Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

Poslao mail iStyle-u da pitam za zamenu baterije pre 7 dana i jos uvek ne odgovaraju. Bas su odgovorni.

Pisao sam za iStyle isto. Dve nedelje im je trebalo od Beograda do Novog Sada da donesu sat. Tad Macola nije radila, pa rekoh sve je to isto, ali očigledno nije. Tamo nikad više neću otići.

Posalji Promobi..
Evo ja sam sad nosio za AC da rese.. 6-7 dana zavrseno.
Ne znam iz kog konkretnog razloga, ali iStyle ne podnosim.
Još jedna preporuka za ProMobi. Stvarno su ažurni, odgovaraju brzo, pisao iStyle-u, Macoli i ProMobiju i najjeftiniji su od svih. Pritom rešili su mi bateriju isti dan kada sam zakazao. Svaka preporuka.

Pisao sam za iStyle isto. Dve nedelje im je trebalo od Beograda do Novog Sada da donesu sat. Tad Macola nije radila, pa rekoh sve je to isto, ali očigledno nije. Tamo nikad više neću otići.
Ma gde je isto…Setite se samo moje neslavne price sto sam čekao 13 Pro na AC+ 83 dana da dobijem novi…

A ja sam na primer imao jako dobro iskustvo sa iStyle gde su mi zamenili telefon u okviru AC+ za nedelju dana. Nisam verovao kad su me zvali sledece nedelje da mi jave da je stigao telefon, 15 pro je bio u pitanju.

Sa Macolom veoma negativno iskustvo gde mi 2 nedelje niko nije odgovarao, niti sam mogao da ih dobijem na telefon pa sam otisao licno u toku radnog vremena i nisam mogao da udjem jer je bilo zatvoreno.

Naravno da svako ima razlicita iskustva ali u Macolu ne bi otisao ni pod razno. Onaj ko je dao takvo ime radnji,ima nekih ozbiljnih problema iako razumem sta se htelo postici. Krajnji razultat je katastrofa,bar za mene.

Ja od tog “incidenta” sa iStyle uvek nosim u Macolu i svaki put mi telefon novi stigne u roku od 7-8 dana 🙂 Ali eto, svako ima neko drugacije iskustvo… Nisam probao Pro Mobi jer mi je daleko Čukarica…

Ja sam pre Macole odneo telefon u Pro Mobi i tamo je stajao nedelju dana, niko ga nije ni takao. Posle nisu mogli da ga nadju 2 dana 🙂

Omladinci su skoro odneli 14plus u iStyle na zamenu na osnovu AC+, mislim treći li četvrti put, nežno je dete 🙂 Njima je lakše tamo da ostave nego u ProMobi-ju jer često odu do Ušća. Nikakvi pozivi, mail-ovi i slična zakazivanja. Odeš u servis i predaš telefon...
Nosili smo i u ProMobi pre toga, sve isto sa procedurom.
Ni u jednoj ni u drugoj nije bilo nikakvih problema niti dužeg čekanja. iStyle me iznenadio ovaj zadnji put, mislim da je prošlo sedam dana od kako je ostavljen i stigla zamena. EDIT: da dopunim, ni prethodni put nije nešto puno prošlo u iStyle, možda dve nedelje. Generalno, mislim da su se svi malo ubrzali oko AC+.

Kod ProMobi je moglo i kurirskom da se šalje. Mislim da nisu to menjali ali treba proveriti.

Odneo u iStyle moj 17PM sa AC+ i evo već 7-mi dan mi se niko ne javlja. Niti znam jel dijagnostika urađena niti šta nije u redu sa telefonom. Dal je moguće da su ovakvi?

Druga matematika u odnosu na ovlašćene servise i korišćenje Apple care+ programa.

Odneo u iStyle moj 17PM sa AC+ i evo već 7-mi dan mi se niko ne javlja. Niti znam jel dijagnostika urađena niti šta nije u redu sa telefonom. Dal je moguće da su ovakvi?

Imaš broj naloga i kontaktiraj Apple Support i videćeš kako se brzo rešavaju stvari sa tom reklamacijom.
Nema nikakve logike da toliko dugo čekaš za bazični odgovor šta će da rade sa telefonom.

Pogledaj šta piše na Apple sajtu za Apple care plus plan

Same-day service

Get repairs as soon as the same day at the Apple Store or with an Apple Authorized Service Provider.

Poslednja izmena:
Imaš broj naloga i kontaktiraj Apple Support i videćeš kako se brzo rešavaju stvari sa tom reklamacijom.
Nema nikakve logike da toliko dugo čekaš za bazični odgovor šta će da rade sa telefonom.

Pogledaj šta piše na Apple sajtu za Apple care plus plan

Probao ja, zvao ih, žalio se, uradili ništa. Rekli mi uzmi telefon nazad i pošalji nam ga postom😄Priznajem, čudili su se kako su ovi neprofesionalni… Ostalo na tome… Čak su i rekli da ne mogu ništa da im urade i da ih pritisnu 🙂

Pošalji mail kao prigovor da nisu ništa uradili u servisu i ako ti odgovore budalaštinu kao što su ti rekli u telefonskom razgovoru, traži da eskaliraju na viši nivo. U mailu se pozovi na citat sa njihove web strane i da ti nemaš vremena da se preganjaš oo slanja telefona u druge zemlje, da ti je neophodan za posao, client satisfaction, čega god se setiš. Ovo nije teranje mak na konac već najosnovnije tvoje pravo na osnovu onoga što piše na sajtu i što svaki mesec plaćaš. Ništa nelegalno ne tražiš.

Same-day service

Get repairs as soon as the same day at the Apple Store or with an Apple Authorized Service Provider.

Niko ne kaže i ne tvrdi sa moraju isti dan da zamene deo, uređaj, ali toliko čekanje na bazični odgovor šta je pokvareno na telefonu je u najmanju ruku neprofesionalno.

Poslednja izmena:
Mora da ide na escalation, inače se završava na ne možemo mi ništa.

Tako je 😃 Zato sam i napisao da je najbolje mail i onda traži da prebace na viši nivo 😃

Mail na gde? Evo kopam po Apple sajtu pola sata nigde kontakt email ne mogu da nađem za support. Zakopali su ga negde ko zna gde.

Nema Apple mail za support😂😂😂. Probaj zvati Hrvatsku ili Ameriku. Zavisi gde se vodis sa AC.

Mail na gde? Evo kopam po Apple sajtu pola sata nigde kontakt email ne mogu da nađem za support. Zakopali su ga negde ko zna gde.
Možeš da im se javiš na iMessage chat, bar je moglo, pisao sam ovde o tome pa pogledaj:

Nema Apple mail za support😂😂😂. Probaj zvati Hrvatsku ili Ameriku. Zavisi gde se vodis sa AC.

Očigledno su to izmenjali 😃 Pre je bio problem da ih dobiješ telefonom, a sad je mail van upotrebe, što se njih tiče 😁

Bio je mail: [email protected]

Twitter
https://twitter.com/applesupport

Dobijete Case ID, insistirate da dobijete pismeni odgovor i da odmah vaš broj naloga proslede višim instancama.

Takođe, bilo je:

Najbolje preko web strane https://getsupport.apple.com/?s=n https://support.apple.com/contact

Napisati šta je problem i pre su slali mail na koji se nadovezuješ.

Ima Apple support aplikacija.

Brojevi telefona po različitim zemljama:

Čak i ako ponovo pričaš sa nekim od njih, insistiraj da eskaliraju to, a ne da ti nude odgovore pošaljite nama, pošto si odneo u njihov zvanični ovlašćeni servis.

Napisati šta je problem i pre su slali mail na koji se nadovezuješ.

Da, hitno ti treba da naštimuješ klavir da sviraš Betovena, i to navedi, ne može da škodi 😀

Ima i Viber +18002752273 i Skype +448001076285, ne znam da li je još u funkciji.

Zna za brojeve telefona 😃 Poenta mu je kako da dođe do maila 😃

iPhone 13 prilikom upadate-a ostao u recovery i izbacio error 9 grešku. Na netu vidim razne komentare uglavnom bez rešenja - može biti do kabla, usb porta, NAND memorije.

Da li je neko imao iskustva s ovim? Najbitnije je da se sačuvaju podaci sa telefona, ako je ikako moguće. Možda neki pouzdan servis ili pak može samostalno da se reši?

Nazad
Vrh Dno