Kada se moj iPhone 6s prikaci na kucni wifi odmah svima nestane net dok ja ne iskljucim wifi na telefonu
Htedoh nešto slično da napišem 😀Bilo bi dobro da tako radi na svim wifi mrežama, to bi bio spektakl
Prelazim sa Nexus 5,pa ne verujem da je razlika u velicini velika,inace,da li si zadovoljan iphonom posle Nexusa?
Sta imate da mi kazete o rezoluciji iPhone 6s telefona,da li je prijatno gledati filmove na tom ekranu?Prelazim sa 5incnog 1080p telefona,pa se brinem,da cu stalno primecivati piksele i da li ce razlika u rezoluciji biti velika?Hvala
Sta imate da mi kazete o rezoluciji iPhone 6s telefona,da li je prijatno gledati filmove na tom ekranu?Prelazim sa 5incnog 1080p telefona,pa se brinem,da cu stalno primecivati piksele i da li ce razlika u rezoluciji biti velika?Hvala
Osim ako nisi do sad koristio Amoled telefone nećeš imati problema najverovatnije.
@jorgovan Samo da se nadovežem, 7-ica ipak ima 20-30℅ bolji brightness kao i širi spektar boja i nešto življe boje.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Registrovao sam se na Hrvatsku zbog appstrore, da li mogu da promenim na USA appstore a da mi nesto ne blokiraju?
Registrovao sam se na Hrvatsku zbog appstrore, da li mogu da promenim na USA appstore a da mi nesto ne blokiraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari