Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

A ja rezervisao bukvalno minut-dva od kako su zvanicno okacili rezervacije. Cak ni potvrdu nikakvu nisam dobio.

Zovem ih da pitam sta se desava, kao nemamo informaciju jos nikakvu jer ne zavisi od nas (vec od koga?). Saljem mailove kao blesav da vidim sta se desava, i evo prvog odgovora:

Obaveštavamo Vas da smo proverom u bazi podataka utvrdili da ste uspešno izvršili rezervaciju uređaja kao i to da je zahtev za kupovinu telefona odobrila nadležna služba. Nažalost nemamo tačnu informaciju o datumu prodaje telefona. Najljubaznije molimo za strpljenje, bićete obavešteni.

Zahvaljujemo na razumevanju.

A sad vidim da ih naveliko daju. Sta ce biti sa mojom rezervacijom, racunam da ni bog ne zna. Ali mi je sada na neki nacin jasnije kako to kod nas funkcionise.

Postoji nekakav problem u isporuci telefona operaterima, posebno za iPhone 7 plus.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Ja sam tako rezervisao prošle godine, isto nikakav feedback, kada je pušten u prodaju otišao u poslovnicu i uzeo najregularnije. Zvali me posle 5-6 dana kazu da me čeka 6s plus 16gb beli a ja rezervisao 6s 64gb spacegrey :d

Stajati u redu zbog telefona? Ok ljudima kojima se plaća da stoje, marketing. Meni je toliko nisko i ispod svake moralne vrednosti čekati u redu da kupiš telefon. Za taj novac koliko košta da tako ponižavati sebe, neka hvala.

Nisam znao da je cekanje u redu ponizavanje... Znaci ja sam se citavog zivota ponizavao - kada bih otisao kod doktora, kada bi cekao na socijalnom da predam papirologiju i sl. Da sam samo znao da ne treba da se ponizavam tako - ko zna gde bi sada bio.

Ja ne razumem kako pojedincima smetaju ovakve stvari - toliko da se mesate u zivote drugih ljudi i mislite da sve znate - pa niste vi oni, shvatite to vec jednom. Hteli su iPhone da uzmu prvi iz nekog razloga koji je njima poznat, i to je meni ok.

Pored svih problema u zemlji, vama su ovakve stvari trn u oku... Svasta [emoji854]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam znao da je cekanje u redu ponizavanje... Znaci ja sam se citavog zivota ponizavao - kada bih otisao kod doktora, kada bi cekao na socijalnom da predam papirologiju i sl. Da sam samo znao da ne treba da se ponizavam tako - ko zna gde bi sada bio.

Ja ne razumem kako pojedincima smetaju ovakve stvari - toliko da se mesate u zivote drugih ljudi i mislite da sve znate - pa niste vi oni, shvatite to vec jednom. Hteli su iPhone da uzmu prvi iz nekog razloga koji je njima poznat, i to je meni ok.

Pored svih problema u zemlji, vama su ovakve stvari trn u oku... Svasta [emoji854]

Svaka ti na mestu

To što si naveo jeste ponižavanje itekako - jer nemaš izbor i moraš da trpiš. Čekanje u redu za iphone nije ponižavanje, jer je stvar ličnog izbora (ali jeste glupo čekati u redu za nešto što će za koji dan biti široko dostupno).

Po meni lično nema izgovora za čekanje na red da se kupi nešto što može da se kupi posle 3 dana bez ikakve gužve . Kako uporedite odlazak kod lekara sa ovim "čekanjem " ?

Koliko mrzim to čekanje sećam se jednom u delta citiju bila gužva u nekoj radnji na kasi ,a naravno devojka navalila baš na tu radnju .elem čim sam video da mora da se čeka red od 25min da bi ja njima dao pare samo sam se okrenuo i otišao ,fazon raskid je bio na pomolu :)

Nikada neću razumeti to čekanje da ti neko uzme pare..

P.s. mislim znam ja zašto se čeka u redu, da bi se na instagramu hastagovalo kako si ******* i prvi u rukama imaš ip itd itd jer Bože moj posle 3 dana to nije to ,već bajata vest.

Poslednja izmena:
Po meni lično nema izgovora za čekanje na red da se kupi nešto što može da se kupi posle 3 dana bez ikakve gužve . Kako uporedite odlazak kod lekara sa ovim "čekanjem " ?

Koliko mrzim to čekanje sećam se jednom u delta citiju bila gužva u nekoj radnji na kasi ,a naravno devojka navalila baš na tu radnju .elem čim sam video da mora da se čeka red od 25min da bi ja njima dao pare samo sam se okrenuo i otišao ,fazon raskid je bio na pomolu :)

Nikada neću razumeti to čekanje da ti neko uzme pare..

P.s. mislim znam ja zašto se čeka u redu, da bi se na instagramu hastagovalo kako si ******* i prvi u rukama imaš ip itd itd jer Bože moj posle 3 dana to nije to ,već bajata vest.

Razumem ja sve to ali ako to cini srecnima te ljude - neka ih. Ja licno isto imam ozbiljan problem cekanja u redu ali ne sudim ni najmanje onima koje tako nesto ispunjava.

*** ne verujem da ovi pajseri ovoliki cekaju u redu od sto ljudi da bi dobili telefon dan ranije mozda nego neko drugi. Pa nije hleb pa da si gladan *** dokle smo dogurali kad se u redu cekaju telefoni ... Ko penzija

ti koji cekaju u redu bi trebalo da spadaju u 13.5% populacije koja predstavlja early adoptere na grafiku zakona difuzije inovacija

problem je sto je kod nas verovatno slucaj da je od svih ovih ljudi, telefon kupilo samo 10 posto

nas narod voli da ceka u redu...kada se otvori nova idea, ceka se u redu da bi se kupila jedna cokolada
kada se otvori novi sportvision, ceka se u redu da se samo udje u radjnju

kod nas u glavnom ljudi ne cekaju zato sto veruju u nesto, vec zato sto su postali bezlicna masa

^
Postalo sramota cekati u redu?
Pa nije sramota nego mi stvarno nije jasno zasto, razumem da ljudi nemaju para, ceka se u redu da bi se ustedelo 100 i manje dinara ispred hipermarketa, ceka se za razne stvari... Ja mislim da pola ovih ljudi ili nema posla pa ceka za nekog ili roditelji cekaju za decu da uzmu a cisto sumnjam da ce covek sa posla da izadje da ceka u redu za ip 7... Naravno da ima i po koji retard cisto da se slika za instagram ***

Ovi kojima smeta sto neki tamo, za njih verovatno totalno nebitni ljudi cekaju u redu, verovatno bacaju hejt na iPhone ili nemaju para da kupe isti, drugi razlog ne vidim jer sta vas briga sto neko ima viska slobodnog vremena i ima dovoljno para da kupi 10 telefona ako hoce?

Jos kazu, sramota, ponizavanje. Pazi molim te, njih treba da bude sramota sto imaju pare i hoce odmah da uzmu iPhone, nece da cekaju da im MTS ili neko drugi dostavi ko zna kad i oni su sad ludi zbog toga

Nisu mi jasni takvi komentari. Razmislite onda malo koliko ste puta vi cekali u redu za nesto i da li vas je bilo sramota dok cekate na primer u banci da otvorite racun. Zamisli molim te, ja da cekam da bi kod njih otvorio racun i da bi oni imali benefit od mene. Sramota!

Pa niko nije rekao da je sramota, da je sramota neko bi se krio kada uzima ip ovako idu i slikaju se u redu dok cekaju, ne znam odakle uopste ideja da je to sramota. A drugo ovi ljudi sto cekaju cine 5 posto ljudi od ukupog broja ljudi u Srbiji koji ce uzeti ip 7 tako da i po tom kriterijumu nije normalno ovo cekanje u redu. Ali ok i to sto kazes, nije nekad a cak i cesto vecina u pravu pa mozda i ovi ljudi rade pravu stvar.

Isplati li se menjati iPhone 6s za iPhone 7 plus?

Nemam nista protiv onih sto cekaju u redu i onih sto ne cekaju jer je u nasoj zelji sve kontra od onoga kako treba da bude(bez komentara)Kod nas se zlatna sredina izgubila ili ima para ili nema.

Ja ne bih.

Osim ako nisi tehnomanijak koji mora da ima uvek najbolji telefon.

@Stonecold
Sad se ne isplati jer deru kozu za 7+, mozda kasnije, jos ako nosis pederusu bice super, ako telefon slucajno nosis u dzepu ne kupuj ni slucajno, ne mozes ni sjest ni hodat normalno, sa dvije ruke ga moras koristiti, muke zive, ja se nisam uspio navici na to.

iPhone 7

To i mene nervira. Rado bih uzeo 7+ ali em ne moze lepo u dzep, em nema sanse da ga koristis jednom rukom a da ne rizikujes zestoko da ti ispadne...

Sto se tice cekanja u redu - nemam komentar vise, mislim da ste sa svojim stavovima i predrasudama sve rekli o sebi. [emoji4]

ja bih cekao,da ima toliko slobodnog vremena.Sto da ne?

1 dozivljaj vise.

Sto se tice + modela,nestasica je i zbog toga su ove cene nagruvane samo tako.

Preveluk je i ne verujem da cu u skorije vreme uzimati toliki telefon,sem ako budem zarasjivao radeci na njemu

I mislio sam da je neki terorista, vidi se :)

A ja rezervisao bukvalno minut-dva od kako su zvanicno okacili rezervacije. Cak ni potvrdu nikakvu nisam dobio.

Zovem ih da pitam sta se desava, kao nemamo informaciju jos nikakvu jer ne zavisi od nas (vec od koga?). Saljem mailove kao blesav da vidim sta se desava, i evo prvog odgovora:

Obaveštavamo Vas da smo proverom u bazi podataka utvrdili da ste uspešno izvršili rezervaciju uređaja kao i to da je zahtev za kupovinu telefona odobrila nadležna služba. Nažalost nemamo tačnu informaciju o datumu prodaje telefona. Najljubaznije molimo za strpljenje, bićete obavešteni.

Zahvaljujemo na razumevanju.

A sad vidim da ih naveliko daju. Sta ce biti sa mojom rezervacijom, racunam da ni bog ne zna. Ali mi je sada na neki nacin jasnije kako to kod nas funkcionise.

Ja sam u utorak u MTS-u Delta City naisao ujutru kad su stigli telefoni i posto znam sefa poslovnice ostavi mi jedini 7 Plus 32GB Black koji su dobili. Dolazim danas po njega, kaze morao je da ga proda jer su poslali vaznog kupca! Tako da telefona nema a i prvo se namiruju VIP klijenti....

Znaci neko sa vezom je bio jaci od tebe sa vezom? :))

Ja imao korektno iskistvo sa mtsom. U utorak rezervisano, u petak ujutru pozvali, pokupio na licu mesta, sve gotovo za 10 min

@frostonja,

A cale preko firme narucio i7 32GB Black i jutros mu stigao. A covek pre 2-3 dana narucio i kao kad stigne-stigne. I niti je zvao, niti su njega zvali.

Znaci nema pravila.

iPhone 7

Ja mejlom poslao da mi rezervisu 7+ jet black i juce ujutru me cekao u poslovnici gde sam i rekao..

\"frostonja\" je napisao(la):
Citiram korisnika: La.PrestigeA ja rezervisao bukvalno minut-dva od kako su zvanicno okacili rezervacije. Cak ni potvrdu nikakvu nisam dobio.Zovem ih da pitam sta se desava, kao nemamo informaciju jos nikakvu jer ne zavisi od nas (vec od koga?). Saljem mailove kao blesav da vidim sta se desava, i evo…
Dobro je kada imate ADSL kod MTSa jer mi imamo uvek prednost u odnosu na ostale.
Kada bih rekao Alo 10 godina imam ADSL kod vas odmah bi ga stvorili. Inace cena mu je 101.000 din u iStyle a na kupujem prodajem 1000-1200e. Pa da li su oni normalni. I to ako kupujete preko kupujem prodajem samo od kupaca koji dolaze kod vas koji kazu da ce vam pomoci da ubacite karticu i monitirati sve jer cim se povezete na net sa Apple ID videce koji je telefon i seriski broj IMEI i znacete da je sve regularno. I posle ga nosite bar 3 godine da bi vam se isplatilo. Ako vam jedan telefon ne traje bar da zamenite 2 baterije to nije nista, a iPhone je i pravljen da radi dobro sa buducim iOS ili posto iPhone i polovni drze cenu kao Intel i7 procesori ako se nadje povoljno da prodate i uzmete novi model. Hvala bogu sto nasi provideri sada nude iPhone. Kada pomislim da neko plati Samsung Galaxy S7 Edge 700+ eura slogiram se. Ej bre zasta? Pa 400e je najvise sto bi smelo da kosta bilo sta od Samsunga naspram iPhone. Ispada da kostaju isto i neko kupi Android, sacuvaj boze.

Nazad
Vrh Dno