NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Ne može više da se koristi nikako, ukoliko nemaš pretplatu. Barem sam ja tako razumeo. A za windows si u pravu, korisniji je na kompu nego na telefonu.
Možeš da koristiš blic za notifikacije.
Dobro ja fotkam uvek u punoj rezoluciji, a video mi je na 1080p 60fps. Tako da ni ne zalazim u settings kamere.
iP7
Pravio sam poredjenje, doduše na iP 6s,izmedju 1080p60 i 4k30 snimka. Na 1080p monitoru neuporedivo bolje izgleda 4k,pogotovo u losem svetlu, tako da ako snimas često i bitan ti je kvalitet, menjaj to 🙂Dobro ja fotkam uvek u punoj rezoluciji, a video mi je na 1080p 60fps. Tako da ni ne zalazim u settings kamere.
iP7
Da li je ova pro cam brza isto kao i fabrička App? Jel stvarno hvata iste slike i klipove kao i fabrička App?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravio sam poredjenje, doduše na iP 6s,izmedju 1080p60 i 4k30 snimka. Na 1080p monitoru neuporedivo bolje izgleda 4k,pogotovo u losem svetlu, tako da ako snimas često i bitan ti je kvalitet, menjaj to 🙂
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Gotovo nijedan telefon se ne puni brže sa tuđim punjačem pa ne znam kolko je tačna izjava kolege iznad. Jednostavno telefoni imaju zaštitu u vidu struje i napona preko koje se ne pune i time su ograničeni.Da li bi se 6s+ brže punio sa nekim drugim ne-apple punjačem? Konkretno mislim na punjač od mog Xiaomi Redmi Note 3 Pro telefona koji ima 2A. Uskoro stiže 6S+ 64gb pa da se informišem. 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari