Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Sutra valjda krecu rezervacije, a za 2 nedelje prodaja...

Sent from my iPhone using Tapatalk

***. kad ce vise da dignu rezoluciju ekrana?

Sent from my Note Pro 12.2

Poslednja izmena:
Zbog cega? Da jos vise srce bateriju?

Hteli su da izbegnu da im kao i uvek padnu akcije kad objave prve brojeve (ma kakvi oni bili), a sad im pale cim su objavili da ih nece objavljivati, jer se odmah misli da nesto kriju :)
Svakakve se ******stine smisljaju iz nekih smesnih razloga.
Nebitno potpuno.

Meni pored sjajnih IPS-a koje koristi Apple amoled i nije potreban.

Sent from my D6503

Дајем резолицју и литар крви за сат времена батерије

iPhone 7

***. kad ce vise da dignu rezoluciju ekrana?

Sent from my Note Pro 12.2

Hvala ne treba. Nije to amoled pa da ima fake br. tacaka, IPS ima full rgb pixele. :p

Imas vec 400+dpi na iP6+, pa jel treba da stave 500-700dpi?? I sta s tim onda da radimo?

Mene samo čudi što nisu više puta rekli da su prvi promenili fizičko home dugme u kapacitivno :)
Inače pravi potez ,fizičko dugme tu nema nikakve logike.

Sta ti decko pricas :D . Pa nisu se ni pojavili telefoni jos :)

Pretprodaja tek sutra kreće.
Khm..."We know before taking the first customer pre-order that we will sell out of iPhone 7,” says Apple, "...and we have decided that [first-weekend sales are] no longer a representative metric for our investors and customers.”
http://arstechnica.com/apple/2016/0...s-tradition-wont-say-how-many-sold-at-launch/

Zanimljivo kako dual kamera sada nije ružna i kako nikome ne smeta grba :D

Kada se pojavio G5 i V20 svi su kukali na to ili pričali da je nepotrebno ...

Imao je i onaj huawei beše, par kineza isto ...

Ovde je to glavna inovacija - šta radi marketing od ljudi :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zanimljivo kako dual kamera sada nije ružna i kako nikome ne smeta grba :D

Kada se pojavio G5 i V20 svi su kukali na to ili pričali da je nepotrebno ...

Imao je i onaj huawei beše, par kineza isto ...

Ovde je to glavna inovacija - šta radi marketing od ljudi :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ja sam to odavno napomenuo kao nešto što bi mi smetalo ukoliko bih se odlučio da ga kupim. Jednostavno na ovakvo tanko i elegantno kućište se ne uklapa, previše kvari utisak i lepotu poleđine, plus me jako iritira ta okvirna debljina i grba (bar je to moje mišljenje). A da je dobra inovacija kao inovacija - dobra je, samo zbog 2x optičkog zuma. :)

Inače što se izgleda tiče, kako sam se nadao i kakvu sam neku viziju u glavi imao shodno onim renderima koji su se pojavljivali, ovo je predobro ispalo. All black kombinacija predobra - jeste da je "ukradena" od s7e al je moćna.

Poslednja izmena:
Ljudi, bre, kad pre ispisaste 860 komentara, pa telefon je tek juče predstavljen. :D
U svakom slučaju, mislim da će biti odličan uređaj, mat crni izgleda moćno (koliko god da mrzim taj izraz, ali u ovom slučaju je više nego adekvatan), jer na njemu ogromne ivice gore i dole, kao i ružne linije plastike za antenu ne upadaju toliko u oči - ali bilo bi fino da su kameru, kad su je već onoliko ispupčili, postavili na centar, a ne na ivicu telefona.

Bunili su se na grbu od kamere kad je izašao ip6, sad više nije važno. Navikli smo se, a i tako ako staviš case ne primeti se.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

Toliko su karakteristične te nove boje da je baš greota stavljati ga u case. To neko ko kupi rozla ili zlatni može da trpa u case, black i jet black nikako.

Baš oni i treba da idu u case, greota da se takve boje oštete

Ako se budu mogli tako lako oštetiti, onda su us*ali motku.

Ne shvataš, ne zbog lakoće oštećenja već zbog samih lepote boje . Da ne bi došlo do ikakve mogućnosti da se ošteti boja. Ako ne u case onda bar u neku čarapu dok je u džepu ili torbici zajedno sa ključevima

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

vt9KZWi.jpg

Sjajni crni se lako grebe, pricao Markus Brauni o tome. Cak Apple preporucuje masku za njega

Poslednja izmena:
Nerealno je da se već u demo sali pojavile mikroogreboine :-(. Cenim ga da ću uzeti običan crni.

Nego, ranije nisam korisito takve futrole pa ne znam, ima li preporuka za transparentne a dobre zaštite? Dobre u smislu da dobro izgledaju i traju a ne da dozvoljavaju bacanje telefona sa nebodera?

Nerealno je da se već u demo sali pojavile mikroogreboine :-(. Cenim ga da ću uzeti običan crni.

Nego, ranije nisam korisito takve futrole pa ne znam, ima li preporuka za transparentne a dobre zaštite? Dobre u smislu da dobro izgledaju i traju a ne da dozvoljavaju bacanje telefona sa nebodera?
Ja nosim, al sam u godinu dana promijenio 3 ili 4. Silikonske neminovno pozute, cak i od brend proizvodjaca. Imaju od cvrste plastikr al na njima se kad-tad pojavi pukotina.

Moja preporuka je uzimati 10 silikonskih providnih na kilo kod kineza i mijenjati jednom mjesecno...

Vrh Dno