Ne znam kako da se odjavim sa app stora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako hoces da se vratis na USA nalog,probaj da stavis "None" za payment method. Mozes i dalje da preuzimas besplatne aplikacije,a ako bas hoces da kupis,najbolje ti je sa gift cards. I ne zaboravi da ces najverovatnije izgubiti kupljene aplikacije ako promenis drzavu.
Napravi acc za hrvatski AppStore i tu poskidaj sve ovo što je lokalnog karaktera.
Ma ne daju mi se pare da prebacim slike sa kompjutera na telefon i mislim da je to čisto šišanje. Uploadujem ih na iCloud i onda cu ih skinuti na telefon, za sada mi je to plan ali videcemo koliko ce biti uspesan![]()
Ne znam sto ne bi bio uspesan. Ja koristim iCloud drive (ali placam za vise prostora jer mi je 5GB malo) da bi mi sve sto zelim bilo sync-ovano izmedju iMac, MB, iPad i iPhone.
Ma ne daju mi se pare da prebacim slike sa kompjutera na telefon i mislim da je to čisto šišanje. Uploadujem ih na iCloud i onda cu ih skinuti na telefon, za sada mi je to plan ali videcemo koliko ce biti uspesan![]()
Kako ti se cine zvucnici,u odnosu na s7e? [emoji2]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari