Nema potrebe za fensi futrolama radi sve kako treba i sa onom od 20$. Uzeo sam je na aerodromu kao prvu pomoc skoro i na kraju sam je zadrzao, firma koja je pravi se zove Qmadix, prezadovoljan sam kako ga stiti. Jedino sam uzeo dodatno AppleCare+ da zastiti telefon od vlasnika, i to me neka paranoja moja naterala na to, nikada nisam to imao, al kad sam video da su 2 zamene polomljenog ekrana po 29$ u slucaju da se desi, nije lose za imati, a i ledja su od stakla, mada je maska na njima, ne bi trebalo da ona prsnu tako lako.
Ja sam originalnu platio 3000din, znaci ne mnogo vise nego ti svoju. Uvek se moze naleteti po manjoj ceni nego u Apple store.
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Original Apple silikon ili kozu? Novo ili polovno? Gde si to nasao?
Jel neko uzeo 8 posle 6s, kakvi su utisci.
Jel neko uzeo 8 posle 6s, kakvi su utisci.
Generalno 6s se poredi sa npr iP8 a 6s+ sa iP8+. Generalno nece se primetiti razlika u radu izmedju 6s i 8 kao ni u drugim stavkama. Jedino sto je mala razlika iP8 je stakleni, dobro i iP6s+ ima samo jednu kameru na poledjini naspram iP8+. Da remiziram prelazak sa iP6s na iP8 se ne primeti nesto, sem sto znas da imas novi telefon. Dok vec prelaz sa iP6s na iP8+ ili iP7+ je osetna razlika, prvo zbog velicine ekrana i drugo zbog dve kamere pozadi.
imam iP7 i razmisljam se da prodam i uzmem iP7+ ili iP8+ ili cak i neki android ali sa dual kamerom pozadi.
Pa, iP7 naspram iP7+ ili iP8+ je realna promena, veci telefon, veci ekran, dve kamere, ....![]()
Pisao sam iskljucivo za iPhone uredjaje, nisam mislio na Android![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari