Posalji Promobi..Poslao mail iStyle-u da pitam za zamenu baterije pre 7 dana i jos uvek ne odgovaraju. Bas su odgovorni.
Još jedna preporuka za ProMobi. Stvarno su ažurni, odgovaraju brzo, pisao iStyle-u, Macoli i ProMobiju i najjeftiniji su od svih. Pritom rešili su mi bateriju isti dan kada sam zakazao. Svaka preporuka.Posalji Promobi..
Evo ja sam sad nosio za AC da rese.. 6-7 dana zavrseno.
Ne znam iz kog konkretnog razloga, ali iStyle ne podnosim.
Ma gde je isto…Setite se samo moje neslavne price sto sam čekao 13 Pro na AC+ 83 dana da dobijem novi…Pisao sam za iStyle isto. Dve nedelje im je trebalo od Beograda do Novog Sada da donesu sat. Tad Macola nije radila, pa rekoh sve je to isto, ali očigledno nije. Tamo nikad više neću otići.
ifix.rs
Odneo u iStyle moj 17PM sa AC+ i evo već 7-mi dan mi se niko ne javlja. Niti znam jel dijagnostika urađena niti šta nije u redu sa telefonom. Dal je moguće da su ovakvi?
Same-day service
Get repairs as soon as the same day at the Apple Store or with an Apple Authorized Service Provider.
Probao ja, zvao ih, žalio se, uradili ništa. Rekli mi uzmi telefon nazad i pošalji nam ga postom😄Priznajem, čudili su se kako su ovi neprofesionalni… Ostalo na tome… Čak su i rekli da ne mogu ništa da im urade i da ih pritisnu 🙂Imaš broj naloga i kontaktiraj Apple Support i videćeš kako se brzo rešavaju stvari sa tom reklamacijom.
Nema nikakve logike da toliko dugo čekaš za bazični odgovor šta će da rade sa telefonom.
Pogledaj šta piše na Apple sajtu za Apple care plus plan
![]()
AppleCare
Enjoy easy 24/7 support, fast repairs for accidental damage, and peace of mind with theft and loss coverage — for one or all your products.www.apple.com
Same-day service
Get repairs as soon as the same day at the Apple Store or with an Apple Authorized Service Provider.
Možeš da im se javiš na iMessage chat, bar je moglo, pisao sam ovde o tome pa pogledaj:Mail na gde? Evo kopam po Apple sajtu pola sata nigde kontakt email ne mogu da nađem za support. Zakopali su ga negde ko zna gde.
Može da se kontaktira support i preko iMessage-a, tako sam ja rešavao probleme.Prosto mi je neverovatno da je komunikacija isključivo telefonskim pozivom
Mail na gde? Evo kopam po Apple sajtu pola sata nigde kontakt email ne mogu da nađem za support. Zakopali su ga negde ko zna gde.
Nema Apple mail za support😂😂😂. Probaj zvati Hrvatsku ili Ameriku. Zavisi gde se vodis sa AC.
Može da se kontaktira support i preko iMessage-a, tako sam ja rešavao probleme.Prosto mi je neverovatno da je komunikacija isključivo telefonskim pozivom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari