Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Viber je djubre sam po sebi, pa se to i ne računa :d

Ozbiljno đubre,ali ozbiljno...

Ne koristim ga,kao ni WA,sem kad negde putujem,tad instaliram na par dana dok sam van i momentalno obrišem čim se vrnem :)

Najjači bug koji imam,da mi telefon zvoni,viber poziv,nemam gde da se javim,samo izbaci notifikaciju missed call i to je to :)

Moraš da otključaš telefon, onda imaš opciju da se javiš. To je do iOS.

Mislim da sam to probao,al ajde,probaću ponovo,pošto ga nisam neko vreme koristio :)

Mene izludjuje vise ovo smrzavanje kamere, digao sam ios10 betu i tu je ista stvar, jedna velika bruka i sramota. Kad bi znao da necu imati na drugom nekom ovaj problem, momentalno bi ovima iz mts-a oci povadio da mi daju drugi.. Ovo vise nije humano, pa ja nikad nista sto sam trebao hitno da slikam nisam uhvatio...

Ja imam i moj drug ima 6s oba. Resavamo problem tako sto ugasimo kameru u multitaskingu posle korišćenja.

Jel to samo 6s ili i ostali telefoni? Jel to samo sa stock kamerom ili bi mozda pomogla druga npr Camera+?

Meni se dešavalo na 6s. Pisao sam, kad je bio sajam automobila u Bg, izvadim na sajmu da slikam a kamera kao kod @ProMastera. Kako ga nisam razlupao ne znam. Ubrzo sam se rešio iP. Da li je moguće da su nesposobni da reše to? Više ni njihov update nije što je bio.

Poslednja izmena:
I meni se dešava na 6s, definitivno je nešto sa softverom

Sent from my iPhone using Tapatalk

I meni se desava, retko ali se desava.Problem sam resio sa Camera+ aplikacijom koja je odlicna.

Takodje sam primetio od skora slican problem. Nisam primecivao prve 2 nedelje od kupovine

Ni kod mene nema tog problema sa kamerom... Kod drugara se to desavalo dok nije izasao 9.3.3

I meni se dešavalo na sekund, ali prestalo...

Ma kod mene traji i traji i do 10 sekundi... jeste se resava paljenjem i gasenjem iz MT , ali ako to treba da radim svaki put...........................

A da ga odneses u servis

Kako servis moze da pomogne u ovom slucaju?

@mikenziyu [emoji3]
Mozda je do kamere. Kinezi 3 smena...
Bez sale. Znam da iritira. I mene je. Ali prestalo mi je

Poslednja izmena:
Nema pomoći za sada iz dva razloga:
1. kada se telefon preinstalira (a to je neophodno za dijagnostiku) zamrzavanje se skoro nikada ne dešava
2. Čak i da se dešava, Apple nikada nije precizirao vreme za koje se kamera App otvori, pa samim tim ne postoji ni parametar sa kojim se upoređuje/meri 'zamrzavanje'.
U ovom slučaju osuđeni smo na čekanje nekog softver Update-a koji će rešiti problem ili da se nadamo da će Apple prepoznati ovo kao problem i pokrenuti neku proceduru.

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Slat je telefon na reklamaciju zbog konektora a punjenje, koji je ociscen, i pritom je naveden i ovaj problem i problem povremenog gubitka mreze, telefon vracen, kazu sve ok.. A realno nije..

Mene zanima jedna stvar, da li ovlascene servise neko iz Apple pita, ili da li imaju pravo na feedback. Zanima me da li je vec neko obavestio Apple o ovom problemu..

Objasnjenje u vidu :``Apple nikada nije precizirao vreme za koje se kamera App otvori, pa samim tim ne postoji ni parametar sa kojim se upoređuje/meri 'zamrzavanje'.`` , deluje kao skidanje sa one stvari ,verujem da nije tako i da nema osnova za to, samo tako deluje..

Jasno mi je o cemu pricas, ali generalno problem je tu, mnogi ga ne osete jer intenzivno gase app iz pozadine, pa im se ovo nikad ne desi, drugim pak ne smeta, trecima je suvise tesko da priznaju da njihov ``iPhone`` (ne telefon, vec ``iPhone) ima problem... u celoj jednacini tu smo i mi kojima to smeta.. cak sta vise razmisljam da menjam telefon zbog toga..

Poslednja izmena:
Also, the iPhone 6S and 6S Plus are both getting $100 knocked down to $549 and $649, respectively. And their size configurations are being doubled to 32GB and 128GB for future models. 

Izgleda nema više 16gb i 64 u ponudi ?

Nema. Na prezentaciji su rekli da ce od sada biti samo 32 i 128gb po istim cenama ako se ne varam

Mene zanima jedna stvar, da li ovlascene servise neko iz Apple pita, ili da li imaju pravo na feedback. Zanima me da li je vec neko obavestio Apple o ovom problemu..

Objasnjenje u vidu :``Apple nikada nije precizirao vreme za koje se kamera App otvori, pa samim tim ne postoji ni parametar sa kojim se upoređuje/meri 'zamrzavanje'.`` , deluje kao skidanje sa one stvari ,verujem da nije tako i da nema osnova za to, samo tako deluje..

Jasno mi je o cemu pricas, ali generalno problem je tu, mnogi ga ne osete jer intenzivno gase app iz pozadine, pa im se ovo nikad ne desi, drugim pak ne smeta, trecima je suvise tesko da priznaju da njihov ``iPhone`` (ne telefon, vec ``iPhone) ima problem... u celoj jednacini tu smo i mi kojima to smeta.. cak sta vise razmisljam da menjam telefon zbog toga..

Dobijaju feedback ali ono što ljudi često koriste kao pogrešnu informaciju jeste da se problem zamrzavanja svima dešava koristeći neke mizerne brojeve ljudi za koje znaju da imaju isti problem (recimo ljudi na forumu koji pišu o tome) i onda na osnovu te brojke (koja je statistička greška) očekuju zamenu telefona, a da niko i nije uradio reinstalaciju sistema i shvatio da problem tada više ne postoji.

Apple priznaje svoje probleme, ja mogu da navedem barem 15ak programa zamene zbog problema u procesu proizvodnje. Nekada za to treba vremena naravno, nekada to urade nakon pritiska javnosti, ali problem zamrzavanja kamere definitivno nije masovan da bi se tretirao tako.

iStyle Service, Apple Autorizovani Servis

Kako su se pokazale Nillkin staklene folije ili stakla kako ih ko krsti. Vidim da ima H+, H+PRO i neke PE+ koja otklanja neku plavu boju koja smeta ocima?
I gde su sto posto original, posto im sajt nillkin.com ne radi, nasao sam neki nillkin.org i nillkin-case.com cene su za H+ oko 10 -11dolara, a u njihovom official aliexpress store-u je oko 8dolara. Nemam pojma odakle sada da narucim. Sve su 2.5D

Bolje da uzmeš UltimateShield-ov tempered glass jer pokriva ceo ekran i stiže za max 5 dana u Srbiju kada ga poručiš.

EDIT: Nasao sam ih na njihovom sajtu, ali to je ovaj fazon sa prekrivanjem celog ekrana i sa onim delovima iznad i ispod ekrana koji su u boji, nekako mi to previse naruzuje izgled telefona, jel imas ti ovaj ili ne ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zamrzavanje kamere sam imao na dva 6s, jedan 6s plus i sada na se...znaci na svakom u poslednjih godinu dana

Vrh Dno