Probao i ništa, evo opet nakon sat-dva 15% baterije otišlo, a nisam ga ni koristio, par sms poruka i jedan kratak razgovor. Ne znam šta ću keve mi, tako me mrzi da radim restore, a izgleda da ću morati. Najgore mi je što posle opet ne znam šta ne smem da instaliram. Jer ništa značajno nisam ni instalirao u poslednjih par dana, osim što neko reče updates za backgrounder i sl. Probaću da deinstaliram backgrounder pa da vidim da li ima promena. Zatim jedno po jedno. Inače jačina signala nema veze kod mene. Ja sam u centru grada i uvek imam pune 3G crte.
Naravno da ima, zašto bi inače deklarisani 3G talk-time bio kraći od GSM talk-time-a?
Inače UMTS je potpuno zasebna mreža, i u periodima ekstremne preopterećenosti mreže (tipa nova godina i sl.) korisnici UMTS (3G) mreže mogu normalno da pozivaju i da primaju pozive. Ovo naravno ne važi ako zoveš nekog ko je na GSM mreži, samo za pozive UMTS-UMTS.
U poslednjih par dana mi ekstremno srče bateriju, ne znam zbog čega. Nisam instalirao ništa što bi moglo tome da doprinese. Znači evo pre 2-3 sata sam ga napunio na full i on je već sad na 89%.
Par razgovora od sveukupno par minuta i 2 minuta igranja igrice. Ne znam šta da mu radim. Jel može restore OS 3.0.1 iz iTunes 9? Jer ako ne uđem u trag potrošaču baterije, moraću ponovo restore jer ovako ne ide.
Ali ja nisam instalirao 3.1, samo nisam siguran da li iTunes 9 dozvoljava restore 3.0.1. Možda te tera da updateuješ, otkud znam.
Baterija mi je inače totalno odlepila. Za 5 sati 20% i to idle. A onda sam skapirao da se uz Tower Bloxx 3D update instalirali i neki notifications koji su bili na ON. E sad sam to isključio i obrisao tu igricu jer je i ne igram nešto, pa ću da vidim. Ako i dalje bude isto, moraće restore.
E idemo josh pitanja...
1.Kupio sam fon i zatekao ovo instalirano
-Neka Cydia
-Instalous nesto tako
-i neke igricice
3.01 je firmware
E sad sta mene zanima...Da bi ja instalirao neku igricu, aplikaciju ili vec tako nesto sta mi je potrebno
Npr skinuo sam neki ipa fajl (igra je u pitanju) i sta ja sad da radim sa time...
2.Sledece pitanje oko Wifi
Pokusavam da se konektujem na WEP zasticenu mrezu...Ruter u firmi i idemo...On nadje mrezu i konektuje se (unesem sifru redovno) medjutim neta nema...Ok mislim ja u pitanju je postavljanje IP adrese na Iphone i to i uradim...Znaci stavim STATIC ip adresu na iphone,stavim Subnet, i gateway i DNS sto mi je u stvari adresa samog rutera...
Sve ovo lepo funkcionise na laptopu ali na iphone (ili bilo kom drugom drug mi ima E51) mi nikako ne mozemo izaci na net...gde gresimo????
Pa da, sve se ponasha kao da je u memoriji, i ne postoje vishe seckavi skrolovi nigdeAj uzmi meni jedan iz USA :d
iPhone i EU, stiglo cak i na mondo (a znamo koliko su oni it pismeni):
http://www.mtsmondo.com/lifestyle/vesti/text.php?vest=148296
Ajde neka neko bude iskren i neka meni kaze da li ima valjanog razloga raditi update na 3.1? Ne, necu skenjati svoj fon, znam kako moze da se uradti update bez problema.
mislim da nema ....
koliko sam video pojavile su se neke aplikacije koje traze 3.1, jedino ako ti treba bash neka od njih ...
Ma jok, nego me zanima da li donosi nesto preterano bitno?![]()
Hahah, pa ja provalio kako to može da se reši još pre nego što su ostali to provalili...
Otvoriš ga u WinRAR-u, uđeš u folder Payload pa u folder imeaplikacije.app i u njemu nađeš info.plist fajl, otvoriš ga u WordPad-u i promeniš string MinOSVersion=2.0 i to je to. Doduše, ako je aplikacija baš napisana za 3.0, onda to neće raditi, ali meni je uvek to pomoglo i nije bilo problema. Jedino može da te zeza ako koristiš baš neku staru verziju OS-a...
ali verovatno je već zeznuo svoju pošto ne koristi telefon kao što bi trebalo...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari