Na onom od iPad-a pise 12w, (2,4A), a na iPhone punjacu vidim samo 1A.Odličan je taj merač sa AliExpressa, imam isti. [emoji3] Koji punjač koristiš, 10W ili 12W?
Hm... Original?Nije 4k, imaju novi na KP za 15€.
Puni brze, evo sada sam izmerio direktno na punjacu ubacuje skoro 50% vise mAh (0,93A vs 1,43A). Baterija je bila na 30%, a kada je prazna skroz sigurno vuce i vise.
Koliko ja znam original, moram da pogledam tačno gde sam video, a isto tako ima original na Aliju za te pare.![]()
Da li je neko imao problem da iPhone neće da mu se puni ni sa jednim kablom? Krenuo sam na more u Grčku, punio ga u kolima, dođem u apartman i za svaki kabl izbacuje not certified. Sad više ni nemam baterije, kačio sam ga i na powerbank, čistio port telefona, ništa ne pomaže... Srećom pa sam poneo i Nexus 6P, inače bi bila katastrofa.
To beše power i home dugme 30+ sec? Nema baterije uopšte, pa ne fercera... Probao sam i isključenog da ga punim i ništa se ne dešava.
Ima neko preporuku gde uzeti tempered glass? Ali da je kvalitetno i da pase 100%![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari