Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Koja onda ne valja od Igora ili Nixa? :D

Ne verujem da istyle stavlja fuš baterije.

Bože, zašto ljudi praktikuju te gluposti? Meni nije jasno kojom logikom ne punite telefon do 100%. Ja ne čupam s punjača ni na 99% pa ni kuća da mi gori, stavljam isključivo kad padne ispod 10% i već 4 meseca mi health stoji na 100%, imam 160 ciklusa

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Za tebe su gluposti, a za nas je to testiranje tehnologije, otkrivanje što efikasnineg načina očuvanja i iskorišćavanja vrednosti koje posedujemo. A koji je smisao tvog komentara? Zašto tebe pogađa kako neko puni telefon?

Moja batt i jeste imala 100% ali posle 7 punjenja spala je na 98% i ubrzo na 97...

Meni nakon 3 i po meseca baterija na 96%, telefon nije 10 puta prenocio na punjacu za ovih 100 dana. Svaki put punim oko 15-20% do 80-90. Ne jer sam opsednut baterijom nego jer mi uvek izgura dan pa sutra u toku dana dodje na 20% i dopunim popodne do 80-90...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uglavnom mi noci telefon. Dodjem kuci oko 3 stavim ga oko 3.30 i do 7-8 se puni zavisi kako kad , svakako punjac pokazje na mernom instrumentu nulu s toga da stoji i 20h ne bi mu skodilo jer tel ne vuce struju... svakako ne znam sto je tako brzo opao kapacitet ali bitno da meni izgura pun dan :)

Koliko sam ja shvatio a vrlo verovatno i da gresim, nije fora u tome sto stoji, elektronika blokira dalje punjenje vec je fora sto naprimer ako stavimo telefon u 23:00 na punjenje on se napuni do 01:00 a posle bleji i kad opadne malo punjac aktivira opet malo dopunjavanje.. svaku noc po nekoliko sitnih stresova bezveze na bateriju i za godinu dana naprimer 365 ili 300 noci po 2,3 sitna stresa po noci.. e sad ako ti mini stresovi i dopune ne uticu onda ok. Mene bas briga svakako nikada u zivotu nisam promenio bateriju na telefonu niti cu. godinu, dve ce biti ok posle na prodaju i uzimam novi( nebitna je cena ne mislim na to)

Ja sam u Macoli zamenio kad je bio onaj program zamene Apple sto be opozvao... Koliko li je proslo? Sad na 84% -_-
Nzm da l da jurim novu.

Gde u Beogradu mogu povoljno da mi zamene staklo kamere koje je puklo? I to da ne traje danima... Ima po KP, nego da vidim preporucujete li nekoga...

I ja to gledam isto, i slazem se za telefon, sve super samo baterija nikako, cak sam i manjao u iStyle-u u julu prosle godine i skoro da nista nisam dobio sa tom novom, od pocetka je lose radila a vec 3 poslednja meseca se isto ponasa kao originalna koju sam dobio uz telefon u trenutku zamene a koristio sam je dve godine, koja je tek posle godinu ipo dana pocela malo da zeza... ne znam u cemu je shtos ali tako je kod mene bilo na 6S...
Ova Apple baterija futrola je mnogo skupa, ima za 30-ak dolara da se uzme na e-bay... Ona Proker je odlicna, ali ne moze da se kupi u Srb, prodaje se samo u USA a niko nece da shalje... i ako uzimas gledaj da bude od 3000mAh... znam da je to mozda malo, ali sto je veca sve je teza i deblja.. 3000 je nekako optimum, moze da ti napuni telefon 2x i ono jednom njegova baterija, ako ti to nije dosta za ceo dan onda *mjau**mjau**mjau*... :D

Za tebe su gluposti, a za nas je to testiranje tehnologije, otkrivanje što efikasnineg načina očuvanja i iskorišćavanja vrednosti koje posedujemo. A koji je smisao tvog komentara? Zašto tebe pogađa kako neko puni telefon?

Hahahahaha gluposti su jer nema nikakvog smisla. Da telefon ne valja da se puni do 100% zašto bi to onda uopšte bilo moguće, glupost, pričalo bi se o tome i izmisli li bi neki treći način za to. Jedno je testiranje tehnologije i njeno uništavanje. Meni je na staroj bateriji na iP6 battery health bio 100% osam meseci sa 400 ciklusa. Možda sam ga svega nekoliko puta skinuo s punjača dok nije došao do 100% i desetak puta stavio da se puni sa više od 20%. Neke stvari su jednostavno logične, napuniš, isprazniš i opet napuniš. A ne da punim do neke četvrtine, nekog dela, mislim ne kapiram ali dobro. Nema smisla ali svako svom telefonu nek radi šta hoće pa nek se čudi kad mu health za 2 meseca opadne po 4/5%

Niko mi ne odgovori :D Pobogu zasto robujete tome za bateriju.

Ovom telefonu je bila baterija losa kada je i izasao. Sjecam se da su me dezurni fan bojevi ovde napljuvali, al jednostavno je tako - veca efikasnost cipa u odnosu na iphone 6 mu nije nadoknadila manju bateriju i tu nema nista cudno.

Moram na nadjem dobar nezvanicni servis, ovi u zvanicnom mijenjaju komplet kameru -_-

Pa koliko ja znam svud se menja cela kamera

Pa nije fora, ne znam koji će servis da se cima da menja staklo za 10€. Ja znam da je to staklo deo kućišta

Pa nije fora, ne znam koji će servis da se cima da menja staklo za 10€. Ja znam da je to staklo deo kućišta

Ovo je poenta beogradskih firmi, “ne isplati mu se cimanje”, ne samo u oblasti telefona. To je dnevnica coveka sa fakultetom u drzavnoj sluzbi.

A onda posle je valja drzava, drustvo, ovaj i onaj.
Nasao sam jednu firmu, 20€ je zamena.

Samo pazi da su na dobrom glasu da ti ne odrade to pa da ti ostane prašina, lepak i ogrebotine, kao što znaju

Niko mi ne odgovori :D Pobogu zasto robujete tome za bateriju.

Ovom telefonu je bila baterija losa kada je i izasao. Sjecam se da su me dezurni fan bojevi ovde napljuvali, al jednostavno je tako - veca efikasnost cipa u odnosu na iphone 6 mu nije nadoknadila manju bateriju i tu nema nista cudno.

Moram na nadjem dobar nezvanicni servis, ovi u zvanicnom mijenjaju komplet kameru -_-

Meni nije bila loša. Baterija mi je držala 48h sa 3,4 sata korišćenja dnevno tako da...

Staklo zadnje kamere je deo kucista, nema potrebe da se menja kamera

Da li i danas postoji razlika u trajanju baterije izmedju TSMC i S(L)amsung verzije?

Mojij drugarici 6s sa samsung čipom i health 89% za pola dana rikne baterija

Da li neko zna sa kojim je čipom 6s u mts-u koji je trenutno u ponudi? Hteo bi da uzmem supruzi uz paket.

Ne verujem da to iko moze da zna.

Ma razlike nema nikakve u radu. Jedino što je samsungov vukao više bateriju, pre. Ne znam sad, verovatno

Pa pretpostavljam da razlike u radu ne bi trebalo da bude tj ne bi smelo a za bateriju šta znam manje više kada se isprazni neka stavi na punjač i teraj dalje.

Nazad
Vrh Dno