Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ponudu za iphone 2g 200eur.Koliko sam video po serial-u napravljen je u novembru 2007,dakle star oko godinu i po.Nema ulubljenja ali je aluminijum dosta izgreban,mada mi to nije toliko bitno. Imam fore da ga uzmem na par dana i testiram bateriju.Kako vam zvuci ovo?

povoljno, uporedi sa mojim koji je u oglasima... ako je baterija dobra za te pare se isplati, na ebay-u su skuplji ...

Pa ima malo vise ogrebotina nego tvoj,kao da je nosen sa kljucevima.Mene vise brine baterija,zato cu iskoristiti priliku da ga testiram na par dana.Nudi mi cak i zamenu zadnje maske za neku polovnu u boljem stanju,ali nisam siguran da li trebam da ga cackam :)

Jedno pitanje, imam mogucnost da mi drugari donesu sada Iphone iz Amerike (3G). Elem, da li je moguce sada dekodirati ovaj fon ili ne, i ako jeste moguce da li na nesto specijalno treba obratiti paznju? Takodje, koja je cena dekodiranja?

Pozdrav

za koliko para mozes da ga uzmes? kako? preko ebaya? nema ga u prodavnicama koliko sam informisan??

Druže, nema tu dekodiranja :). Poslednja verzija basebanda 2.30 još ne može da se otključa softverski, ali postoji transparentno unisim rešenje koje košta 15-ak evra. Onda nema unlocka, samo jailbreak, ako hoćeš. Dok ti telefon stigne, verovatno će izaći nova verzija yellowsn0wa ili redsn0w... :)

Ok hvala za info, a cena je valjda oko 300$, tako mi rekose.
Nego Maxo, jel ima unisim da se kupi kod nas?

nije skupo uopste....

a kako ako moze josh taj info? u apple prodavnicama se ne dobija bez pretplate....

obavezno probajte Towerbloxx ... zarazna, super grafika ... igrao sam na SE odavno, ali na Iphone-u izgleda znatno bolje..mogu 2 igracha

Ok hvala za info, a cena je valjda oko 300$, tako mi rekose.
Nego Maxo, jel ima unisim da se kupi kod nas?

Odes na iSrbija.net i pogledaš. Košta 20 evra, nameste ti to za par minuta, a ako nisi zadovoljan, imaš 10 dana da vratiš i vraćaju novac. Prilično jednostavno.

Jel seku SIM karticu da bi mogli da je uglave, ti na iSrbija?

Ne seče se više...

Ne seče se više...
Ja ih kontaktirao mejlom, kažu seče se, još me zezaju da "ako mi baš treba to parče plastike da potražim drugde na netu kartice na kojima je čip s druge strane" :)

Elem, kakva su iskustva sa tim UniSimovima? Jel se to isplati, ili dobiješ nepouzdan telefon za koji nikad ne znaš kad će te "izdati"? Još ako moraš često da vadiš i vraćaš sve to, viđen si za slomljen card holder i 1000 din za novi plus vreme/živci.

Ja sve nešto čekam softverski unlock, ali možda i isprobam taj UniSim ako se bude predugo čekalo (ustvari već se predugo čeka al ajd:). Nije mi tolika frka za telefoniranje, za to mi služi stara dobra Nokia, ali glupo je da imam iPhone a da ga koristim samo kao iTouch.

unlock kartica mi mi stigla jutros, radi se o i smartophone-u

situacija je sledeca:
kartica izgleda voli mts i sa njim radi bez problema 065

kartica igleda ne voli telenor i sa njim nece da radi za sada, probacu josh malo da cackam...

moguce da je do samih sim kartica prob ... sa pripejd telenor karticom je htela da radi, a sa postpaid ne

ja sam uzeo Telenor prepaid karticu i ne radi mi dobro. cesto gubi signal. imam 3G iPhone sa (na zalost) verzijom 2.3 basebanda. jailbreakovan i koristi Uni sim. uopste nisam zadovoljan i ne znam sta da radim... :(
mozda da probam 064?

Ja imam drugi problem: moj 3g iphone (2.28 bband) sa fw 2.2 nece da hvata mrezu. Razbiven je sa QuickPwn-om ali prosto nece da nadje mrezu.

Sta moze da bude problem?

Ja imam drugi problem: moj 3g iphone (2.28 bband) sa fw 2.2 nece da hvata mrezu. Razbiven je sa QuickPwn-om ali prosto nece da nadje mrezu.

odradi ponovo restore pa jailbrake pa unlock ... samo nemoj na bootloader 5.09 jer onda nema nazad ...

ja sam na bl 5.09 i downgrade ne moze da se uradi jedino hardwerski moze da se otkljuca, kao shto sam pisao i-smartphone se nije dobro pokazala, radi sa 65, a sa 63 nece... trenutno cekam turbosim pa cu da vidim, ako ne onda cu da probam rebel i gevey

Ma ne pomaze, uradio sam restore 2.2 5 puta, jailbreak QPwnom i posle instalaciju ysnow-a preko Cydia installera i nista. Ne hvata carriera i to je to.

2.0.2 isti djavo.
Jedino da probam yellowst0ne par puta.. i par puta da resetujem, palim/gasim airplane mode etc etc

Ako ne proradi mogu da pretpostavim da je neispravan?

Poslednja izmena:
***e, kutija, pa ne verujem da se toliko nisi informisao. Nema soft unlocka za to. Jedino sad možeš da čekaš ili da uzmeš, za 15 evra, UniversalSIM...

Nije da nema. Drugi iPhone koji se isto tako ponasao je posle 5 restarta proradio :)

Poslednja izmena:
Problem sredjen :) posle stavljanja u airplane mode i reseta sve radi :)
Makso nemas pojma :-devil-:

Poslednja izmena:
Joooj, ja sam sad krenuo da stekam pare za iPhone 3g. Necu da rizikujem sa 2g zbog baterije. Valjda cu negde tokom leta uspeti da skrpim nesto. :p
Video sam da ima da se kupe primerci vec za oko 260-280 eura. Jel to nesto ne valja sa njima, ili sta? :)

Problem sredjen :) posle stavljanja u airplane mode i reseta sve radi :)
Makso nemas pojma :-devil-:

Ili ti nisi znao da objasniš koji BB i BL imaš ;). Jer, da si otključao to što si rekao, verovatno bi bio prvi na svetu...

Ili ti ne znas da citas :) ali nebitno, sredio sam sve.

Imam 2 pitanja: koji file browser (aka TC) je dobar?
I btw da li postoji nacin da se onaj Stacks lepo namesti tako da ne prelazi preko ikonica u docku (kad su u docku 3 komada umesto 4)?

Poslednja izmena:

Lepo covek napisa, nije potreban Unisim..

Meni se nekad desi da se sam prebaci u Airplane mod i ostane tako dok ga manuelno ne vratim, malo zeznuto jer tako mogu da budem nedostupan a da ni ne primetim..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno