I mene cesto zeza, cas hoce cas nece. Dok kad skeniram necije druge prste otkljucava instant. 😀što se tiče otključavanja telefona u to se u potpunosti slažem i zbog toga touch id i ne koristim,jer više puta neće da otključa,nego što hoće 🙁
Moraš da brišeš stalno dugme,da bi otključavalo
Uzeo i ja plus ali dan ne moze da mi sastavi. Evo trenutno imam 42% i to jedva da je dovoljno za veceras. Telefon je star sest meseci ali sumnjam da je baterija mogla toliko da oslabi bas. A onaj prethodni sa mrtvim pikselima sam takodje praznio brzo. Verovatno je takva baterija.Ja sam prestao da gledam bateriju, izdrži mi dva radna dana, puna kapa. Jel su ti na kraju uzeo plus?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je lakse mnogo na otisak, ali me nervira sto me zeza.Koliko vas koristi Touch ID za otkljucavanje telefona? Meni je nekako lakse da ostavim samo kao "slide to unlock" da bih mogla da udjem u notifikaciju tako sto slajdujem na desno, ali mi nekako zao da ne koristim Touch ID jer je super zastita ako neko ukrade telefon.
Zanima me koliko vas ima problema sa dugmetom? Kod mene povremeno krcne malo kad se pritisne u gornjem delu.
Sent from my iPhone using Tapatalk