Potrebna pomoc. Pre odlaska na more sam prebacio sve video snimke sa telefona na komp. Prosto otvorio ga kao storage device i prebacio u folder na kompu. Obrisao sam snimke sa telefona (oko 20GB) kako bih imao slobodnog mesta za nove.
Mislio sam da na isti nacin mogu da ih vratim, ali uopste ne daje opciju "paste" kada zelim da kopirane fajlove prebacim sa kompa na iphone. Pretpostavljam da je to neka zastita. Ako odradim preko iTunes-a, onda te video snimke prebaci u "videos" i nema ih u "Photos" gde su ranije bili, a sto je jos veci problem, uopste ne rotira snimke pri reprodukciji (odnosi se na snimke koji su snimani uspravno), a drugo, jos bitnije, snimke snimane u slow-mo modu pusta normalnom brzinom. To mislim da player koji pusta te snimke iz "Video" foldera.
Je l uopste moguce prebaciti snimke na telefon, a da se prikazuju kao i pre u "Photos" folderu na telefonu i da se normalno reprodukuju?
Tebi je nešto u pozadini podivljalo i posisalo bateriju. Ovo za punjenje, ostaviš ga na punjaču do ujutro, kakve veze ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari