Šta je novo?

iPhone - FAQ

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Posto se nadam da cu uskoro dobiti iPhone da otvorimo jedan thread za sve vlasnike istog.

Evo prvo i osnovno pitanje sa moje strane:

na kojim sajtovima se mogu naci informacije o i Phoneu (mislim na specijalizovane sajtove za iPhone ili bar da imaju posebnu sekciju o iPhoneu - software, tips&tricks...)

pitam jer je jako tesko naci bilo sta korisno preko Googla jer prvih 100 rezultatu se raznorazne dnevne vesti o iPhoneu - posto je trenutno extra aktuelan takvih vesti ima na sve strane ali nigde ne mogu da pronadjem sajtove sa npr. savetima...

evo da odmah okacim ono sto sam pronasao interesantno:

Two-way Video Conferencing for iPhone - ne kapiram zasto nisu odmah napravili i aplikaciju koja ce da snima video klipove na iPhone?!

Poslednja izmena od urednika:
Da malo pomognem...

Wikipedia ima odličnu stranu o Iphone-u, posebno je interesantna lista referenci na dnu strane, zaista ima svakakvih informacija :)

http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone

Ebay je preplavljen ponudom otključanih Iphone uređaja, a tek je počelo :)

To je ubedljivo najgluplji review koji sam video :))

nisam znao da je bilo ovde....samo mi je bilo smesno dok sam citao,na satirican nacin je predstavio glavne nedostatke telefona i "3 in one" marketing...

Ja nikako ne mogu da shvatim kako je moguce da ne podrzava snimanje videa i MMS???!!!

Ja to mugu da shvatim jer mi to na telefonu jednostavno ne treba.
Vise mi smeta sto nema momgucnost za copy/paste texta, delivery report i nedostatak podrske za javu jer bez opere mini sa nasim sadasnjim tarifama tesko.

Pa mnogo toga ti ne treba, al ovo su dve stavke za koje se svakako ocekuje da ih ima. I to za copy/paste je glupost. A nisam ni znao da nema delivery i to je cudno. Cudno mi je sto je to toliko mocna sprava, moze da radi svasta, a onda misteriozno izostave neke osnovne stvari za koje ti nikad ne bi palo na pamet da ih nece biti.

Pa mnogo toga ti ne treba, al ovo su dve stavke za koje se svakako ocekuje da ih ima. I to za copy/paste je glupost. A nisam ni znao da nema delivery i to je cudno. Cudno mi je sto je to toliko mocna sprava, moze da radi svasta, a onda misteriozno izostave neke osnovne stvari za koje ti nikad ne bi palo na pamet da ih nece biti.
Delivery Report nemaju mnogi telefoni, pa to i ne cudi.
MMS i video su vec druga stvar :S:
A copy/paste da si ga koristio, brzo bi shvatio da zaista nedostaju ;)
Pride, nema jos uvek podrsku za Flash mada je Adobe najavio da ce izbaciti posebnu verziju za njega, ne rade svi YouTube klipovi, mada Google tvrdi da je vecinu konvertovao u format koji iPhone moze da pusta...

Crni
Nisam rekao da je copyu/paste glupost, vec da je glupost sto su to izostavili, nismo se razumeli. Naravno da je zgodna stvar, stalno to koristim na mom telefonu.

Jel zna neko kakve su opcije vezano za file management PC <-> iPhone?
Kakva su ogranicenja?
Da li muzika moze da se prebacuje samo iTunesom ili postoje jos neke varijante?

Imam ovaj fon jedno 2 nedelje, otkljucao sam ga odmah cim sam ga kupio.
Sve pohvale apple-u, sve je strava, super. No, cim se vratim u Srbiju (za jedno 2 nedelje) prodajem ga. Zasto? -Ne mogu nista normalno da instaliram na njega, i ono sto uspem prvo moram da trazim 100 godina. Zapucava se s vremena na vreme. Bateriju punim svaki dan. Kad hocu Bilo sta da uradim moram da kliknem na 2-3 mesta minimum. Nije bas tako jednostavno kao sto zvuci.

Sto se tice file sharing-a - katastrofa. Ako hoces film i muziku na njemu, to je ok. (samo mora prvo da se konvertuje movie u odgovarajuci format, naravno), al ostalo nikako.

To je ukratko to.

E da, jako lako klizi iz ruke... Kamera nije losa, ali nije ni BogZnaSta. Ako bih morao da poredim, rekao bih da je kao na Nokia 6630.

Vracam se ja na svoj M600i blago meni :) Sreca da ga nisam prodao...

A dobro, sto flejmujes u threadu bespotrebno? Taj link je postovan x puta, nije zanimljiv, i nema potrebe da ga pasteujes i u threadu u kome bi trebalo da se (doduse, malo je rano za to :) ) iznose korisni saveti za (sadasnje i buduce) vlasnike iPhone-a.
ti si mozda prvi kome maddox nije zanimljiv, a nije ni chudo jer se lozis na apple gore nego guru na sony :D

well, nisam spomenuo da mi je wi-fi ukljucen non-stop :D

Da li je moguce da nema Delivery Report? Koji to "mnogi" telefoni nemaju ja pamtim Philips Savy iz 2000 god da nije imao tu mogucnost. Da li bi mogao to neki update da dopuni?

Nemaju mnoge motorole(ili mozda sve).
Pazi, moze to da se resi, kad kucas poruku prvi karakter ukucas uzviicnik (!) i dalje sve kucas normalno, i dobices report.

ne mogu da se setim nijednog novijeg SE telefona koji to nema...

w810i naravno ima, ne znam odakle ti da nema. Imao w810 godinu dana...

kako nema ? Ja ga koristio pre 2meseca i sve je radilo odlicno :s

[offtopic]Maddox moze da bude samo zanimljiv radnicima neke zdravstvene ustanove[/offtopic]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno