Apdejtuj na OS 3.0. U čemu je problem?Javi sta si uradio! Posto i ja imam isti problem... Inace ovo za internacionalni format, nemem srbiju na listi... Os2.2. Sta da radim??
Otvoriš iTunes na kompu, pokušaš da "kupiš" neku free aplikaciju on će ti ponuditi da kreiraš nalog, uzmeš payment method none, upišeš sve tačne podatke osim adrese koja mora biti i usa i koju nađeš negde na netu i to je to.
Savet kad upisuješ adresu nešto izmeni ili slovo u imenu ulice ili nepostojeći broj samo da je tačan zip code i ime grada/države da baš ne upišeš adresu nekog jadnika jer ako nekad nešto budeš kupovao za dolar preko cc on će dobiti izveštaj i strefiće ga srčka![]()
Jel imao neko iskustva sa Navigon software-om ?
Da li ti to proglasi iPhone za najbolji telefon... Ja zaista cenim fantastican touchscreen i odlican odziv na bilo kakvu naredbu i super korisnicki interfejs (iako nije po mom ukusu, ali je objektivno dobar) ali to ne cini telefon. Spolja gladac unutra jadac.
Da objasnim to ovako. Moj "stalni" telefon je Nokia 5220XM. I kada sam se tako neko vreme mandao sa burazerovim E71, sve mi je bilo wow, kul, voleo bih ovo. Pre toga ista stvar sa HTC TyTNom (i tada bih radio zamenio moj tadasnji telefon za njega)... I HTC Touchem u odredjenoj meri, ono voleo bih da ih imam, super sam se navikao na njih, ukratko svidjaju mi se. Da ne navodim dalje. Kod iPhona je bilo wooo... cekaj bre, sta je ovo... I evo vec danima samom sebi dajem odgovor... ovo je "samo" Jabuka.
1. za sada ni jedan jos uvek, imas par njih navigon, neki Sygia valjda tako nesto, i dMap valjda pa probaj EDIT: imas i MotionX GPS taj ima mapu BG-aEvo par pitanja
- koji je najbolji gps software koji ima mape srbije?
- Sta treba da instaliram da iphone normalno prepoznaje telefonske brojeve kako god da su oni napisani u imeniku (tj prikaze ime iz imenika)?
- Sta da instaliram da ne prikazuje "call forward" sa 064 karticom?
- da li na ovaj iphone 3G mogu da se stave bilo koje slusalice? ili da li negde mogu da se kupe Apple in-ear slucalice za normalne pare (manje od 8990din??)
- gde moze da se kupi punjac za kola (za iphone)?
Kud ćeš elegantniji? Pa Hackulo.us repositorjum ti daje Installous app koji funkcioniše kao App Store. Znači potpuno automatizovano, čak i iTunes sinhronizovano instaliranje aplikacija, i to ne trial verzija već full.e da, da li postoji neki elegantniji nacin za trial verzije programa od appulo.us ?
Kud ćeš elegantniji? Pa Hackulo.us repositorjum ti daje Installous app koji funkcioniše kao App Store. Znači potpuno automatizovano, čak i iTunes sinhronizovano instaliranje aplikacija, i to ne trial verzija već full.
da budem iskren u zivotu nikada manje vremena nisam imao - ne mogu da trazim po netu pa vas zato sve ovde molim za pomoc !
btw prvi iPhone 2G, koji mi je blade_bre doneo iz 2007. Amerike sam posle par meseci dao devojci koja g ai danas koristi a ja sam do pre par dana (dok mi nisu ukrali) koristio Nokiju E61 i sad sam kupio iPhone 3G.
HVALA studiovpc na detaljnom uputstvu!i jos samo jedna stvar - ja u Cydiji nemam "Forward Fix" (bar ga search unutar Cydije ne pronalazi!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari