Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Za muziku imas aplikaciju free music i skidas sve pesme direktno u tel, slusas posle offline kad hoces

Kad pocnete da se prenemazete, te moze ovo a ne moze ono, ima li ovo a sto nema.Svi odlicno znate sta moze na iosu ali eto, da nesto pisemo i vrte se ista pitanja u nedogled.

uglavnom su to bivši android korisnici koji su navikli na neke stvari,tako da...

Imaju dve opcije :)

А пребацивање контаката у чување истих као сада на google налогу што иде аутоматски?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Isto tako automatski.

Sent from my 6S using Tapatalk

На google или?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Može i na Google automatski

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Kada se moj iPhone 6s prikaci na kucni wifi odmah svima nestane net dok ja ne iskljucim wifi na telefonu onda se sve vrati u normali,na druge wifi mreze nemam taj problem nego samo kuci,sta moze biti problem?

Pa gusi net svima,kad bi tako bilo svuda samo bi bilo po kaficima ,,Idemo mi majstore kuci kad ne radi net''.
;)

Recite mi želim da se vratim na 10.2 posto sam trenutno na 10.2.1 e sad posto je moj iPhone 6s SIM free i nema jailbreak mada ga nema za ovu verziju ,kako da izvršim downgrade sa Itunes:
Preko Dfu mode ili preko Recovery i da li treba host da prepravljam?
Malo me to zbunjuje.

Backup, skines ipsw sa ipsw.me, ubacis u recovery, povezes sa iTunes-om i shift plus restore i pokazes fajl koji si skinuo.

Sta imate da mi kazete o rezoluciji iPhone 6s telefona,da li je prijatno gledati filmove na tom ekranu?Prelazim sa 5incnog 1080p telefona,pa se brinem,da cu stalno primecivati piksele i da li ce razlika u rezoluciji biti velika?Hvala

Pre ovoga Nexus 5X i LG G2,mnogo sam zadovoljniji ovim ekranom. Uporedjivali smo nedavno drugar i ja 6s i S7,oci ti ispadnu dok primetis jednu razliku i to na jednoj slici velike rezolucije. Jedino za filmove treba da te brine veličina,gustina pixela i kvalitet ekrana nikako.

Prelazim sa Nexus 5,pa ne verujem da je razlika u velicini velika,inace,da li si zadovoljan iphonom posle Nexusa?

Registrovao sam se na Hrvatsku zbog appstrore, da li mogu da promenim na USA appstore a da mi nesto ne blokiraju?

Prelazim sa Nexus 5,pa ne verujem da je razlika u velicini velika,inace,da li si zadovoljan iphonom posle Nexusa?

Prezadovoljan,brzo sam se navikao na iOS, radi brze od Nexusa,ekran je bolji,kamera je u određenim situacijama losija al ***,baterija je bolja na iP (tebi ce u odnosu na n5 pogotovo biti bolja). Bice ti odlican upgrade posle N5,ako te ne bude bas preterano nervirala neka od gluposti iOSa [emoji23]

Sta imate da mi kazete o rezoluciji iPhone 6s telefona,da li je prijatno gledati filmove na tom ekranu?Prelazim sa 5incnog 1080p telefona,pa se brinem,da cu stalno primecivati piksele i da li ce razlika u rezoluciji biti velika?Hvala

Ja prešao sa S7 (2k ekran) na ip 7 (isti ekran kao 6s) i ne primetih. Ne brini.

Osim ako nisi do sad koristio Amoled telefone nećeš imati problema najverovatnije.
@jorgovan Samo da se nadovežem, 7-ica ipak ima 20-30℅ bolji brightness kao i širi spektar boja i nešto življe boje.

Osim ako nisi do sad koristio Amoled telefone nećeš imati problema najverovatnije.
@jorgovan Samo da se nadovežem, 7-ica ipak ima 20-30℅ bolji brightness kao i širi spektar boja i nešto življe boje.

Imao sam i 6 i 6s... realno ni na jednom nisam video pixele.

Ne kazem za piksele, to je skoro nemoguce primetiti zbog dijagonale, samo kazem za boje. [emoji4]

Registrovao sam se na Hrvatsku zbog appstrore, da li mogu da promenim na USA appstore a da mi nesto ne blokiraju?

Treba ti US nalog da bi ti radio US store. Mozes da koristis dva appstore naloga na istom telefonu. Napravi novi nalog za US, pogledaj na google kako da dodas drugi naloga na appstore-u. Davno bese kad sam to namestao pa se ni ne secam vise. Sad samo promenim aktivan nalog kad mi zatreba, a nekad ti i sam nudi, tipa ako kliknes na appstore link za aplikaciju koja nije dostupna na onom koji ti je trenutno aktivan.

Možeš da promeniš :)

Unesi samo nove podatke,adresu nekog hotela,motela,kluba...iz Amerike,konkretno iz Montane,jer nema poreza :)

To je nebitno posto se inace ne naplacuje porez kada se kupuje sa account-a koji se dopunjava sa gift kartice :)

jel si siguran u to?

koliko se ja sećam to nema nikakve veze pošto porez plaćaš,pa plaćaš.

Sigurno, pogledaj mail koji dobijes kao potvrdu kad kupis neku aplikaciju :)

Uvek pise:

Tax $0.00

Ako platis preko account-a koji je povezan sa karticom, onda ti skidaju i porez, osim u nekim drzavama.

Nisi u pravu.
US nalog, gift karticom dopunjen. Adresa u New Yorku

apple.jpg

US nalog, Florida (ima samo od 2. - 4. avgusta tax free) i nikad nije naplacen porez :)

Screen_Shot_2017_01_31_at_6_25_25_PM.png

Upravo sam prelistao sve potvrde o kupovini i bukvalno nikad nije placen porez za kupovinu na App Store-u :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno