Kada se moj iPhone 6s prikaci na kucni wifi odmah svima nestane net dok ja ne iskljucim wifi na telefonu
Htedoh nešto slično da napišemBilo bi dobro da tako radi na svim wifi mrežama, to bi bio spektakl
Prelazim sa Nexus 5,pa ne verujem da je razlika u velicini velika,inace,da li si zadovoljan iphonom posle Nexusa?
Sta imate da mi kazete o rezoluciji iPhone 6s telefona,da li je prijatno gledati filmove na tom ekranu?Prelazim sa 5incnog 1080p telefona,pa se brinem,da cu stalno primecivati piksele i da li ce razlika u rezoluciji biti velika?Hvala
Sta imate da mi kazete o rezoluciji iPhone 6s telefona,da li je prijatno gledati filmove na tom ekranu?Prelazim sa 5incnog 1080p telefona,pa se brinem,da cu stalno primecivati piksele i da li ce razlika u rezoluciji biti velika?Hvala
Osim ako nisi do sad koristio Amoled telefone nećeš imati problema najverovatnije.
@jorgovan Samo da se nadovežem, 7-ica ipak ima 20-30℅ bolji brightness kao i širi spektar boja i nešto življe boje.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Registrovao sam se na Hrvatsku zbog appstrore, da li mogu da promenim na USA appstore a da mi nesto ne blokiraju?
Registrovao sam se na Hrvatsku zbog appstrore, da li mogu da promenim na USA appstore a da mi nesto ne blokiraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari