Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Stigao mi kablic za 12 dana uključujući i 4 dana vikenda (2x subota i nedelja), znači izuzetno brzo. Izuzetno odradjen znači kontam da sa ovim možeš sve.

Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/Vf2aaEzU

60dd0febfc849b3b9c56963b58385f71.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

pitanje je kod ovih kablova sa alija,da li će ti raditi ili neće...

Promenio sam ih dosta,pošto mi je trebao kabl u kolima.

Većina je radila neko vreme i odjednom prestala.Kažu ljudi zbog updatea iosa?

Ostalo mi je par komada,od toga samo 1 koji rad,al ne uvek,već prvo par puta pokaže da kabl nije odgovarajuć,a onda proradi.

Kod mene Aukey radi dobro.

Meni anker radi bez greske evo skoro godinu dana.

iPhone 7

Ja naručio Baseus skoro, em što je kvalitetan em što ima mfi sertifikat... Imam neki sa ebay-a izgleda isto kao original, isto radi ubija.. Al ipak je ovaj Baseus mnogo kvalitetniji i duži..

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7

Evo jedan klip sa kojim se u potpunosti slažem
[youtube]cbUSXCad9jI[/youtube]

Sent from my iPad using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uz kamera bug i ovaj Safari bug mi se desava. Od Oktobra do sada ispravili nisu ni jedno ni drugo iako sam dvije sedmice promijenio. Svaka im cast...
c724e2b7fbb2e94145a61b5c8424fb37.png

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Ima neko predlog za kratke kablice - probavao sam sve i svasta sto se moze naci kod nas (jer mi se ne ceka) ali sve je krs roba - rade mesec dana max i onda krenu da prekidaju... Ne volim da nosim sa sobom ove od metar a pogotovo kada koristim externu bateriju.

Imam Vivanco 0.2m ,certified je i relativno cvrst (jaci od originalnog). Ima ih i kod nas u ponudi...
link

Oppo i dalje postoji?

Bio sam ubeđen da je taj brend neko kupio,tipa 1+.

Upravo suprotno, 1+ je podbrand Oppo-a, a svi zajedno su pod vlasnistvom nekog treceg...

Da, u medjuvremenu ja sam narucio još jednu, jer mi je prethodna pukla. Zaštitila mi je ekran od pucanja, pao je jedan predmet sa velike visine direktno na ekran. Dobro uložene pare!

Ja te unutrasnje ivice oko ekrana ne bi mogao da gledam...

Da li je pametno uzimati ip 7 plus u ovom trenutku, buduci da uskoro u septembru predstavljaju nove modele. Dvoumim se izmedju njega i samsunga S8 plus

Ako ne žuriš, definitivno treba sačekati i onda se odlučiti dal za novi iPhone ili za Samsung 8+

Samsung 8(+) nije konkurent ni 7-ici, a kamoli budućoj 8-ici.

Da S8 nije ip7 konkurent, on je buducoj osmici ili 7s(plus), a S7(edge) je konkurent ip7.

A kako vi to odredjuje ko je kome konkurent narocito ako su razliciti OS.

Trebao bi se gledati cenovni rang po meni a ne subjektivni osećaj pojedinca.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Godina izlaska. Flagship je jednogodisnji top model. Ne racunam ove sto izbacuju dva modela za godinu dana.

Cenovni rang takodje ne moze da se gleda. Mi6 je top model i sad kao nije flagship u klasi S8 i nadolazeceg iPhone-a samo zato sto ne kosta koliko ovi kostaju.

Uvek su se gledale godine.

Samo performanse, ništa drugo. Kakve veze ima godina izlaska kad su performanse na nivou iphone od pre 2 godine.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nije za ovu temu ali ako vec pisemo o tome neka mi neko objasni kako je onda i6 skuplji od SE.

Držite se teme.

Samo se performanse gledaju...slusajte coveka. Nista displej, kamera, stb ratio...nebitno. ;)

Vrh Dno