi bi nesto dodali ili oduzeli, pretvorila se tema u zelje, cestitke i pozdrave.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Можда неком одговара такав дизајн, само жели бољу камеру ,батерију и перформансе. Мени нпр дизајн старог SE савршено одговарао не бих никад мењао тај изгледNi meni nije jasan tvoj odgovor. Nisam napisao da su 99% kupaca SE2 ludi. Dobro ako neko prelazi sa Androida na iPhone, ali neko ko je vec na 6s, 7 ili 8, apsolutno nema smisla da prelazi na telefon koji ima potpuno isti dizajn. Dizajn je ljudima izuzetno bitan i zasto bi neko kupio telefon i gledao u iste bezele, dugme i sve ostalo sto je potpuno isto kao na ta 3 modela?
Ni meni nije jasan tvoj odgovor. Nisam napisao da su 99% kupaca SE2 ludi. Dobro ako neko prelazi sa Androida na iPhone, ali neko ko je vec na 6s, 7 ili 8, apsolutno nema smisla da prelazi na telefon koji ima potpuno isti dizajn. Dizajn je ljudima izuzetno bitan i zasto bi neko kupio telefon i gledao u iste bezele, dugme i sve ostalo sto je potpuno isto kao na ta 3 modela?
Apsurdno je da svaki put, za bilo koji telefon uračaunate pretplatu u cenu telefona, kao da negde ima besplatno
Imas u VIPu paket za 1000 rsd (intarifa) koji je identican ovom zmaju iz MTS.
Ali da, slazem se da do jeseni verovatno nece moci da se kupi SE povoljnije nego sto je ova MTS ponuda za Zmaj i Morava 2 pakete (dok god vam ti paketi rade posao).
Ako nekome treba soko tarifa onda sto da ne?Koristeći tvoju logiku, ispade da iphone se 2020 košta 1 dinar.
To što soko tarifa košta 6000 dinara 24 meseca, to se po tebi ne računa.
Sličan princip je i za ostale pakete, naravno da sve mora da se uzme u obzir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari