Ne možeš ti resetom vratiti verziju sistema u nazad.. Takođe možeš instalirati verziju samo do one koju apple potpisuje.. A to je obično trenutna ili eventualno jedna u nazad..Što se apdejta tiče, stoji informacija tj. ponuda da instalira verziju softvera 13.5.1, ali pošto nema memorije ona to ne može ni sa prethodno ponuđenim apdejtima, tako da stoji na verziji 13.1.2... Da li se zna koliko je velik aktuelni operativni sistem i da li ono OTHER obuhvata i njega? Probala je reset sa power i home dugmetom i stanje memorije je isto. Taj postupak reseta je upalio prvog dana kad je dobila nov telefon koji se bio zakočio (zabagovao) iz nepoznatih razologa i od tada nije imao problema (skoro 5 godina)... Ne može da se instalira ni file manager da bi se, eventualno, izvršila neka analiza podataka i pronašlo šta vuče memoriju... Ne znam šta joj toliko znači Snapchat i da li će ga izgubiti nakon fabričkog reseta, ali ta opcija, izgleda, jedino ostaje... U tom slučaju vraća se, čini mi se, na IOS 9? E sad, da li će joj sistem ponuditi najnoviji IOS i koliko on zauzima memorije, videće se? Ne znam da li je moguće birati "optimalnu" verziju softvera za njen telefon, recimo neki IOS 12 koji zauzima manje memorije a nije toliko zastareo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari