OP OP mikenziyu Slavan Učlanjen(a) 02.03.2015 Poruke 1,343 Poena 225 Moja oprema Laptop MacBook Pro (15-inch, 2018) Mobilni telefon iPhone 15 Pro 15.07.2025 #2,461 A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda.
A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda.
Sofka89 Zapažen Učlanjen(a) 14.07.2025 Poruke 2 Poena 2 Ponedeljak u 20:56 #2,462 mikenziyu je napisao(la): A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda. Kliknite za proširenje... Prihvatili su, 16. Jula mi je stigao mejl da će biti servisiran. Nadam se da će biti uskoro.
mikenziyu je napisao(la): A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda. Kliknite za proširenje... Prihvatili su, 16. Jula mi je stigao mejl da će biti servisiran. Nadam se da će biti uskoro.