Pa izvini ali dizajn nije boja i izgled, pod "design" se na zapadu podrazumeva "industrijski dizajn" a to je znači i kako je napravljen, koji materijali, proces pravljena, ergonomija i još što šta. Ni meni se ne sviđa nešto fizički izgled ali se računa i sve ostalo."New design", mogu oni da farbaju leđa telefona, ali tužno je što pokušavaju da farbaju ljude, i to prolazi... Ne znam, čovek se trudi da bude otvorenog uma, ali kad pričaju na ovaj način, kao da je nešto novo, to baš ume da nervira...
https://www.youtube.com/shared?ci=VFtbwNkx-eQGde gledate to? Moze link ga preko tableta da se gleda?![]()
To i mene nervira... Zasto ne mogu da dobijem istu kameru u 7. Ne zelim da nosam cigle u dzepu, to je bila jedna stvar koja me nervirala kod Android flagshipova.Oni su ozbiljno osakatili manju verziju opet. Wow.
Nisu ni namenjene za sportSexy ove slušalice samo ako nema kanapče da se spoje to se izgubi tili čas. Pogotovu ako neko za sport koristi. Drugo, pitanje je koliko W1 čip može da odgovori aptX tehnologiji, to mora neko ozbiljno da istestira ako će da se koriste ozbiljno za muziku.
Da, posle su dali Beats opciju za sport. Ali Beats su katastrofa (za mene)!Nisu ni namenjene za sport![]()
Kosovo u listi zemalja, a nema Srbije hahahaha
Nije mi jasan ovaj ios10 ,najavio ga kao da su izmislili toplu vodu a od novih opcija ima 2 o kojima je pričao 8sekundi..
Meni nije toliko smešno, koliko tužno... Kako god da okreneš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari