Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Odličan je taj merač sa AliExpressa, imam isti. [emoji3] Koji punjač koristiš, 10W ili 12W?
Na onom od iPad-a pise 12w, (2,4A), a na iPhone punjacu vidim samo 1A.
Merac je super i sa njim mozes da proveris i u kakvom je stanju baterija na telefonu, koji kapacitet ima i koje je realne snage punjac...

Poslednja izmena:
Koliko ja znam original, moram da pogledam tačno gde sam video, a isto tako ima original na Aliju za te pare. :)

Koliko ja znam original, moram da pogledam tačno gde sam video, a isto tako ima original na Aliju za te pare. :)

Aj ako nadjes ovde taj da je oridjidji, pusti mi pm ili okaci ovde (mozda jos neko hoce), pa da prosledim kolegi da uzme. :)

Što nije okrenuo drugu stanu čekića pa da vidimo onda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je neko imao problem da iPhone neće da mu se puni ni sa jednim kablom? Krenuo sam na more u Grčku, punio ga u kolima, dođem u apartman i za svaki kabl izbacuje not certified. Sad više ni nemam baterije, kačio sam ga i na powerbank, čistio port telefona, ništa ne pomaže... Srećom pa sam poneo i Nexus 6P, inače bi bila katastrofa.

Da li je neko imao problem da iPhone neće da mu se puni ni sa jednim kablom? Krenuo sam na more u Grčku, punio ga u kolima, dođem u apartman i za svaki kabl izbacuje not certified. Sad više ni nemam baterije, kačio sam ga i na powerbank, čistio port telefona, ništa ne pomaže... Srećom pa sam poneo i Nexus 6P, inače bi bila katastrofa.

A u kolima jel hoće ?

Mislim da ne bi bila katastrofa, već pravi odmor

Nisam ga posle nosio u kola, al' mi je telefon potreban zbog GPSa i ako se slučajno desi neka katastrofa na poslu da uskočim

jesi probao hard reset?
ume nekad da zaglupi...

To beše power i home dugme 30+ sec? Nema baterije uopšte, pa ne fercera... Probao sam i isključenog da ga punim i ništa se ne dešava.

imas original kabl?
da, power+home dugme 10-ak sekundi...
nista te ne kosta da probas hard reset iako je mrtav, mozda se nesto desi i posle toga krene da puni, nista ne gubis...
razne stvari sam resavao do sada uz pomoc h.reseta...

ili ga bolje nakaci na punjac pa h.reset.

Poslednja izmena:
Pusti ga malo duze na punjacu ako su svi originali i ako si cistio port.
Nadam se da nisi konstantno drzao na punjacu uz ukljucenu navigaciju.
Dok je na punjacu, probaj i vec pomenutu kombinaciju home i power button dok se ne restartuje.

Samo da nije onaj punjač iz auta neki loš i da ti je pokvario telefon

Ništa još uvek nisam probao, sutra se vraćam za Srbiju pa ću videti.

Da li je neko imao slican problem sa svojim IP - Naime, do prekjuce mi je originalni punjac punio sasvim dobro, izvukoh usb-lightning kabal da vidim da li do njega i prikljucim ga u racunar i puni normalno. Ubacim kabal u drugi adapter (od Android telefona), koji radi provereno, medjutim tada isto ne puni?
Takodje sam probao IP adapter u struju da napunim android i sve puni ok.
Izgleda da su i kabal i adapter pojedinacno ispravni, ali u kombinaciji mi ne pune telefon.

Poslednja izmena:
@aleksandarvacic: Ma da li je mogućno, Apple dodao Serbia Region u svoj tupavi payment processing softver.

Welcome to 2006. https://t.co/vd1V8CEXJR

M2 Note

Ima neko preporuku gde uzeti tempered glass? Ali da je kvalitetno i da pase 100% :)

Zavisi kakvo staklo zelis. Ako je "obicno" onda bilo koje iole skuplje (mada ni to nije garancija). Imas gomilu koja prosto nisu dobro izlivena i na obodu nece da se zalepe.
Sa druge strane imas i ona 2.5D stakla, ali je mana tij stakala sto ne mogu da se uklope bas sa svim futrolama/bamperima.

Kako izgledaju da stakla što idu i preko ivica? Jel se odlepljuju i koliko su teška za montiranje. Ja sam uzeo mocolo sa aliexpressa ali ono pokriva samo ekran i baš je knap, prelama mi svetlo na ivicama.

Svako to krace prelama svetlo na ivicama i bas je ocajno.
Ova kvalitetnija sto idu do kraja se ne slazu sa svim futrolama. Zato sam ja stavio foliju (ne ide do kraja) ali ne prelama svetlo.

Kakva crna stakla, kupite sebi kakvu zastitu za leđa da možete spustiti telefon na stol i to je to. Sa telefonom u džep nikada kovanice i ključeve i vozi miško. Svaki moj iPhone je prodan sa besprijekornim ekranom.

Poslednja izmena:
Staklo je zakon.

Vrh Dno