Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Ja nosim, al sam u godinu dana promijenio 3 ili 4. Silikonske neminovno pozute, cak i od brend proizvodjaca. Imaju od cvrste plastikr al na njima se kad-tad pojavi pukotina.

Moja preporuka je uzimati 10 silikonskih providnih na kilo kod kineza i mijenjati jednom mjesecno...

Koristio sam Teracell na Šljamsungu i baš je loša. Loše leži, razžl**** se i sl.

Bas su lukavi vragolani, Jet Black dostupan samo sa 128GB, znaci 100e vise za tu boju obavezno :)
Majstori su da navedu ljude da potrose vise nego sto su planirali nema sta.

c9f45888a9fe0dc91d55f4f31ac89221.jpg

Bas su lukavi vragolani, Jet Black dostupan samo sa 128GB, znaci 100e vise za tu boju obavezno :)
Majstori su da navedu ljude da potrose vise nego sto su planirali nema sta.
Ne samo to nego namerno nisu izbacili crnu sa ip6 i ip6s. Ostavili su najpopularniju boju u rezervi u slučaju da izbace meh telefon ,da im samo ta boja održi veliku prodaju. Npr ja da gotovim jabuku kupio bih ip7 samo zbog boje,a verujem da ima mnogo ljudi koji tako misle

@ BataHTC

Koja je svrha te slike u ovoj temi?
Mada je sve jasno na osnovu tvog nicka.

Jeste, imao je htc dual kameru u 2014. ali je po kvalitetu vise pripada 2010-2012 periodu :d

Uz to dual kamere na ip7+ ipak imaju bolje senzore i vise mogucnosti.

@ Danilo P
Ima i taj LG G5 2 kamere ali su dizajnerski dosta bolje resene na ajfonu i Huawei-u P9, G5 dizajn zadnje strane je kao da je dete crtalo shokiranog robota http://cdn02.androidauthority.net/wp-content/uploads/2016/02/lg-g5-first-look-aa-9-840x473.jpg

:d
Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Ja mislim da su dual kamere najbolje odrađene na p9.. tamo druga kamera pomaže u kvalitetu krajnje slike.
najavili su da na mate9 ide ois u jednu ( u obe nije moguće zbog magneta) i to će biti pun pogodak

Jet black je skuplji od osnovnog 100 jedinica ali sa druge strane za iste pare se dobije nova boja i duplo vise memorije nego na 6s prošle godine. Tako da je tu relativno da li je skuplje/jeftinije... Boja svakako izgleda svemirski i totalna bi šteta bila nositi je u bilo kakvoj futroli ili case-u, onda bolje uzeti bilo koju od ovih običnih boja.

Sent from my iPad using Tapatalk

Realno i Huawei i HTC ovakvim komentarima samo pokazuju koliko su zapravo male firme. Ja ne znam ko vodi te naloge da je toliko neprofesionalan, pa čak i ako praviš neku prozivku to treba da bude elegantno i kul, setite se kako su to radili BMW, Mercedes, a ovo kao mali zavidni Kinez od 12 godina koji sedi iza naloga i kuca, neozbiljno.

^ u bljucu cela strana sa slikom p9 dual kamere i onim tekstom sa fb-a (odusevljeni su sto inspirisu druge) :d

Sent from my D6503

Ne samo to nego namerno nisu izbacili crnu sa ip6 i ip6s. Ostavili su najpopularniju boju u rezervi u slučaju da izbace meh telefon ,da im samo ta boja održi veliku prodaju. Npr ja da gotovim jabuku kupio bih ip7 samo zbog boje,a verujem da ima mnogo ljudi koji tako misle

Ovo im je jedan od lukavijih upgradea, citam malo po netu, ljudi jos uvek ne kontaju bas sta su uradili, akcije im padaju zbog razocarenja a ja sam siguran da ce se razbiti od prodaje i nadmasiti sva ocekivanja. A ocekivanja su vrlo niska, sve bile price kao nece nista novo doneti, mozda se cak nece ni zvati iP7 jer je premala razlika bla bla bla, kao stede se za sledecu godinu i desetogodisnjicu kada ce da sve izmenjaju, ovo je samo medjumodel...
Medjutim tako su profi odmerili da nemam reci.

A imaju vec i za sledecu godinu keca u rukavu, AMOLED display i nista drugo im ne treba da objave revoluciju :) Onda ga mozda jos i zaoble, ali to cemo tek videti.

Nece apple koristiti amoled displeje nikad. 7s ce imati isti ovaj IPS, a 8ica ce verovatno doneti OLED. (Mozda cak OLED padne i na 7s)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa dobro to je mislio, oled amoled ista stvar

Btw dual kamera na LG G5 je odlicna, narocito sirokougaona.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

AMOLED, OLED sta god, poenta je da su vec bili clanci po netu da su ugovorili sa Samsungom dostavu za sledecu godinu, sta je istina sta nagadjanja videcemo.
Ja ne verujem da ce dogodoine biti samo 7S, mora biti neko jubilarno izdanje sa povecom promenom, iPhone X se namece kao logican naziv :) A potpuno novi ekran mu leze ko budali samar.

Иако нисам фан iphone уређаја, 7 плус мат црна... Нема даље..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ja bi prvi uzeo jetblack samo zbog boje ali mora to ipak uzivo da se vidi. Kao sto sam 5S uzeo iskljucivo zbog dizajna jer pre toga nikada nisam imao smartphone, tako bi 7icu uzeo iskljucivo zbog boje

Mat crna je meni deset puta bolja od ove sjajne crne.

Izmislice brat kinez mindjuše za ove slusalice nista se ne sekirajte. :)
Inace jetblack na ruskom forumu zovu ubica samsunga! :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kako izgleda to gubljenje slušalica? Ideš slušaš muziku i jedna ti ispadne i ti ne primetiš? Ili nekako drugačije, kako ne izgube ljudi sve što nije vazano za njih kanapom ja ne znam. Inače nema terorije da ikad u svom životu dam 160USD za bežične niti bilo kakve druge slušalice :) Nekako mi je 5000,00 din neprelazna barijera :)

Evo npr dok trčiš, ispadne lagano.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^ u bljucu cela strana sa slikom p9 dual kamere i onim tekstom sa fb-a (odusevljeni su sto inspirisu druge) :d

Sent from my D6503

Ja se na mestu Huaweia be bih tako pros... Zasto? Zato sto su to drugi uradili pre njih, tako da su i oni bili inspirisani drugima sto se tice toga...
A isto tako Apple bi mogao da stavi gomilu stvari da inspirisu druge, pa nije... :)

Tried your luck pre-ordering a Jet Black iPhone 7? According to users on Reddit and Twitter, it took mere minutes before the device's original shipping date – September 16 – slipped to an uncertain "3-4 weeks." Worse off if you are after a Jet Black iPhone 7 Plus – if you pre-order now, you'll have to wait until November. You might have a better chance at scoring a Jet Black Plus if you line-up before an Apple retail store come September 16, although no one will be giving you any promises.

http://www.phonearena.com/news/Jet-...ld-out-wait-times-stretch-to-November_id85266

Kažem ja ,samo će crna boja održati brutalnu prodaju. Paklena strategija jabuke :)

Poslednja izmena:
Ovo mi jednostavno nejde u glavu, dati za jedan nov uredjaj toliko novca, a kad ga pitas sta ti se svidja- samo crna boja. Ehej samo boja! :D
Ode sve u propast, nista inovativno od Apple-a.

Vrh Dno