Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Posto neke drzave nemaju porez.. npr Aljaska.

Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire i Oregon nemaju "Sales tax" 🙂

Upravo tako.

Ja držim Montanu već dosta dugo,pa dalje nisam eksperimentisao i tražio,već govorim provereno.

Osim ako nisi do sad koristio Amoled telefone nećeš imati problema najverovatnije.
@jorgovan Samo da se nadovežem, 7-ica ipak ima 20-30℅ bolji brightness kao i širi spektar boja i nešto življe boje.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Koristio sam Nexus 5,5 inca,1080p ekran.Hvala vam puno,i dvoumio sam se izmedju ip7 i s7 samo zbog rezolucije ekrana

Odes u neku vip/telenor/mts poslovnicu, uzmes oba i sam se uveris u to. Svaki ima svoje prednosti i mane, a i cena im se dosta razlikuje.

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Bolji je ekran dosta na S7. Ako se oko toga samo premisljas uzmi S7.

Sent from my SM-N920K using Tapatalk

Gizmo je detaljno testirao ekrane s7 i i7.On nije napisao da je dosta bolji s7, napisao je da su nijanse u pitanju.

Meni je samo rezolucija bitna,da se ne primecuju pikseli,verujem da je amoled ekran najbolji,ali opet touchwiz me nervira,i asim se da ce posle da mi baguje..

Ja sam hteo S7,izleteo mi 6s pa sam uzeo da probam s namerom da menjam za S7,i zadrzao sam se. Moj savet,uzmi iP ako nisi koristio do sad,probaj,pa ako ti se ne svidi lako ces zameniti za S7.

Sent from my 6S using Tapatalk

Upravo tako.

Ja držim Montanu već dosta dugo,pa dalje nisam eksperimentisao i tražio,već govorim provereno.

Ja sam probao da promenim region sa Hrvatske na Ameriku ali mi ni jednu karticu ne prihvata. Zna li neko razlog? Uzeo sam adresu u Delaware državi i validan poštanski broj. Ne znam sto mi ne da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Karticu mozes da vezes za US App Store samo ako je americka. Kod promene store-a (bilo kog) na US, trazi ti da upises i broj kartice. Nekad je bila varijanta, da u toj situaciji, imas da uneses kod sa gift kartice i onda moze da prodje ali nisam siguran da li jos postoji ta opcija pri promeni store-a. Ako postoji, to ti je resenje.

Karticu mozes da vezes za US App Store samo ako je americka. Kod promene store-a (bilo kog) na US, trazi ti da upises i broj kartice. Nekad je bila varijanta, da u toj situaciji, imas da uneses kod sa gift kartice i onda moze da prodje ali nisam siguran da li jos postoji ta opcija pri promeni store-a. Ako postoji, to ti je resenje.

Pa kako vi kupujete aplikacije onda? Registrujete karticu na Hrvatsku? Jel moze tako?

Ako si na Cro onda sa nasim karticama a na US iTunes Gift Cards

Ja na US preko gift kartice i kodova a nasu karticu mozes da povezes sa hrvatskim store-om.

Што ли још нема у Србији проџа кад се ајфон регуларно продаје код оператера? Што једноставно није као на gp store, у 2 мин без икаквих зачкољица дођеш од 0 до купујем апликације... Без такса наравно...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

zato sto apple ne zeli da ugrozava integritet svoje firme zbog nasih nejasno definisanih zakona zbog kojih nismo imali ni paypal do skoro

Ljudi imam jedno verovatno glupo pitanje. Registrovao sam Visa internet karticu na Hrvatski nalog. Pri registraciji kartice odmah mi je rezervisalo 0,97 €, sto sam video da je normalno. Međutim na toj kartici imam samo 3 €, a dopustilo mi je da kupim 2 aplikacije koje prevazilaze taj iznos i koliko vidim iznos te dve aplikacije mi nije zadužio karticu. O čemu se ovde radi? Jel ovo normalno? Šta radim pogrešno? Koje posledice mogu da imam ovako?

Blokiraju ti nalog da ne mozes dalje da skidas aplikacije dok ne uplatis pare na racun 🙂

Gledaj da uplatis malo vise od tacnog iznosa.

Evo desilo se. [emoji846]
Prijavio sam problem sa ove dve kupovine i tražio da mi se ponište. Sad sam blokiran i traži mi se nova kartica. Verovatno moram da sačekam razrešenje reklamacije pa ću moći obrisati način plaćanja i vratiti se na none?

Ех дошао је и тај дан, ако све буде ок сутра ћу вас смарати у овој теми 😀

zato sto apple ne zeli da ugrozava integritet svoje firme zbog nasih nejasno definisanih zakona zbog kojih nismo imali ni paypal do skoro
Видим Google је угрозио...

pa verovatno google nema problem sa nasim zakonima kao i mnoge druge firme, ali apple ima kao sto mnoge druge imaju

Pozdrav ljudi.

Baci neku recenziju posle nedelju dve.

iP7

Za sada mi je vrlo teško iskreno.. Inače kako da omogućim delivery report?

Nemas delivery report na iPhone-u, osim u okviru iMessage.

Nazad
Vrh Dno