Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

Krš kamera na 6s, čisto da ponovim. U rangu Galaxy 5 a možda i četiri. Najgore od svega, što je vidni ugao na iPhone kamerama uži što nešto popravlja utisak na 100% pregledu ali zanimljivo, nisam naišao da je to iko primetio na testovima, znači lepo su plaćeni.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ima, ima jakih izjava uvek ovde :) Pazi, krš kamera, ali krš :d Pre par godina se divili takvim kamerama na prosumer aparatima, ali dobro internet je čudo.

Da dopunim, fotkao sam sa IP5, S5, S6, Lumia 930, IP6, i sad SE i suzdržavam se zaista u komentarima, kao da pišu neka deca koja telefon videla nisu. Nexus 5 zaista ne bih komentarisao u smislu kamere, pa to kad su izbacili nije moglo uopšte upotrebljivo da se koristi ono je bio blam decenije.

Poslednja izmena od urednika:
Krš kamera na 6s, čisto da ponovim. U rangu Galaxy 5 a možda i četiri. Najgore od svega, što je vidni ugao na iPhone kamerama uži što nešto popravlja utisak na 100% pregledu ali zanimljivo, nisam naišao da je to iko primetio na testovima, znači lepo su plaćeni.

Ova izjava samo potvrdjuje Ajnstajnovu teoriju.

Covek misli na nexus 5x koji oduvava manje vise sve danasnje telefone sa kamerama u navedenim low-light uslovima.

Sa druge strane, ne moze se reci da novi iphone nije doneo nista novo, lista unapredjenja je poprilicna i da sam u i vodama sigurno bih presao na ovaj tel.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima, ima jakih izjava uvek ovde :) Pazi, krš kamera, ali krš :d Pre par godina se divili takvim kamerama na prosumer aparatima, ali dobro internet je čudo.

Da dopunim, fotkao sam sa IP5, S5, S6, Lumia 930, IP6, i sad SE i suzdržavam se zaista u komentarima, kao da pišu neka deca koja telefon videla nisu. Nexus 5 zaista ne bih komentarisao u smislu kamere, pa to kad su izbacili nije moglo uopšte upotrebljivo da se koristi ono je bio blam decenije.

Ja sam poredio sa Nexus 6P/5x, ne sa Nexus 5.

Ja se malo ozbiljnije bavim fotografijom od 'selfija' i sigurno mogu da uočim šta je krš kamera na telefonu od 660€.

I6s+ je potpuno druga priča jer ima OIS.

[disclimer]Uzeću ip7 čim se pojavi u Srbiji, zadnjih par meseci sam korisnik i aktivno hejtujem galaxy s7[/disclimer]

Anyway, meni ovo više liči na iPhone 6S ... second edition recimo.

Deluje mi kao filler telefon do izlaska Anniversary edition. Telefon je babaroga, ali nema novih wow funkcionalnosti. Ono što sam ja voleo da vidim, a znalo se da ga neće biti, je bežično punjenje i redizajn.

Sklanjanje 3.5mm porta me ne boli u smislu slušalica... Jedino me plaši izdržljivost porta, zato što ja to dosta nosim po džepovima i sl. a ipak se koristi za... punjenje.

Što se tiče prezentacije, puno preterivanja i marketinških fora, klasika. Bežične slušalice... I da su 50$ ne bi ih uzeo zbog gubljenja a i klasične slušalice mi se dešava da mi se izmigolje iz ušiju.

Sat preskačem iako sam se nadao da uzmem drugu generaciju. Međutim, oblik, debljina, baterija i ispupčenost donje ploče mi i dalje ne odgovaraju.

sram te bilo, ali stvarno te sram bilo

gizmo je radio test kamera flagshipa, pa si mogao da pogledas

Po meni je bas bzv sto bluetooth sluske ne daju uz telefon, vec moraju da se kupe za 150€...
To je jeftina tehnologija, ako kinezi za nekoliko evra mogu da uguraju bluetooth :D

Kontam da ce pojaviti dobrih slusalica sa bluetoothom koje nisu kao njihove.
minus je sto nemaju držač za uho pa se lako gube

Sent from Note 5.

Da ili recimo neki kanap da mozes da ih zavezes za telefon i ne izgubis...

Mozda mi sestra bude isla u januaru u Dubai. Isplati li se tamo kupovati iP7 ?

Замислите ове слушке ујутру у градслом превозу :Д Можда ће бити неко "канапче" које их везује, погледајте порт испод сваке слушалице

Gde ćeš u gsp sa bt sluskama od 200e :)

Da li neko ima racionalno objasnjenje, bez teorija zavere i vanzemaljaca, zasto Srbije nema na listi za 23. Septembar, dok su na toj listi Bosna i Kosovo? Ili je na ovo pitanje mozda nemoguce odgovoriti bez teorija zavere i vanzemaljaca...

Poslednja izmena:
Da li neko ima racionalno objasnjenje, bez teorija zavere i vanzemaljaca, zasto Srbije nema na listi za 23. Septembar, dok su na toj listi Bosna i Kosovo? Ili je na ovo pitanje mozda nemoguce odgovoriti bez teorija zavere i vanzemaljaca...
Nema tu teorije zavere. Mi smo banana drzava odavno u svakom pogledu, te ne cudi da nas i ovde nema na listi. A zasto je tako, to zna vodja i njegovi prijatelji domaci i inostrani

Многи од нас немају приступ паркингу, не желе да возе и сл. Има много разлога, бескорисне су у великој гужви... Неко је јако добро примијетио да би биле боље са држачима за уши

Marques Brownlee - prvi utisci:
[YOUTUBE]uVRcbo9_OdA[/YOUTUBE]

CNET:
[YOUTUBE]-_KJmaKWGt8[/YOUTUBE]

Verge - ajfon 7:
[YOUTUBE]1KsUovbhRPM[/YOUTUBE]
i Airpods:
[YOUTUBE]PHQG_XfDrDE[/YOUTUBE]

iMore:
[YOUTUBE]fE2aChUx75k[/YOUTUBE]

"Jet black" verzija, iako najlepša na slikama, nosi rizik od pojave mikroogrebotina, pa se mat crna ipak čini kao najbolji izbor:
http://mashable.com/2016/09/08/jet-black-iphone-7-no-32gb/#WmiDzTaQzEqW
U svakom slučaju, youtuberi će ga dobro istestirati narednih sedmica pa ćemo videti da li je to problem ili ne...

Revidirane cene i storage opcija ajfona u USA sada izgledaju ovako:
iPhone SE:

16GB – $399
64GB – $499

iPhone 6s

16GB – $549
64GB – $649

iPhone 6s Plus

16GB – $649
64GB – $749

iPhone 7

32GB – $649
128GB – $749
256GB – $849

iPhone 7 Plus

32GB – $769
128GB – $869
256GB – $969

Poslednja izmena:
Već zamišljam situaciju gde lik stoji na autobuskoj, sluša mjuz na novom ip, prilazi mu ortak sledja i onako drugarski mu opali ćušku u glavudžu u fazonu... des ortak, a ovom izleće leva sluška iz uveta i upada direkt u šaht... priceless... :d

Steta sto su izbacili "Space Gray" boju... Ova "Jet Black" ili lignitno crna je za mene totalni fail iz vise razloga dok mi mat crna nit' smrdi nit' mirise (mada mi s njom tel. od 800€ vise izgleda kao tel. od 400€).

mandela_twitter_08092016.jpg

Upgrade to iPhone 7 with Apple Plug :)

This isn't 2009. Your phone doesn't have a floppy drive, and it shouldn't have a headphone connector either. When we made iPhone 6 and 6s, the world wasn't ready for the future. Now, it is. Apple Plug is the perfect solution. Fill in your archaic headphone connector with beautiful aluminium and plug yourself into the future.

Apple-plug-troll3.gif

http://appleplugs.com

Poslednja izmena:
^
Dobar :)

Innovation isn't always obvious to the eye, but look a little closer at Apple Plug. You'll find it is designed to fit seamlessly into the outdated headphone connector, transforming last year's phone into a modern masterpiece as beautifully as you'd expect from Apple. Once in place, Apple Plug cannot be removed. But why would you want to? Would you want to downgrade? We didn't think so.

Dobrar cirkus :)

Nazad
Vrh Dno