Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

Macola je sada većinski vlasnik Tehnomanija. 60% pa ostaje da se vidi u kom pravcu će to ići što se tiče Apple-a generalno, a i servisa.

Zar od svih bas Tehnomanija...

Sutra nosim telefon, konačno - polomljena “leđa” i možda oštećeno staklo kamere, da iskoristim AC+. Kako imamo tri iP, dva 14 pro, u kući mislio sam da je ovaj kupljen u iStyle, međutim nije (moj jeste, sinov koji je razbijen je kupljen u Gigatronu).

Gde nositi? Ne razumem sad ovo što su pisali za Macola, da li to utiče na servis. Kakva su iskustva sa ProMobile?

Zdravo svima, ima li neko ko je menjao bateriju na 13ici skoro, moja je već na izdisaju (71% bh) te bih da pitam ima li razlike u ceni između "autorizovanih" servisa? Jedino ko ima javno objavljenu cenu je Macola, ali tamo svakako ne bih nosio zbog skorašnjih dešavanja. :D

ProMobi će ti reći cenu na upit(mejl ili poziv) ako ti niko ne odgovori ovde 😀
Meni je baš bezveze što ne stave lepo na sajt koliko je šta...
U iStyle-u u Maðarskoj je baterija oko 10.500 dok je kod nas(macola sajt) 18.000.
Nije loša opcija ako te nekim čudom nanese put tamo. 😃

Poslednja izmena:
Hvala ti puno :D

Onda se svakako više i isplati tamo menjati bez obzira na situaciju sa prodajom vlasničkog udela Macole.
Bio sam ubeðen da svi servisi imaju identičnu cenu delova...

Hvala obojci, imao sam negde u glavi da postoji razlika u ceni između servisa :D

Uzeli smo za firmu jedan Mac Mini kod njih. Platili a 24.03. mesec dana kako ne isporučuju. 😖

I kod mene su klijenti čekali i dva meseca. Sad sam isporučio dva-tri komada za rezervacije iz januara. Mac Mini je u nestašicu od samog početka. Ako nisi platio imam ja na lageru odmah dostupan

Platio sam već, ali su mi danas javili da je sve ok i da će verovatno sledeće nedelje isporučiti. Rekli su da se čeka dugo ybog nestašice, pre same kupovine, ali me je zabrinula promena vlasničke strukture jer sam svojevremeno imao problem sa Tehnomanijom.

Na predlog @mikenziyu odneo sam telefon iPhone 14 pro sa razbijenim leđima, laički gledano tako sam prijavio lom, u ProMobi.

Za 10-ak dana su mi rešili problem i javili da mogu da preuzmem uređaj. Ja sam više nego zadovoljan, poravka je obuhvatila, zadnje kućište u kompletu sa matičnom pločom, ugrađena je nova baterija i pripadajuće komponente (ne znam koje). Ekran je bio bez ogrebotina, verujem da tu ništa nije menjano. Faktički je sin dobio nov telefon, bez ijedne ogrebotine na sebi. :)

Za telefon se plaća AC+ usluga, tako da popravka nije ništa koštala.

Da li neko zna koliko kosta zamena i ugradnja originalne baterija na iphone 12 i da li se to moze obaviti u nekom servisu u Nisu?

U Nišu nema ovlašćenih servisa za Apple, niti ugrađuju originalne baterije. Možda možeš da odneseš u ProGS u Kalči, pa da uslužno pošalju u ProMobi u Bg. Ne znam da li i dalje to rade. Ako ne, jedina opcija ti je da pošalješ telefon poštom nekom od ovlašćenih servisa u Bg.

ProMobi ima formu na sajtu, popuniš, stigne kurir i uzme telefon besplatno, vrate ga isto preko kurira

Ne znam da li je ovo prava tema ali moram pitati nešto. Naime uzeo sam iPad Pro M4 11” pre oko tri meseca. Evo danas su mi se pojavile neke fleke na displeju. Nemam pojma od čega. Samo je prenoćio i ujutro su se pojavile. Koristim originalnu Apple folio tastaturu celo vreme. Imam AC+ pa me zanima jel ovo osnovan razlog za reklamaciju? Displej radi ok i nemam nikakvih problema osim što ove fleke kvare izgled slike u tim delovima gde se nalaze.

Prilozi

• IMG_5612.jpeg
    IMG_5612.jpeg
    166.6 KB · Pregleda: 134
Nemaš staklo zaštitno preko?

Nemam. Nisam ni montirao. Izgleda da mi je zeznula originalna futrola nešto. Možda magneti ili ste već. Ove fleke uopšte nisu na površini negu unutar displeja.

Baš čudno izgleda...

Pozdrav, imate li informaciju da li mogu u Ušću da mi reše problem sa kamerom na iPhone 16 promax , pojavile su se roze linije kao sprženi pikseli? U garanciji je, kupljen u Austriji.

Mogu kao zvanični servis, ali uvek možeš da vidiš i sa Promobi koji je takođe ovlašćeni servis.

Nazad
Vrh Dno