Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Izbaci odmah error ako nije delivered.

Bila je neka fora ranije da se vidi delivery tako sto se stavi uskličnik (!) pre prvog karaktera u poruci...ne znam da li još radi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Radi na MTS mrezi sa *!# pre txt se ukuca

Ma kakvi to..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prvo zapažanje posle m8 je kada gledam klipove kao da mi fali jedno uvo..

Uzmi 7-icu za oba uva.

Ali je i dalje na istom mestu zvučnik..

O ne...

Da nije bilo NG i Bozica potrosio bih citavih 5 SMS poruka, ovako sam potrosio mozda 30-ak. Mesecno potrosim 5-10 SMS poruka. E sad razumem da nekome je SMS must have, ali vec smo daleko zasli da se ne desava da poruka ne stigne.

Kakvom istom mestu, 7-ica ima dva zvučnika i stereo zvuk.

Sent from my iPad using Tapatalk

Da nije bilo NG i Bozica potrosio bih citavih 5 SMS poruka, ovako sam potrosio mozda 30-ak. Mesecno potrosim 5-10 SMS poruka. E sad razumem da nekome je SMS must have, ali vec smo daleko zasli da se ne desava da poruka ne stigne.

To stoji, al eto nekako sam bio navikao.. Inače iMessages je sasvim solidna stvar..

Svakako radi ova fora sa *!# na mts-u, upravo sam probao ako je nekome bas neophodno moze to da koristi

Ovo sa *!# ladno nisam znao. Bas dobra fora.

Predlog za adresu koju da stavim da ne bi imao takse? Već mi je USA store.

Montana. Mada nisam siguran koliko to ima veze, skoro je pisano ovde o tome.

A dal postoji mogućnost da spojim notifikacije od jedne aplikacije u jednu? Primer stigne mi 3 poruke od istog čoveka na whatsapp ili fejs i dobijem 3 odvojene notifikacije.. Oću da budu u jednoj notifikaciji od jedne aplikacije od jednog čoveka? Ako me razumete..

Nema grupisanja notifikacija nazalost.. Bilo na iOS 9 ako se ne varam.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

O tome sam i čitao.. O bože koja glupost majke mi.. Baš me nervira..

Gde mogu da nabavim Gift kartice za kupovinu aplikacija na US store i koliko joj je minimalna cena?

Ja nabavljam preko maximuscards, najjeftinija izadje oko 11€

Kako da stavim wifi mrežu da bude primarna ili šta već. Uđem u kuću i konektuje mi se na unifi umesto na moj net.. I plus se sporije konektuje nego htc m8 i to dosta sporije..

Užas, ne blagi nego veliki.. Prvo notifikacije i delivery report pa sad ovo.. Baš užas. Za sada jedino dobro mi je kabl za punjenje koji baš lepo legne kad se uključi i nema mrdanja i ovaj 3d touch je skroz ok i koristim ga...
Šta mislite o ovome?

https://appsto.re/us/4dNA5.i

Samo me nervira što mi Android nije to radio..

Poslednja izmena:
To moze da bude problem ali ko ima macbook sa istim icloud nalogom moze u wifi podesavanjima na Macu da podesi prioritete tako da neka druga mreza ima prednost nad unifi. Tako reci da poredja prioritete. Ja sam to tako resio.

P.S. Postoji iPhone Configuration Utility for Windows takodje.

Poslednja izmena:
To moze da bude problem ali ko ima macbook sa istim icloud nalogom moze u wifi podesavanjima na Macu da podesi prioritete tako da neka druga mreza ima prednost nad unifi. Tako reci da poredja prioritete. Ja sam to tako resio.

P.S. Postoji iPhone Configuration Utility for Windows takodje.

Može link?

10$ 1400 din. je mal mnogo jer 10€ je skoro 1300 din. a znamo da je evro jaci od dolara.

IMG_0090.JPG

Jel ok ova baterija?

Kad dodjes na 24h jednom, klikni na satić, pa će ti izaći vreme, saberi Screen on time za aplikacije, pa vidi koliko je radio u background-u ili ostavi telefon preko noći vidi koliko dobiješ usage-a za određeni period.

iP7

Nazad
Vrh Dno