Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Možda i ima, ali se u servisu dijagnostički testovi učitavaju sa Apple Servera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prosetaj boje i trebalo bi da je to. I moraces doobroo da se zagledas. :)

Nexus 7

Javio mi lik od koga sam trebao da uzmem da postoje 2 bele tackice na crnoj pozadini slabo vidljive (totalni mrak, crna pozadina). Pocinjem da sumnjam da postoji primerak sa perfektni ekranom.
Mikenziyu, kakva je situacija sa reklamacijama skorije?

Nexus 7

Kako izgledaju ti mrtvi pixeli? To je veoma sitno za moje oci da bi mi pravili probleme. Nikad ne gledam samo crnu pozadinu ili samo belu na ekranu :) Malo sale ne smeta

Pa i jeste vrlo sitno i bas mora da se zagleda. Kapiram ja da vecini to ne smeta i ne primecuje ali ja telefone sa bilo kakvom falinkom ne zelim da koristim (posebno ne za ove pare).
Samo mi je neverovatno da je bas ovoliki broj primeraka sa tim problemom.

Nexus 7

Ja bih samo da pozdravim zdravorazuman i krajnje kulturan potez mikenziya <3

Vrhunsko trolovanje, naleteo covek na 4/4 telefona sa mrtvim pikselima.

Opet ti sa istom pricom. Rekoh da necu da ulazim u polemiku ali samo da ispravim. Jedna sestica je imala piksele, druga isaran ekran (mrtvaka nije bilo). A ti zivi u ubedjenju da izmisljam i dalje.

Nexus 7

Sa prodavcom pod ruku i na provjeru pixela kod mikenzija. Ako to ne uradis ljudi ce te opravdano etiketirati trolom na forumu, jer to sto se tebi desava nikome na internetu nije.

Pa ne mogu coveka iz drugog grada da teram da idemo u BG u servis na proveru piksela. Mikenziju sam se zahvalio na ponudi.
Danas idem da pogledam jedan iz mog grada (16GB verzija nazalost), valjda ce biti ok.

Nexus 7

Hvala na odgovoru. Vecina ljudi i ne obraca paznju. Decko sa koji je trebalo da se nadjem nije ni primetio nista a ima ga 3 meseca. Tek je na moju molbu da pregleda kako bih ja gledao uocio.
Javicu svakako stanje sa ovim jos jednim veceras.

Nexus 7

Zna li neko pouzdano jesu li u VIP-u zakljucani ili ne?

Nexus 7

Nisu zaključani.

Gde mogu da otkljucam 6s koji je sa usa at&t mreze? Pokusao sam na vise mesta za ~10$ ali ne ide... iphone nije prijavljen na cloud. Prilicno sam siguran da tel. nije na blacklisti, mada bih ipak voleo da znam da li je stvarno tako. Hvala

Sent from my U3 using Tapatalk

Nisam ni otisao da pogledam taj, cuo se u medjuvremenu sa kolegom sa foruma (prodaje 6s+) pa bi trebalo taj njegov da pogledam. Javljam sve. :)

Nexus 7

Taman kada nađe neki bez ijedne greške ima da mu ispadne iz ruke... :d

Šta se nije desilo? Da nađeš bez greške telefon ili da ti ispadne iz ruke? [emoji23]

Da li je dovoljna garancija iz mts-a (bez ugovora) za ostvarenje iste u drugoj godini?

Rečeno je da je dovoljan jedan, bilo koji dokaz(racun, garancija ili ugovor) ali nisam video da je neko pisao da je to potvrdio iz ličnog iskustva.

Malo je sad to borba sa Apple-om u vezi druge godine pa je najbolje da se nosi u MTS. Ne daju nam više da reklamiramo tu drugu godinu. Čekam zvaničnu potvrdu pa da objavim u odgovarajućoj temi za to.

Obecao mi je covek da ce moci da se dodje do ugovora ako zatreba. Inace, pazario sam bez mrtvaka. :)

Ako budeš morao u mts-u onda samo sa vlasnikom možeš da reklamiraš telefon. Jeste da nije po zakonu ali kako se izboriti sa njima?

I pretpostavio sam da je tako zato smo i kontaktirali vlasnika ugovora. :)

Vrh Dno