Increase the speed of Boot (timing of ignition decreased)
Have made several changes all’AudioToolBox the OpenGL | ES, the Quartz Core, the IO Kit (editor of images and video.) Soon we will see how they affect applications.
Added the new option “Save and Copy” while editing the video. In Firmware 3.0 when a video is cut completely lost the original file and saved only one remained unchanged. Now it is possible to maintain both, so we can send short video via MMS without deleting the whole.
If you hold down the Springboard icon, not just start swinging the iPhone will emit a small vibration
Solved the problem of multiple SMS: In Firmware 3.0 when multiple recipients, the message is automatically transformed into MMS. Now it is possible to send sms to multiple people without recourse to the small tricks that you proposed.
Better reception of network
Improved WiFi Reception
The Voice Control also works with Bluetooth
The modem version is updated to 5.08.01 (which probably will not work ultresn0w more)
All’SDK added new API that allow developers to access and edit the video, which will arrive soon in AppStore applications to edit video, add effects, frames and more.
Oh yeah.Jedan za aplikacije drugi za muziku i filmove. xD
@podvarak, znam da ti toggle završava posao ali imaj na umu da onda nisi na 3G mreži i da nemaš 3G kvalitet zvuka i da ćeš u slučaju zagušenja mreže biti zajedno sa običnim "GSM" smrtnicima umesto da imaš slobodnu UMTS mrežu. Meni je bolje da sam stalno na 3G-UMTS mreži a da po potrebi samo upišem "internet" u APN nego da budem na GSM mreži jer mi je "lakše" da tapnem toggle.
Pozdrav, Imam problem sa iPhone 3G 16GB. Dobio sam telefon pre nekoliko dana. Radio je lepo par sati i "zabo", (baterija je bila pri kraju). Nakon toga sam ga napunio i bio je ugasen tokom noci.
Sutra dan kad sam ga upalio kad je usledio prvi poziv nisam cuo nista na zvucniku telefona, niti je mene mogao ko da cuje, a kad sam prikljucio slusalice sve je radilo ok. Ne znam gde se nalazi opcija i da li postoji da iskljucim handsfree? (da na pomenem da se ovo nije desavalo pre "zaboda")
:wall::wall::wall::wall:
3G se koristi za razgovore i transfer podataka... Ako iskljucite 3G onda je "losiji" zvuk kada razgovarate sa nekim. Ja sam uradio sledecu stvar.. 3G mi je stalno ukljucen (i edge) ali sam u podesavanjima APN-a (za Telenor) umesto internet napisao internetxxx i telefon nije u stanju da se poveze na APN i nema interneta.
Ako mi ikada bude trebao 3g net, lako cu ono xxx da sklonim.
Inace po gradovima ima dosta wifi AP-ova tako da ako mi bas nesto treba, pokrenem wifitrak, skeniram mrezu i u velikom broju slucajeva postoji neki otvoreni AP preko koga se zakacim i na obavim to sto mi treba (obicno mail ili neki web site).
Probao i ništa, evo opet nakon sat-dva 15% baterije otišlo, a nisam ga ni koristio, par sms poruka i jedan kratak razgovor. Ne znam šta ću keve mi, tako me mrzi da radim restore, a izgleda da ću morati. Najgore mi je što posle opet ne znam šta ne smem da instaliram. Jer ništa značajno nisam ni instalirao u poslednjih par dana, osim što neko reče updates za backgrounder i sl. Probaću da deinstaliram backgrounder pa da vidim da li ima promena. Zatim jedno po jedno. Inače jačina signala nema veze kod mene. Ja sam u centru grada i uvek imam pune 3G crte.Ugasis WiFi, setujes brightness na 50%, ubijes EDGE i 3G (pre ovoga svega resetujes ga). Ako i dalje pravi probleme, onda je ocito oslabio signal operatera pa zato i trosi vise. Ako ne pravi, onda lepo vratis WiFi i EDGE pa Jovo na novo![]()
Naravno da ima, zašto bi inače deklarisani 3G talk-time bio kraći od GSM talk-time-a?Naravno da nema veze, ne znam samo ko je izvalio tako nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari