Ova slika mi je vrh[emoji1]
![]()
IPhone teme odma posle predstavljanja novog modela su hrana za dusu, potpuno je nebitno sto ne podnosim ios, ne bi ga koristio da mi ga daju u hardveru iz 2030te, dodjem da vidim hardver, "inovacije" i sta pricaju fanbojevi.
Profil ucesnika isti jos od cetvorke - par likova koji se opusteno sprdaju, poneki hejter, nekoliko mogucih normalnih kupaca koji ga merkaju, i par likova koji se ponasaju kao da imaju procenat od prodaje i glume apple PR.
Sent from my Z5
Nemoj tako - pa jel ti znas kakav je samo G4 telefon? Ne znas? E pa neces ni doznati jer svaki crkne posle godinu, dve... Hahahaha...Danilo@ Moras naci neki drugi hobi, proganjanje ljudi po forumu koji kazu nesto lose protiv Lg-ija i pohvale neki drugi proizvod nije bas neki.
Uopste nije nuzno da BT sluske imaju losiji kvalitet zvuka od zicnih parnjaka, bilo nekad, vise ne.
Nuzno je, postojeca tehnologija kod Bt-a jednostavno trenutno ne omogucava da budu iole blizu zici. Pritom ne pricam o razlici poput npr. 256 i 320 kbps mp3-ce, vec dosta vecoj. Ako to ne cujes, sta da ti kazem...druga je stvar ako je tebi ok ono sto slusas preko Bt sluski, i ako na prvom mestu trazis komfor. Ali sto se kvaliteta zvuka tice, Bt nije ni blizu.
Aj se malo edukuj o trenutnoj BT tehnologiji.
Jesi ti svestan sta si odvalio. Ajde pogledaj malo koji sve bluetooth standardi postoje i koji iPhone koristi (a vrv i flagship Androidi).Nuzno je, postojeca tehnologija kod Bt-a jednostavno trenutno ne omogucava da budu iole blizu zici. Pritom ne pricam o razlici poput npr. 256 i 320 kbps mp3-ce, vec dosta vecoj. Ako to ne cujes, sta da ti kazem...druga je stvar ako je tebi ok ono sto slusas preko Bt sluski, i ako na prvom mestu trazis komfor. Ali sto se kvaliteta zvuka tice, Bt nije ni blizu. Wireless je dosta bolji po tom pitanju, mada ni on jos nije rame uz rame sa zicom.
Pa pazi - tek onda bih bio umrsen u kablove. A zamisli tek ako menjas pesme pa moras izvaditi fon pa drzati i bateriju u ruci sa fonom (osim ako kratkih kablica ne koristis opet neki od metar, pa imas kabl od metar od telefona do sluski, pa kabl od metar od telefona do dzepa). Ja iskreno ako ponesem bateriju imam mali kablic i punim fon samo dok je u dzepu gde smestim i bateriju - kada slusam muziku ne drzim ga na bateriji jer bi bilo nezgodno jako, a i iskreno nemam potrebu jer mi ne srce bateriju kao Android kada slusam muziku.@nitro
Pa valjda dok ga punis sa externom baterijom ? To mi nekako ima logike ,u avionu/busu si punis bateriju i u isto vreme slušaš muziku ili gledaš neki klip.
Jesi ti svestan sta si odvalio. Ajde pogledaj malo koji sve bluetooth standardi postoje i koji iPhone koristi (a vrv i flagship Androidi).
Ja sam kupio eksternu bateriju za S4, i kad sam uzeo Z5 vidio da mi ne treba, dao sam je bratu da koristi da njegov ip6, kukao stalno da mu je baterija golo g....Jesi ti svestan sta si odvalio. Ajde pogledaj malo koji sve bluetooth standardi postoje i koji iPhone koristi (a vrv i flagship Androidi).
Pa pazi - tek onda bih bio umrsen u kablove. A zamisli tek ako menjas pesme pa moras izvaditi fon pa drzati i bateriju u ruci sa fonom (osim ako kratkih kablica ne koristis opet neki od metar, pa imas kabl od metar od telefona do sluski, pa kabl od metar od telefona do dzepa). Ja iskreno ako ponesem bateriju imam mali kablic i punim fon samo dok je u dzepu gde smestim i bateriju - kada slusam muziku ne drzim ga na bateriji jer bi bilo nezgodno jako, a i iskreno nemam potrebu jer mi ne srce bateriju kao Android kada slusam muziku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeste ti si jedini video BT slusalice... Uzmi Sennheiser Momentum 2, uzmi Jabra Sport puls, Parrot Zik ili nesto sl uz odgovarajuci telefon pa iznesi utiske.
Baci pogled i sta je aptX mada ima i drugih pidjednako dobrih standarda.
Joj zaboga, pa sada je itekako namenjen za to i odlicno radi. Ja sam probao sve pomenute slusalice i ebem mu mater ako neko moze skontati razliku...
preskacem ovaj iphone 4p bez razmisljanja.
Dizajn isti,rezolucija ista,velicina ista,baterija ista,bezobrazluk promenjen,odnosno povecan.
+ model ne bih uzeo u zivotu,zbog velicine.Razmisljam i dalje da menjam 6s,za 5se,al videcu jos.
7ca me je razocarala.Kad naprave nesto zaista novo,mogu da vide moje pare ponovo.
Ahahah...pa objasnio si. Citam ovih ~1000 postova i samo se se*e o 3.5 mm ulazu i gubljenju bezicnih sluski. Meni takodje nije jasno kom mor*nu mogu da ispadnu slusalice iz uveta a da ne provali. Takvom treba dodeliti staratelja po skracenom postupku. Isto oko ovog ulaza za sluske...jel su isporucili svoje sluske u pakovanju, jel su ukljucili i adapter za one koji poseduju ultra giga mega stereo sluske sa 3.5 mm dzekom? U cemu je onda problem meni nije jasno? Jedino ako hoce neko da puni mob i slusa muziku u isto vreme, ali 0.004 promila takvih bud*la apple se dobrovoljno odrekao. Nisam apple fan, niti sam imao ijedan iphone do sad, niti cu, po svoj prilici. Samo eto ne razumem neke komentare ovde, a bas se trudim.Kako izgleda to gubljenje slušalica? Ideš slušaš muziku i jedna ti ispadne i ti ne primetiš? Ili nekako drugačije, kako ne izgube ljudi sve što nije vazano za njih kanapom ja ne znam. Inače nema terorije da ikad u svom životu dam 160USD za bežične niti bilo kakve druge slušaliceNekako mi je 5000,00 din neprelazna barijera
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari