Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

auh al je grdan... *** sta im je, lepse i elegantnije uredjaje su pravili do pre par dodina...

Ova kamera je užas, baš ružno izgleda, bar meni :) Mada kad bude gotov proizvod možda će to bolje izgledati.

Sent from my Nexus 5X

+1
I meni ovo ocajno deluje. Kao u nekom kineskom kejsu, a tek ova nakaradna kamera...

Sent from my iPhone using Tapatalk

tesko :)
Stiv je umro na vreme...

Htc desire 820 :)
Od 4 su dizajnerski krenuli nizbrdo...bas steta...

Mislis od 5? :)

Na 6 plus mozda savijanje, na sestici tesko. Ako ti svoj telefon koristis tako sto ga pricvrstis na stegu i pokusavas iskriviti ne znaci da je to inzenjerska greska :)
Ovo ostalo su sve minorne stvari kada pogledas naspram Android flagship-ova koji imaju mnogo ozbiljnije propuste...

Vala mrdanje ekrana na sestici nije minoran problem. Bas su se obrukali sa tim. Zato su na 6S i ubacili one trake izmedju didpleja i kucista.

Edit: zaboravih i pucketanje ekrana (frejma), takodje ogroman problem na sestici.

Poslednja izmena:
I da ne zaboravimo isarane ekrane (zutilo, plavetnilo, neujednacenost itd) koje ih prati odavno. Plus mrtvi pikseli.

A koliko procentualno ima takvih situacija koje nisu uzrokovane greskom korisnika? Pod gresku korisnika podrazumevam kada neko na 40 stepeni u hladu ostavi telefon na suncu par sati npr, ispadanja i slicne stvari...

Ebale ih vise te iste boje. Tolika firma, a ne mogu nov dizajn telefona da naprave, pa cak ni boju da promene...

Ovi renderi su meni ruzniji od aktuelne 6-ice.

Sent from my iPad using Tapatalk

ruzni pacici :)

Znači maknuli su 3,5mm izlaz. Kako misle na nas, sad možemo da koristimo lightning slušalice sa jačim DAC-ovima.

Ovo izgleda kao iPod Touch poslednje generacije.

Bice interesantno videti kameru, dosta je veci otvor nego na 6s.

Sigurno ce biti odlicna kao i na ranijim modelima,jedino taj otvor za sada izgleda ruzno.

Sent from my Nexus 5X

Bice zanimljivo ako se pokaze tacnim ovo izbacivanje 3.5mm jacka za slusalice... Ostalo, pa ni ovaj 99% isti dizajn me nije dotaklo uopste.

Iphone je sve ruzniji i ruzniji...

Ako se ispostavi da je vest tačna, to bi moglo dodati još sat upotrebe za manji model, sasvim ok rezultat...
Detaljnije: http://www.macrumors.com/2016/07/13/iphone-7-1960-mah-battery/

Mislim da se radi o odličnom rezultatu ako se ispostavi da je tačan.
Tek neznatno slabije single core performanse od 9.7" iPada Pro na uređaju koji je ipak optimizovan za dimenzije i bateriju ajfona:
KcSwzB5.png

Treba ipak sačekati zvanične rezultate, jer su prvi Geekbench rezultati za iPhone 6S koji su se pojavili prošle godine bili lažni...

Inače prethodnih dana se pojavilo dosta različitih "leakova" za koje je očigledno da su lažni:

-fotke sa sajta Weibo, navodni 7 Plus bez mute switcha :trust:
28wv1QM.jpg
qIuyHcV.jpg

Više detalja: http://9to5mac.com/2016/07/12/iphon...s-smart-connector-included-on-5-5-inch-model/

još jedan sumnjiv snimak:
[YOUTUBE]UT6IChpb0co[/YOUTUBE]

Bila bi zesca glupost da izbace mute prekidac.

Meni bi super bilo kada bi ubacili da možeš da biraš da li prekidač radi silent ili do not disturb. Ja koristim DND stalno, pa mi je praktičnije.

A zasto na kucistima stoji oznaka "S" kada je ovo redovan model?

Ako je ovo istina koliko li ce da kosta ovaj pro?

Nazad
Vrh Dno