sve maske se lepe, otvarao sam fon vec, originalna maska je lepljena, uvek se hrom lepi za masku ne postoje nikakve zabice, smor zivi, ja sam prso kad sam menjao... 🙂Kineska maska nema one zabice da se montira, mora da se lepi. useless je...
Na mac-u kontakte syncujes direktno sistemski, OS ima podrsku za taj SE telefon, a naravno ima i za iPhone. nesto kao windows contacts, ali bolje...
Ne mora preko Wi-Fi, dovoljno je da skines na komp i ubacis preko iTunes-a (USB kablom).
dvokomponentnim epoxy lepkom, mora da se lepi, rupe za srafove sluze da bi tu usrafio maticnu plocu i ostale sitne delove, pogledaj ovde kako se rastura sve u koracima pa ce ti biti jasnije http://www.ifixit.com/Guide/Repair/iPhone-3G-Rear-Panel/583/1 i vedeces da je maska lepljena videce se neki zeleni lepak koji se nazire ispod hroma.... baci pogled lepoPa chime si lepio, silikonom ? 🙂 I chemu mu sluze ove rupe za shrafove onda ?
Sad sam pogledao i one dzabe maskice izgledaju isto spolja, ali ispod stvarno nemaju nishta kao ova sa druge slike. A ove koshtaju 25$ i kaze prodavac da su skoro identichne originalu. Uzecu jednu dzabe i jednu ovu pa cu bash da vidim razliku.
Odlichno, hvala 🙂
deluje tesko na slikama ali je prosto kao pasulj, samo sto je sitno sve ***, mora da se radi mirnim rukama i preciznim alatomAu, dobro si to rekao, mislio sam da je mnogo jednostavnije 🙂 Imam sitne ogrebotinice na zadnjoj strani, pa sam mislio da zamenim masku, ali sad mi ne pada na pamet 🙂
driver goes 100% Apple 😉
Nisam navikao, nego nisam bot da sve placam duplo🙂 moj osx potpuno isto radi na 3x jeftinijoj masini, a i iphone mi je identican kao tvoj🙂
btw, jel ova tastatura na iphoneu ima kursore, kako editujete tekst?
drzi prst na tekstu malo duze i pojavice ti se lupa sa kojom setas kursor okolo...
Btw, namestih sinoc sve, obishao sam pola grada dok nisam nashao besplatan wifi🙂
e.. nemoj od IPhone-a da pravis svedski TV detektor
Ahahaha, bas vala 🙂e.. nemoj od IPhone-a da pravis svedski TV detektor
Kad će iGO za iPhone? :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari