Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Ne može više da se koristi nikako, ukoliko nemaš pretplatu. Barem sam ja tako razumeo. A za windows si u pravu, korisniji je na kompu nego na telefonu.

pa najbolja je kombinacija da imas na fonu i kompu i da su sinhronizovani, kapiram da to i jeste poenta...
pretplata sluzi ako hoces da pravis nalog na njihovom serveru a ako neces onda kupis lifetime licencu i povezes uredjaje wlanom, dropboxom ili iCloudom. tako sam ja uradio i dopisivao se sa njima jer su malo konfuzno napravili pa ljudi sa lifetime licencom greskom naprave nalog na njihovom serveru za koji mora pretplata pa ne bude nikome jasno kad dobije poruku trial expired..
najbolje resenje je ovo gore koje sam napisao, ili ko nece da kupuje ima narodnih verzija ibg...

Dobijaju se nove baterije vec par meseci..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ovde javljaju za telefone, a ne baterije [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Loše si protumačio. Ovde nije slučaj kao sa N7. Koriste taj izraz i kada se "povuče" određen broj automobila usled neke fabričke greške. To znači da se u servisu zameni taj deo koji je faličan, o trošku fabrike.

Pored gluposti o grupisanju notifikacija još jedna glupost vezana za iste. Kada dobijem notifikaciju i otključam fon i ponovo zaključam ona se briše sa lock screena.. To mi se desi isto kada notifikacija stiže u trenutku kad zaključavam fon. I zbog toga mi se desi da propustim neko obaveštenje jer nije na lockscreenu da me podseti.. Čemu to ne znam...
Takođe nedostaje mi led lampica da mogu da vidim obaveštenje iako ne palim fon i stoji podalje od mene...

Poslednja izmena:
Možeš da koristiš blic za notifikacije.

Možeš da koristiš blic za notifikacije.

Ne odgovara mi, držim fon na leđima..

I da, podešavanja kamere jedino iz settingsa?! Wtf, nemam da biram rez odmah nego moram u podešavanjima da vijam.. O bože koja glupost....

Dobro ja fotkam uvek u punoj rezoluciji, a video mi je na 1080p 60fps. Tako da ni ne zalazim u settings kamere.

iP7

Jedna napomena za Cameru+ ne možeš video klipove snimati sa njom. Ja je kupio i neprijatno se iznenadio. Sa ProCam4 imaš opciju i za snimanje video klipova.

Da li je ova pro cam brza isto kao i fabrička App? Jel stvarno hvata iste slike i klipove kao i fabrička App?

To je najbolja app za kameru sa gomilom manuelnih podesavanja.Brza je isto kao fabricka.

Dobro ja fotkam uvek u punoj rezoluciji, a video mi je na 1080p 60fps. Tako da ni ne zalazim u settings kamere.

iP7
Pravio sam poredjenje, doduše na iP 6s,izmedju 1080p60 i 4k30 snimka. Na 1080p monitoru neuporedivo bolje izgleda 4k,pogotovo u losem svetlu, tako da ako snimas često i bitan ti je kvalitet, menjaj to 🙂

Pravio sam poredjenje, doduše na iP 6s,izmedju 1080p60 i 4k30 snimka. Na 1080p monitoru neuporedivo bolje izgleda 4k,pogotovo u losem svetlu, tako da ako snimas često i bitan ti je kvalitet, menjaj to 🙂

Treba taj snimak i upload-ovati negde, a sa nasim bednim upload brzinama to mi traje kao vecnost 🙂

Mislim da bi sa downscale na 1080p u nekom programu opet dobio bolji snimak nego ako odmah snimas 1080p.

Puno cimanja, a ne pravim nikakve pro snimke 😀

Najbolji sajt za iTunes card?

Ja koristim Maximuscards. Ne znam da li je najbolji.

Intresuje me ovaj program zamjene baterije na 6s, je l' im apple centar u NS da radi to, ili samo u BG...

Verovatno nikako. Mislim da na iOS-u WA bekapuje chat-ove samo na iCloud.

Da li bi se 6s+ brže punio sa nekim drugim ne-apple punjačem? Konkretno mislim na punjač od mog Xiaomi Redmi Note 3 Pro telefona koji ima 2A. Uskoro stiže 6S+ 64gb pa da se informišem. 😀

Da li bi se 6s+ brže punio sa nekim drugim ne-apple punjačem? Konkretno mislim na punjač od mog Xiaomi Redmi Note 3 Pro telefona koji ima 2A. Uskoro stiže 6S+ 64gb pa da se informišem. 😀
Gotovo nijedan telefon se ne puni brže sa tuđim punjačem pa ne znam kolko je tačna izjava kolege iznad. Jednostavno telefoni imaju zaštitu u vidu struje i napona preko koje se ne pune i time su ograničeni.

Sent from my S7 using Tapatalk

Kad ga stavim na punjač od Ipad-a mislim da se napuni skoro dupli brže, nisam merio tačno vreme ali sigurno je brže

Moj 6s se mnogo brze punio sa 2.4a punjacem nego sa fabrickim.. Znam da puno njih koristi ipad punjac i kazu da je brze.

Nazad
Vrh Dno