Prihvatili su, 16. Jula mi je stigao mejl da će biti servisiran. Nadam se da će biti uskoro.A možda te i odbiju jer takva oštećenja uglavnom nastaju od lasera u noćnim klubovima, na žurkama, festivalima.... Sve zavisi kako izgleda.
Ja sam u iStyle čekao nov 13 Pro 83 dana. Ima negde u temi i jako sam bio isfrustriran njihovim ponašanjem i nejavljanjem. Dobio si nov telefon za samo razbijena leđa? Koji uređaj je bio u pitanju?Ja sam nosio u iStyle dok je telefon bio u AC+ i za nedelju dana sam dobio nov telefon. A u Pro mobi mi nisu ni pogledali telefon preko nedelju dana.
15 pro je bio u pitanju, bila su razbijena ledja i ekran tako da sam dobio nov uredjaj. Bas sam bio iznenadjen kada sam posle nedelju dana dobio poruku da mogu da preuzmem nov urejdaj.Ja sam u iStyle čekao nov 13 Pro 83 dana. Ima negde u temi i jako sam bio isfrustriran njihovim ponašanjem i nejavljanjem. Dobio si nov telefon za samo razbijena leđa? Koji uređaj je bio u pitanju?
Meni je @mikenziyu preporučio Pro mobi i bilo je dobro iskustvo. Pisao sam o tome u temi.Ja sam nosio u iStyle dok je telefon bio u AC+ i za nedelju dana sam dobio nov telefon. A u Pro mobi mi nisu ni pogledali telefon preko nedelju dana.
Ja sam kod Macole nosio 3 puta i 3 puta uspesno i brzo... Izgleda da nema pravila, kako se zadesi i to me nervira jako sto nema jedan, bar jedan servis da je normalan za tako renomiranu firmu kao sto je Apple.15 pro je bio u pitanju, bila su razbijena ledja i ekran tako da sam dobio nov uredjaj. Bas sam bio iznenadjen kada sam posle nedelju dana dobio poruku da mogu da preuzmem nov urejdaj.
@Djilkosh_Ns Meni se ta situacija desila sa Macolom. Niko ziv se ne javlja na telefon i pritom sam otisao jedanput licno do njih i poljubio vrata u sred radnog vremena. Jos sad kad ih je preuzela tehnomanija, mogu misliti na sta to lici. A pre toga sam ga nosio u Pro Mobi gde prvo nisu znali gde je pa kad su ga nasli ustanovili su da jos nije pregledan od strane servisa, a porslo nedelju dana. Tada sam nosio 13 mini.
Kako se to salje?^ Nema već godinama. Mora da se šalje za Beograd ili Novi Sad.
Da li ima u Nisu neki ovlasceni servis ?Backup, clean restore bez vraćanja backup-a i ako i dalje treperi, nosi u ovlašćeni servis koji je @Corvus Corax napisao i računaj da će da zadrže telefon.
Kontaktiraj ProMobi, Macolu ili iStyle, pa se raspitaj za detalje oko slanja.Kako se to salje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari