Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Ajde opustite se, pa to je samo smartphone pobogu!

Cinjenica : Na iPhone 6S, metod otkljucavanja otiskom prsta zaista jeste prebrz i to niko ne moze da ospori. Ok, postoje i drugi prsti ali problem nastaje onog momenta kada se bilo koja operacija mora izvesti s jednom sakom, tu nastupa palac, tu je glavni palac i logicno jedini prst u takvim situacijama JE PALAC, tu prostora za otkljucavanje drugim prstima nema mjesta i tacka. Leksa je u pravu, postoji i opcija "nokat" i savrseno radi posao.

P.S. Mislim da sam jedan od rijetkih koji nikad nije imao android smartphone, vec osam godina na ios... Mozda je vrijeme za promjene? NOT :d

Upravo sam primjetio da ovaj moj fino dihtuje u gornjem dijelu, bukvalno kad ga malo stisnem na sredini ekrana prilicna kolicina vazduha izlazi u gornjem dijelu blizu silent/vibrate dugmeta... Pa ovo vise nije normalno ***! Sa sesticom sam imao ogromnih problema jer je kvalitet izrade smece a evo i sa 6S... Od prvog dana maska na njemu, nije mi ispao niti jednom ali dzaba, kinesko smece je kinesko smece i tacka.

Ne bi trebalo zato sto se ekran na 6s lepi. Odnesi ga u servis da ga nameste.

Sent from my iPad using Tapatalk

Moj 6S je savrsen. Ocito bi ti to trebao reklamirati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upravo sam primjetio da ovaj moj fino dihtuje u gornjem dijelu, bukvalno kad ga malo stisnem na sredini ekrana prilicna kolicina vazduha izlazi u gornjem dijelu blizu silent/vibrate dugmeta... Pa ovo vise nije normalno ***! Sa sesticom sam imao ogromnih problema jer je kvalitet izrade smece a evo i sa 6S... Od prvog dana maska na njemu, nije mi ispao niti jednom ali dzaba, kinesko smece je kinesko smece i tacka.

Da, sva sreca pa se SVI ostali sklapaju u CH...

Kinezi su odavno prestali da budu loš kvalitet, imaju jeftinu radnu snagu ali mogu i vrlo kvalitetno da rade, imao sam neke ponude u firmi da nam prave neke stvari, isti predmet mogu da prave od neke X cene pa do 10X cene, isto izgleda isto služi sve potpuno isto pa ti biraj ;)

Naćiće kinez gde će zakinuti tu razliku...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pozdrav. Da li neko ima problema da mu se telefon sam ugasi?

Pa vervatno nema... Ako ti se cesto desava to gasenje nosi ga na reklamaciju...

Home dugme radi savrseno i sto se tice senzora otiska i sto se tice gledanja notifikacija, bar meni.
Jos se samo nadam da su sa 9.3.2 verzijom sredili problem sa zamrzavanjem kamere pri paljenju.

Kod mene isto dise malo kroz silent dugme, kad pritisnem ekran, ali je telefon savrseno zategnut ne vidim da je to za reklamaciju ili bilo kakav problem. Ne bih ni znao za to da nisam procitao tvoj post.

Home dugme radi savrseno i sto se tice senzora otiska i sto se tice gledanja notifikacija, bar meni.
Jos se samo nadam da su sa 9.3.2 verzijom sredili problem sa zamrzavanjem kamere pri paljenju.

Meni je baš sada na 9.3.2 krenula da zamrzava. :D

kod mene napokon bez zamrzavanja :)

Nema ni kod mene, mada se i ranije retko desavalo, mozda 2-3 puta za ovih mesec i po koliko ga imam.

Kod mene i dalje konstantno, skoro pa pri svakom paljenju kamere.

Jesi li pokusao da uradis restore + setup as new pa da vidis da li se i dalje desava.. Ako se desava, mislim da je dovoljno za reklamaciju.

Nisam to pokusavao, mrsko mi opet sve instalirati. Kad uvatim vremena pa cu i to da probam. Problem je bas konstantan.

Jedino sto mi pada na pamet je da neka alikacija pravi problem cim se nekome desava a nekome ne.Mozda imas neku za kameru pored ove osnvne.

Novi samsung.

samsung-galaxy-c-pink-gold.jpg

Haha

Čekaj bre ko o ovde koga j*** ? Ovaj mislim kopira.

Identicno kućište i boja, barem ba toj slici. Ali odvratna kamera na sred leđa, klasican Samsung.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ovi su prosli sa mozgom... [emoji23]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

jel ovo stvarno ili se neko sprda?

I ja sam mislio da je sprdnja, ali Galaxy C5 i C7 izgledaju upravo ovako.. :D Stvarno su disco preduzece.. :D

Na kraju cemo svi imati potpuno iste telefone i kad se naviknemo na to pristacemo da nas cipuju :D

Koja je realna razlika u radu između 6 i 6s, vidim da vas ima dosta koji su prešli na 6s pa me zanimaju iskustva. I koliko će u budućnosti 6s biti bolji od 6...? Prvi put idem na ios tako, i prosečan sam korisnik...

Sent from my LT22i using Tapatalk

Sto se tice rada sa sistemskim aplikacijama razlike su male.Oseti se tek kad pokrenes neke zahtevnije.U buducnosti, kako koji ios bude izlazio razlika ce biti sve veca i veca.

Znaci opravdava razliku u ceni? I koliko je bolja kamera na 6s?

Sent from my LT22i using Tapatalk

Uzeh danas plus i razbija kako radi. Lagovima ni traga. :)

Nazad
Vrh Dno