Šta je novo?

iPhone Autorizovani Servis - Srbija

sta znaci kada checkcoverage trazi da se potvrdi datum kupovine

nije mi bitno uopste zbog garancije ili bilo cega, jednostavno sam kupio mac 2010 unibody za majku, pa sam cisto hteo da proverim sta pise na checkcoverage, ali mi trazi da potvrdim datum kupovine

a i da znam pravi datum, ne bih mogao da ga potvrdim, jer mi ne daje da izaberem godinu pre 2014.

I ja kupio novu sedmicu sa 10.1.1 firmware-om radi JB i danas je aktivirao i odem na sajt i trazi da potvrdim datum kupovine i nece da prihvati tacan datum, kaze pokusaj malo kasnije :mad:

Znači da u slučaju nepodudaranja sa Apple sistemom možeš da dodaš račun i sistem će izmeniti trajanje garancije. Ne možeš da ideš dalje od 2014 jer verovatno nije moguće da se tek sada proda i aktivira Apple proizvod kupljen u 2013oj. :)

Probaš kasnije kao što piše ili dodaš račun i Apple agenta izvrši korekciju trajanja garancije. Sve dok imaš originalni račun ne postoji problem jer ti uvek, u svakom slučaju, imaš originalni račun nadam se :)

Imam racun samo ne vidim gdje da ga dodam ako kasnije ne bude htjelo da prihvati, probacu opet sutra pa ako ne bude htjelo moracu tebe zamolit da mi pomognes :)

Ako imaš račun ne treba da brineš o tome. Uživaj u svom proizvodu.

Znači da u slučaju nepodudaranja sa Apple sistemom možeš da dodaš račun i sistem će izmeniti trajanje garancije. Ne možeš da ideš dalje od 2014 jer verovatno nije moguće da se tek sada proda i aktivira Apple proizvod kupljen u 2013oj. :)

mislio sam da ne mogu da izaberem godinu pre 2014. kao sto sam rekao
ponudjene su 14,15,16,17

jel mozes mozda ti po serijskom broju da proveris o cemu se radi?

Prihvatio mi validaciju :)
4f96534370692aa89b9b7a4058a403c3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

mislio sam da ne mogu da izaberem godinu pre 2014. kao sto sam rekao
ponudjene su 14,15,16,17

jel mozes mozda ti po serijskom broju da proveris o cemu se radi?

Odaberes 2017. i uzivas u godinu dana garancije hahahahaha [emoji23]
Salu na stranu, cudan slucaj [emoji4]

Pozdrav, od skora mučim muku sa 'touch ic disease' problemom. Bela linija sa vrha ekrana se sporadično pojavljuje, touch radi pa ne radi. Iphone 6 Plus je u pitanju.
Interesuje me da li radite popravku i koja je cena.

23990 RSD i menja se ceo telefon ako se potvrdi taj kvar. Čeka se okvirno 10 dana na drugi telefon

Imao sam tri restarta u poslednja tri dana, u pitanju je iphone 7.
Desava se tokom koriscena, samo se na sekundu pojave bijele kockice i ugasi i upali se posle 20 sekundi i trazi sifru kao kad se normalno upali.
Imaju zabiljezena 3 panic log-a.
6738be00a675376e1ef218e6800f8377.png
5f1c6d49deacccfa935aee2723b59052.png

Sta mi je ciniti?

Servis. To je za zamenu.

Nema biranja. Telefon se menja za identičan model. I ne briši ga pre donošenja u servis inače dijagnostika neće prikazati panic log fajlove

Šta hoćeš, dobićeš nov telefon. [emoji12]Samsung bi ti zamenio samo deo.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

^ ali to baš i nije tako. Dobiješ "novi" telefon koji je zapravo prepakovan ko zna čiji pošto su mu otklonjeni ko zna koji problemi. Znači ne dobija svoj popravljen, nego tuđi. Ali je nov :D
Salu na stranu, može se i nov dobiti, ali isključivo preko operatera i pod nekim uslovima...

Postoji li mogucnost da se sazna da li je telefon prepakovan ili nije ?

A ja mislio pri tim zamenama dobijaju se bas novi telefoni. Kad ono dobijas polovan telefon.. Telefon kome je ko zna sta crklo i dodeljen novom vlasniku (nakon popravke)..

Možda dobiješ baš novi, a možda dobiješ refurbished. U svakom slučaju ne postoji mogućnost da znaš niti se vidi razlika.

Cisto informativno..
Jel postoji neki spisak koji je apple prosledio servisima, u kojim situacijama se menja tj. dodeljuje "novi" uredjaj, ili je to procena servisa?
Mislim bolje je ne traziti "nov" uredjaj ako je kvar mali i traziti popravku. Nego dobiti "nov" kome je mozda crkla ploca ili ko zna sta (mnogo veci, ozbiljniji kvar od telefona koji je donesen na popravku)

Poslednja izmena:
Naravno. Postoje kvarovi koji se rešavaju zamenom telefona i kvarovi koji se rešavaju zamenom dela. Servis ne procenjuje.

Naravno. Postoje kvarovi koji se rešavaju zamenom telefona i kvarovi koji se rešavaju zamenom dela. Servis ne procenjuje.

A kakva je situacija sa kamerom, šta se radi u slučaju da nije dobra, menja se kamera ili telefon ?

I zahvalnost, za info iz prve ruke :)

Nazad
Vrh Dno