markosvaba
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2008
- Poena
- 320
Ne znam da li je progledao kroz prste ili sta god., ali kako ti kazes on je trebao da zapise tu kameru i kada budem opet ulazio u grcku da je vratim
Ili?
Ne znam da li je progledao kroz prste ili sta god., ali kako ti kazes on je trebao da zapise tu kameru i kada budem opet ulazio u grcku da je vratimIli?
ali kako ti kazes on je trebao da zapise tu kameru i kada budem opet ulazio u grcku da je vratimIli?
Ne mora da znaci. Npr ja sam iz grcke donosi rodjaku kameru (oko 600€). Carenik je samo pogledao i nasmejao se i rekao roba koja je skuplja od 10k € se carini a ostalo ne.
Eeee al bi se lepo radilo da je tako![]()
Nikako nemojte izabrati shipping preko UPS-a i sl. Ja sam narucio neke patike i em platio carinu i porez em spediciju 6000 din...
Na svako letovanje u Grčku nosim laptop, kameru i fotoaparat. Pitao jednom da li treba da prijavljujem, a carinik mi rekao da ne treba, verovatno im je smor papirologija. A moguće je da čovek vidi da idemo na letovanje, da su na prelazu gužve i da tehnika u Grčkoj nije jeftinija nego kod nas pa se baš nešto i ne isplati kupovati. U principu tehničku robu treba uvek prijaviti, tako glava ne može da vas zaboli.
Sta se desava ako kupis cetkicu za zube u grckoj ...
Sta se desava ako kupis cetkicu za zube u grckoj ...
Ovo je definitivno za potpis:d
NE, on je trebao tebi da naplati carinu,ali ti je progledao kroz prste, to sa pričom 10k€ je budalaština.
Robu zapisuju kada ideš u grčku na letovanje, pa je moraš pokazati kada se vraćaš, zašto bi ti zapisao nešto što donosiš iz Grčke, šta je njemu garant da ćeš se ti ikada više vratiti tamo:wave:
Kada bi se to zapisivalo letovanja ne bi ni bilo.Aranzmani bi bilo 20 dana - a kampovi na granicama bi trajali 10-tak dana.Puno bubrega - znaci i siptari i carinici bi bili zadovoljni.2 mogucnosti 1)da ti uzme bubreg na spavanju 2)Da ti slomi prst - onda bi otisao kod nasih ortopeda(posle 3-4 meseca cekanja za pregled) i oni bi ti izvadili bubreg zbog tehnickih problema.
uuuuuuuu, al' su tebi crne misli opsele glavu, jedva od silnih bubrega, ortopedije i ostalih povreda uspeh da shvatim sta je u tvojoj hlavi.![]()
Drugari, imam jedan problem, posto hocu da kupim iPhone u Americi tj da mi kupi drug interesuje me da li ovo sto pise na apple-ovom sajtu cene bez ugovora na 2 godine ili koliko vec, i da li moze da se kupi tamo bez ugovora, gde, i koliko kosta, pa da mi drug posalje i preko cega je najbolje slati ?
Pa sta znam bolje da pitam nego da nagadjam, moj drug je kupio externi HDD u USA za 50$ a kod nas je tad kostao 250$, nisu svi ko ti ***.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari