Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

"New design", mogu oni da farbaju leđa telefona, ali tužno je što pokušavaju da farbaju ljude, i to prolazi... Ne znam, čovek se trudi da bude otvorenog uma, ali kad pričaju na ovaj način, kao da je nešto novo, to baš ume da nervira...
Pa izvini ali dizajn nije boja i izgled, pod "design" se na zapadu podrazumeva "industrijski dizajn" a to je znači i kako je napravljen, koji materijali, proces pravljena, ergonomija i još što šta. Ni meni se ne sviđa nešto fizički izgled ali se računa i sve ostalo.

Da, pošto je inače sve to potpuno promenjeno, dizajn je automatski brand new. Ok.

Oni su ozbiljno osakatili manju verziju opet. Wow.

Jedna od najlošijih prezentacija ikada..

Stereo zvučnici [emoji108]

Skroz korektno od njih sto isporucuju adapter za slusalice uz telefon

Sexy ove slušalice samo ako nema kanapče da se spoje to se izgubi tili čas. Pogotovu ako neko za sport koristi. Drugo, pitanje je koliko W1 čip može da odgovori aptX tehnologiji, to mora neko ozbiljno da istestira ako će da se koriste ozbiljno za muziku.

Oni su ozbiljno osakatili manju verziju opet. Wow.
To i mene nervira... Zasto ne mogu da dobijem istu kameru u 7. Ne zelim da nosam cigle u dzepu, to je bila jedna stvar koja me nervirala kod Android flagshipova.

Sexy ove slušalice samo ako nema kanapče da se spoje to se izgubi tili čas. Pogotovu ako neko za sport koristi. Drugo, pitanje je koliko W1 čip može da odgovori aptX tehnologiji, to mora neko ozbiljno da istestira ako će da se koriste ozbiljno za muziku.
Nisu ni namenjene za sport :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa dobro, ok je cena. Jedva cekam kad krenu ovi kod nas da prodaju 7 i 7 Plus za po 1200eur

Al tacno sam znao da jetblack nece izbaciti u sve 3 verzije

Ako mi drugar kupi u americi i posalje, hocu li morati da placam carinu i pdv?

Poslednja izmena:
macOS Sierra???

Ništa :(

Bezveze...

Lepo sam rekao dve crne boje :)

Verovatno u crnoj boji najlepši mob ikada uz Kineza meizu pro6. Samo mu napred fali amoled..

A10 i ip67 ukrali shou koji je inače bio očajan ,počevši od onog Japanca koji lika iz appla naziva Stiv [emoji23]

"Stereo" zvučnici su verovatno ista fora kao na htc10.

Nije mi jasan ovaj ios10 ,najavio ga kao da su izmislili toplu vodu a od novih opcija ima 2 o kojima je pričao 8sekundi..

A dobro apple = usa ,budžet usa jednako budžet appla :) ( naravno ako nekada upadnu u krizu sa lovom )

Poslednja izmena:
Lepo sto su poceli da koriste big.LITTLE HMP ARM.

Jel' imaju nesto novo, inovativno i nevidjeno do sada na trzistu? Nope?

Meni se najvise svidja bokeh na onoj duploj kameri i jedva cekam da vidim kako ce se to pokazati po testovima na netu.
Steta sto su to ubacili samo za onaj preveliki iPhone :)

Poslednja izmena:
Meni je cak mnogo lepsi Plus zbog te kamere nego obican

Kamera na 7s kopija sa modela Huawei P9?

Nazad
Vrh Dno