Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj dajte na pm neki link za biteSMS 4.3, ne mogu da nadjem ;)

uuu, kola, iphone... sigurno ne znaš šta ćeš od sexa :D

Nadam se da si isntalirao aplikaciju "bachelor organiser pro" :D

Haha

:D :D urnebesno!

Hint: bachelor ;)

Poslednja izmena:
53 prvog puta!

ili:

a) kutija nema pojma

ili

b) pocetnicka sreca :d

(btw samo mi nije jasno zasto high score ima cetvorocifren broj mesta :D)

47 :) I sto tako noobovski slikas telefon kad imas sistemski screenshoter?

Poslednja izmena:
pazi stvarno :)

^ Sta reci, vuna...

Kratka informacija za one koji nisu koristili WM, na WM-u imas bezbroj programa za screenshot, kako god hoces rade, vremenski, ili mapiras na neko dugme, ili uz pomocu g-senzora (streses telefon i dobio si screenshot), mozes ako hoces i sa PC-a direktno da snimis screenshot telefona preko USB-a ili bluetoot-a...
I nisu veliki 1GB vec oko 100KB ;)

Poslednja izmena:
Eh bre sta se odmah lozite ;) driver se malo zeza ;)

Shto nisi pustio josh malo da zaredjaju :d

A kad sam ja govorio da treba kupiti iPhone, govorili ste da je gej telefon. Šta je sad, moda kao u Saut Parku, svi ste postali metro, a?

A kad sam ja govorio da treba kupiti iPhone, govorili ste da je gej telefon. Šta je sad, moda kao u Saut Parku, svi ste postali metro, a?

In your absence, everyone has been infected with gay.

Pa kad je koshtao 700e i nije imao ni SMS, a kupovao se zbog dizajna i fancy fora naravno da je bio gay :)

Mene je koštao enormnih 199 dolara. Prvi je bio samo za AT&T i Apple nije računao na unlock ;)

Da svako moze da kupi za te pare, 90% foruma bi shetalo iPhone :)

pa zar nije Driver napisao pre jedno 5-6 stranica da je za neki screenshot program na WM potrebno instalirati ili neki framework ili nesto slicno od 1GB :d

Cvaj pitanja:

P1: Ne znam da l' ste primetili, ali sve više i više sajtova mi se automaCki otvara u varijanti za mobilne telefone, što je na iPhone totalno kontraproduktivno. Neki me čak redirectuju na nekakve ringtone download adrese.

Prvo su tako krenuli google i wiki, ali oni su pismeni, pa za sekund može da se prebaci na full verziju sajta, ali većina traži da se mlatim sa opcijama.

Kako da ovo zaobiđem? Postoji li neki program koji će da natera te sajtove da prepoznaju iPhoneov Safari kao regularan Safari na PC-ju ili Mac-u? Čak i Youtube ima clipove koji iz nekog razloga "nisu za iphone".

P2: Šta instalirati da mi radi flash tokom surfovanja?

Flash nije podrzan, dakle nishta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno